Jenny19 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Przeprasza za zwłokę,dorwało mnie jakieś grypsko i ledwo żyję:mad: ale jeszcze w tym tygodniu postaram się go poogłaszać.Tosiu czy ty masz jego zdjęcia w większej rozdzielczości? Jeśli tak to prześlij mi na meila justus08@wp.pl Quote
_Tosia_ Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Jenny19']Przeprasza za zwłokę,dorwało mnie jakieś grypsko i ledwo żyję:mad: ale jeszcze w tym tygodniu postaram się go poogłaszać.Tosiu czy ty masz jego zdjęcia w większej rozdzielczości? Jeśli tak to prześlij mi na meila justus08@wp.pl nie mam.. te, które miałam przerobiłam.. wszystkie na pierwszej stronie Quote
Jenny19 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ok.W takim razie poogłaszam go z tymi,które są.;-) Quote
_Tosia_ Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Jenny19 napisał(a):Ok.W takim razie poogłaszam go z tymi,które są.;-) dziękuję :loveu: odnalazłam wszystkie jego ogłoszenia do tej pory, wkleiłam na pierwszą, przejrzyj sobie, zeby się nie dublowały. Quote
Jenny19 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki-daj mu dom Og�oszenia Autogielda.pl - Og�oszenia motoryzacyjne, og�oszenia nieruchomo�ci, oferty pracy, turystyka :: Sprzedam - Kupi� - Zamieni� :: Samochody, motocykle, mieszkania, domy �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki / Psy > Pozosta�e - ��d� Bezpłatne ogłoszenia �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki-daj mu dom - Interpress Og�oszenia Forum Zwierz�ta Zobacz temat - �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki-daj mu dom forum dyskusyjne o zwierz�tach OG�OSZENIA kupi�, sprzedam, oddam psa : 4lapy.pl Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot�w i ps�w z ca�ej Polski Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych Darmowe og�oszenia i anonse - Wszystkie bezp�atne og�oszenia, anonse Dwukropek.pl : Proste i darmowe og�oszenia Ogłoszenia Kupię Sprzedam Darmowe og�oszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, �wiat: Warszawa ogłoszenia drobne > ojej.pl Quote
_Tosia_ Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Jenny19']�agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki-daj mu dom Og�oszenia Autogielda.pl - Og�oszenia motoryzacyjne, og�oszenia nieruchomo�ci, oferty pracy, turystyka :: Sprzedam - Kupi� - Zamieni� :: Samochody, motocykle, mieszkania, domy �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki / Psy > Pozosta�e - ��d� Bezpłatne ogłoszenia �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki-daj mu dom - Interpress Og�oszenia Forum Zwierz�ta Zobacz temat - �agodny Tosiek z jedn� wad�-nie ma �apki-daj mu dom forum dyskusyjne o zwierz�tach OG�OSZENIA kupi�, sprzedam, oddam psa : 4lapy.pl Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot�w i ps�w z ca�ej Polski Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych Darmowe og�oszenia i anonse - Wszystkie bezp�atne og�oszenia, anonse Dwukropek.pl : Proste i darmowe og�oszenia Ogłoszenia Kupię Sprzedam Darmowe og�oszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, �wiat: Warszawa ogłoszenia drobne > ojej.pl dziękuję :crazyeye::loveu: Quote
_Tosia_ Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 do góry Tosienku, dom w końcu się znajdzie Quote
Klaudus__ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ojjj domeczku domeczku gdzie jesteś?:roll: Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ojjj :mad: Co tak niziutko spadłeś? Na pierwszą skaczemy! Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Tosieńku... Gdzie ten domek... Zasługujesz na wspaniały cieplutki domeczek... :-( Quote
Recommended Posts