magda z. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 i co? jak się skonczy to mu znów odnowię, musi znaleźć dom:roll: Quote
_Tosia_ Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 magda z. napisał(a):i co? jak się skonczy to mu znów odnowię, musi znaleźć dom:roll: poki co, cisza. to trudna adopcja. nie każdy chce psa nieposłusznego i takiego, którego trzeba wszystkiego uczyć. pies raczej dla pasjonatów rasy (byle nie dla jakiegos rozmnażacza, będę zaznaczać, ze chcemy go wykastrować). żeby tak ktoś miał wielki dom, wielki ogród i wielkie serce... Quote
magda z. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 może ktoś go wypatrzy, kiedyś dziewczyny tez wyciągnęły wyżła z jeleniej i trafił do fajnego domku pod lasem, a właściciel wcześniej juz miał wyżła i wiedział jak z nim postepować. Bruno tez powinien dobrze trafić, jest pieknym psem, a masz może jeszcze jakieś jego fotki? Quote
_Tosia_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 magda z. napisał(a):może ktoś go wypatrzy, kiedyś dziewczyny tez wyciągnęły wyżła z jeleniej i trafił do fajnego domku pod lasem, a właściciel wcześniej juz miał wyżła i wiedział jak z nim postepować. Bruno tez powinien dobrze trafić, jest pieknym psem, a masz może jeszcze jakieś jego fotki? nie mam... moze następnym razem uda mi się zrobić Quote
magda z. Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 _Tosia_ napisał(a):nie mam... moze następnym razem uda mi się zrobić dobra, poczekamy:razz: Quote
magda z. Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=379578725 odnowiona allegro, tylko znowu się zapędziłam i na tydzień, a nie na dłużej, ale będę pamiętać, zeby mu przedłużyć:) Quote
_Tosia_ Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='magda z.']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=379578725 odnowiona allegro, tylko znowu się zapędziłam i na tydzień, a nie na dłużej, ale będę pamiętać, zeby mu przedłużyć:) super, dziękuję Quote
magda z. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 allegro się odświeży, bo dzisiaj się kończy, ale nikt nie pisze:( Quote
magda z. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 bo czasami z rozpędu ludzie pisza do wystawiającego, a nie na kontakt podany w tekście;) Quote
_Tosia_ Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 ech Brunonie... czy ktoś podaruje Ci kawałek miejsca u siebie?.. Quote
Recommended Posts