magda z. Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 jest śliczny:loveu:; może jakby pochodził np w szelkach to by szybciej załapał o co chodzi-ja tak ze swoim zrobiłam, a tez było trudno, zresztą nadal się wszystkiego i wszystkich boi, a w szelkach łatwiej psa kontrolowac i trzymać przy nodze. Na pewno potzrebny mu wyżli znawca Quote
magda z. Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 i wrzucę tez go do siebie do podpisu, miejsca mam dużo;) Quote
magda z. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 _Tosia_ napisał(a):dziekuję za dodanie go do podpisu!! nie ma sprawy, trzeba chłopaka wypromować:razz::diabloti: Quote
madziamn Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 no tak ta nauka by sie przydała może rzeczywiście spróbowac z szelkami nie kazdy psiak toleruje obroze Quote
magda z. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ja jestem fanka szelek, zreszta u mnei w b-cu coraz więcej psiaków w nich paraduje, nawet duże. mój jak ma szelki to od razu spokojniej idzie, wie że nie poszaleje:evil_lol: Quote
magda z. Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 _Tosia_ napisał(a):nie, nie ma ja mu moge założyc, ale prosze podajcie mi telefon na PW do osoby, która by rozmawiała z potencjalnymi włascicielami, bo ja jestem stosunkowo daleko i psa na oczy nie widziałąm. Po za tym konto należy do mojego byłego i tak sobie z niego korzystam;) Quote
magda z. Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 zaraz się poprawiam i wystawiam allegro, przepraszam ale u mnie w domu od 4 dni remont, wcześniej byłam we w-wiu, i mam jeszcze straszne uczulenie i albo się tak naszprycuję, ze nie wiem a co chodzi, albo cierpię z powodu wszelkich objawów, w czym mój pies mi nie pomaga, bo tez mnie uczula;) Quote
magda z. Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=375534121 wszelkie sugestie mile widzine, przydałyby sie tez foty:) Quote
_Tosia_ Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='magda z.']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=375534121 wszelkie sugestie mile widzine, przydałyby sie tez foty:) bardzo dziękuję, wszystko jest ok. Quote
Recommended Posts