Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurka nie wiem czy masz rację, pod nowofunlanda rozmiar i kolorystyka też pasują, mixy są boskie, jak się uprzem to i spaniela z niego zrobim

Posted

ciotka niuf jest dwa razy wiekszy i potezniejszy, mowie Ci, napisz do jakiejs dziewczyny od sznupów- np malawaszki, moze ona sie wypowie fachowym okiem
ja spadam spac - dobranoc:cool1:

Posted

Erazm napisał(a):
Kurka nie wiem czy masz rację, pod nowofunlanda rozmiar i kolorystyka też pasują, mixy są boskie, jak się uprzem to i spaniela z niego zrobim

Że się wtrącę, na rasach tez sie nie znam... poza jamnikami. Jedno pewne może spaniela z niego zrobisz, może i sznaucera nie wiem, na bank nie wycisniesz z niego jamnika. Cokolwiek nie mówić pies jest śliczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To rób cioteczko, masz słabość do wielkoludów;), a jamnior długowłosy wymieszany z ... i na sterydach, bo właściciel ćwiczył go do walk?
Gordon 2,5 , może go ciut odmłodzić?

Posted

Gordon, psy obojętny, chodził w sforze po Markach, spokojny, nie atakował psów, był przeganiany i kopany przez ludzi, wtedy warczał, miał też zaprzyjaźnionego ochroniarza w M1 z którym żył bardzo dobrze,dzis już daje buziaki, około 2 lat, choć jak ja widziałam chłopak jest jeszcze zestresowany, świeżak, treser juz z nim pracuje

Posted

Piękny jest:loveu: - po prostu napiszce że to kudłacz i tyle.
Każdy zobaczy to cudo na zdjęciu i sam sobie dopasuje rasę:evil_lol:

Ja myślę że trzeba ogłaszać jak najszybciej - treserzy z Klembowa po kilku dniach będą w stanie ocenić character chłopaka i wtedy można wszystko przedstawić potencjaalnym chętnym.

W Klembowie jest tak że przyszły właściciel może przyjeżdać do psa i poznawać go stopniowo - może też brać udział w grupowej tresurze.
Więc nie widzę przeszkód żeby jeszcze go nie ogłaszać.

Posted

anouk92 napisał(a):
Piękny jest:loveu: - po prostu napiszce że to kudłacz i tyle.
Każdy zobaczy to cudo na zdjęciu i sam sobie dopasuje rasę:evil_lol:

Ja myślę że trzeba ogłaszać jak najszybciej - treserzy z Klembowa po kilku dniach będą w stanie ocenić character chłopaka i wtedy można wszystko przedstawić potencjaalnym chętnym.

W Klembowie jest tak że przyszły właściciel może przyjeżdać do psa i poznawać go stopniowo - może też brać udział w grupowej tresurze.
Więc nie widzę przeszkód żeby jeszcze go nie ogłaszać.

I te kilka dni trzeba poczekać. Chodziło mi o zebranie więcej danych do ogłoszenia.
Pomysł w tytule z kudłaczem popieram. Nie wpisujcie rasy jeżeli nie ma 100% pewności.