Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a kysz, a kysz, kruki i gawrony! kochani, na spokojnie, jak sie nakrecimy, a cos nie pojdzie, bedzie nam bardzo zle. wystarczy, ze ja do soboty obgryze wszystkie pazury do nadgarstkow! czuje ciezar odpowiedzialnosci, wiec wspierajcie nas :)

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok
wydaje mi sie, ze damy rade w takim razie
jutro dam Ci znac :p

powiedz prosze okolo ktorej i czy ona tez bedzie tak pachniala? :D
bo wtedy musze zarezerwowac czas na kapiel i suszenie :D

Posted

Ja bym się nie spodziewała cudów, ciotka szykuj spinacz do nosa i wielką butlę szampoona, ja jej nie wezmę do siebie na pranie, a tam naewt na to nie liczę, choć tak naprawdę to powinnam ich na to uczulić

Posted

w sumie nie ma problema, chcialam tylko wiedziec na ktora umawiac sie na odbior
a tak miedzy nami - psy smierdza przeokrutnie ale za to nie maja zadnych problemow emocjonalnych, przynajmniej ja nie zauwazylam

Posted

I dzięki za to wielkie, bo wtedy byłoby krucho z adopcjami. Ja Ci powiem, że praktycznie większość psiaków od Leszka jest dobrze zsocjalizowana, także te dorosłe po dłuższym pobycie

Posted

przywyklam... buszuje po dogo od dluzszego czasu, tylko nieprzezywciezone lenistwo nie dalo mi sie zarejestrowac wczesniej ;) poza tym nikt mnie nie nazywa ciotka :diabloti: :lol: