liryka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 uprzejmie donosze, ze trwaja dyskusje nad najlepszym trasnportem dla kudlacza. nie wiemy, jak potraktuje trase 400 km, wiec opcje sa 2 - male, ciasne i niekomfortowe clio, ale za to ciezarowka - 2osobowe, czyli duzo miejsca z tylu i z krata!, no i nie szkoda, jak sie wybrudzi, albo duza, wygodna oktawka, a pies jedzie w rozlozonym tyle - tylko, ze wtedy nie ma mozliwosci odgrodzic kierowcy, jesli gordonowi sie cos nie spodoba...wlasciwie to wlasnie sobie odpowiedzialam...:p ale komentujcie, doradzajcie cioteczki :evil_lol: Quote
Erazm Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Nie masz możliwości pożyczenia szelek dla dużego psa? Szelki to najwygodniejsza rzecz pod słońcem, wszystkie stwory w tym wożę, ale mam tylko mniejsze rozmiary:shake: Można je kupić w sklepie dla zwierząt, ale nie mam pojęcia ile kosztują Quote
Erazm Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Miejmy nadzieję:lol::lol::lol:, teraz wszystko w łapach Gordona, oby dobrze wypadł Quote
ocelot Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Gordon to roztropny zwierz, jak oswoił strażnika w M1 to i Panią też;) Quote
liryka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Pani poczula sie staro ... :placz::placz::placz: nic nie mam, a zaprzyjaznione duze psy maja szelki pojedynczo, nie maja nawet zapasowych obrozy :( a ze gordon niezwymiarowany, to i kupowac na zapas moge tylko smycz. nie ma ktos wypozyczyc ubranka w kilku rozmiarach do mierzenia? kurcze, naprawde nie moge sie doczekac, wszystko przygotowane (oprocz ubranek..). obysmy tylko dobrze sobie wzajemnie wypadli... Quote
liryka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 to moze zajrzec do jakiejs stadniny po uprzaz?? :mdrmed: byloby super, gdyby sie cos znalazlo. moze jeszcze olkusz cos pozyczy przy okazji Scotie, to bedzie mozna dobrze dobrac. Quote
GameBoy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ja moge pozyczyc szelki od HExy ale na chwile bo ona w nich chodzi na co dzien Quote
GameBoy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ciotka Hexa wazy 30 kilo i ma 58 cm w klebie a szelki sa do polowy ich mozliwosci uzywane Quote
GameBoy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 to daj znac kiedy bo musze jej skolowac jakas obroze - nie mam nic innego :eviltong: Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Liryka przyjeżdża chyba w sobotę, jutro przywiozę Ci suczkę około 15, 16? Quote
GameBoy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 jutro? mialo byc dzis! ciotka ludzie juz po nia jada...dobra postaram sie to odwolac Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Cholera zgubiłam jeden dzień:oops:, miałam na myśli piątek, ale ze mnie doopa wołowa:oops::oops::oops: Quote
Isadora7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Erazm doopka jest wołowa taka jednoszarokomórkowa :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Też prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 czyli ona dziś będzie czy nie? bo już się pogubiłam Quote
liryka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 oj ciotki, kto nie ma w glowie, ten zobaczy na rachunku telefonicznym... gordek szykuje szate wyjsciowa, jutro o 14 jestem w klembowie, zakladajac, ze akcja transportowa Scotie przebiegnie bez opoznien. dzieki, dzieki :) za szeleczki, tylko tak mysle, ze jak?? ja przez okolice warszawy tylko przelotem Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Zaraz musz ę się pozbierać, czyli brakło mi jednego dnia:roll:, to dzisiaj jest piatek!!!!!!!!!!!!Za dużo spraw na pustej łepetynie Zaraz napisze co i jak bo mam jeszcze za dwie godziny spotkanie Quote
Erazm Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Dobra z sunią załatwione, uff Myślę o tych szelkach, a gdyby zrobić niby szelki, z szalików, bandaża( tylko czy to nie za cienkie? Dobrze zamocować np. do zagłówka... Ja mam dzis zwariowany dzień, a jutro z rana muszę wyjechać... Quote
GameBoy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 lepszy bedzie bandaz, jest nie do przerwania Quote
Recommended Posts