GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ciotka dosc odwazna teza z tym niufem...masz wiecej fotek? moze allegro? Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Mam ja się zupełnie nie znam na rasach, odróżniam tylko yoorka od innych yoorków, ale coś z niufka ma;) Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Hi hi jeszcze fotka, a co on może być? Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ahaaaaaaaa jak sznaucer olbrzym wyglada ciotka nie jak niuf jutro moge zrobic allegro jak chcesz i alegratke i gumtree Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Jak sznaucer?:crazyeye: Zmienić tytuł? Ja naprawdę się nie znam:oops:, a już ostanie o czym bym pomyślała to yoorek, albo sznaucer Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ciotka ja tez sie nie znam ale looknij na niufa a pozniej na sznupa niekopiowanego i zastanow sie którego ci bardziej przypomina :eviltong: Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Kurka nie wiem czy masz rację, pod nowofunlanda rozmiar i kolorystyka też pasują, mixy są boskie, jak się uprzem to i spaniela z niego zrobim Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ciotka niuf jest dwa razy wiekszy i potezniejszy, mowie Ci, napisz do jakiejs dziewczyny od sznupów- np malawaszki, moze ona sie wypowie fachowym okiem ja spadam spac - dobranoc:cool1: Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Może ktoś go szuka? To pies ze zgłoszenia:shake: Quote
Isadora7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Erazm napisał(a):Kurka nie wiem czy masz rację, pod nowofunlanda rozmiar i kolorystyka też pasują, mixy są boskie, jak się uprzem to i spaniela z niego zrobim Że się wtrącę, na rasach tez sie nie znam... poza jamnikami. Jedno pewne może spaniela z niego zrobisz, może i sznaucera nie wiem, na bank nie wycisniesz z niego jamnika. Cokolwiek nie mówić pies jest śliczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 To rób cioteczko, masz słabość do wielkoludów;), a jamnior długowłosy wymieszany z ... i na sterydach, bo właściciel ćwiczył go do walk? Gordon 2,5 , może go ciut odmłodzić? Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 a jestes pewna wieku czy to tak na oko? wiesz o nim cos wiecej? Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Gordon, psy obojętny, chodził w sforze po Markach, spokojny, nie atakował psów, był przeganiany i kopany przez ludzi, wtedy warczał, miał też zaprzyjaźnionego ochroniarza w M1 z którym żył bardzo dobrze,dzis już daje buziaki, około 2 lat, choć jak ja widziałam chłopak jest jeszcze zestresowany, świeżak, treser juz z nim pracuje Quote
wanda szostek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Piękny, ale do ogłoszeń jeszcze za wcześnie Quote
anouk92 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Piękny jest:loveu: - po prostu napiszce że to kudłacz i tyle. Każdy zobaczy to cudo na zdjęciu i sam sobie dopasuje rasę:evil_lol: Ja myślę że trzeba ogłaszać jak najszybciej - treserzy z Klembowa po kilku dniach będą w stanie ocenić character chłopaka i wtedy można wszystko przedstawić potencjaalnym chętnym. W Klembowie jest tak że przyszły właściciel może przyjeżdać do psa i poznawać go stopniowo - może też brać udział w grupowej tresurze. Więc nie widzę przeszkód żeby jeszcze go nie ogłaszać. Quote
wanda szostek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 anouk92 napisał(a):Piękny jest:loveu: - po prostu napiszce że to kudłacz i tyle. Każdy zobaczy to cudo na zdjęciu i sam sobie dopasuje rasę:evil_lol: Ja myślę że trzeba ogłaszać jak najszybciej - treserzy z Klembowa po kilku dniach będą w stanie ocenić character chłopaka i wtedy można wszystko przedstawić potencjaalnym chętnym. W Klembowie jest tak że przyszły właściciel może przyjeżdać do psa i poznawać go stopniowo - może też brać udział w grupowej tresurze. Więc nie widzę przeszkód żeby jeszcze go nie ogłaszać. I te kilka dni trzeba poczekać. Chodziło mi o zebranie więcej danych do ogłoszenia. Pomysł w tytule z kudłaczem popieram. Nie wpisujcie rasy jeżeli nie ma 100% pewności. Quote
Recommended Posts