_Tosia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bruno znalazł dom!! Ten wyżeł jest typowym psem dla odpowiedzialnej i znającej psią psychikę osoby. Kompletnie nie potrafi chodzić na smyczy, ciągnął, niemal przewracał się, zupelnie nie wiedział o co chodzi. Najlepiej gdyby trafił do domu z ogrodem, by mógł swobodnie się wybiegać (jak na przedstawiciela rasy przystało). Ma 3 lata, jest łagodny wobec ludzi, ale niezbyt przyjaźnie odnosi się do innych zwierząt. Niestety nie wiem, czy oddał go własciciel. Przebywa w Hotelu dla Bezdomnych Zwierząt w Łodzi (Kosodrzewiny 56). Trudny pies dla odpowiedzialnej osoby. Kontakt do mnie: joanna_111@op.pl 511 683 457 lub telefonicznie do Hotelu (42) 671 34 49, 501 066 519 ogłoszenia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1698...zel_szuka.html BRUNO-PRZEPIĘKNY 3-LETNI WYŻEŁ SZUKA DOMU!!! ŁÓDŹ / Psy > Wyżły - Łódź Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia http://www.ogloszenia.interpress.net...ka_domu_-_lodz Bruno - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
mulinka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 czy psiak ma imię ? Tosiu a może napisz w tytule: piękny, 3-letni wyżeł, nie umie chodzić na smyczy-szukamy domu z ogrodem według mnie psiak ma przyszłość, tylko potrzebuje mądrego kochającego opiekuna Quote
_Tosia_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 do góry wyżełku. czekam na propozycje imienia Quote
katya Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Może Bruno? Jak pies (chyba też wyżeł) z Kopciuszka Disneya, który miał złe sny o kocie złej macochy. Quote
madziamn Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bruno sliczne imię dla niego jestem za. Psiak jest jeszcze bardzo młody i pewnie się wielu rzeczy nauczy trzeba mu tylko dac szansę. Quote
tanitka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ten pies już jest od dawna na forach wyżłowych, ale myślę że allegro to najlepsze rozwiązanie. Quote
mulinka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 to można (jeśli się zmieści) dopisać w tytule Bruno - bardzo ładne imię :) przytulisko na Kosodrzewiny w Łodzi jest prawie nieznane nawet łodzianom a są tam setki psów, Bruno prosi o pomoc w znalezieniu mu domu Quote
_Tosia_ Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 tanitka napisał(a):ten pies już jest od dawna na forach wyżłowych, ale myślę że allegro to najlepsze rozwiązanie. a możesz podać jakis link?... Quote
Marlena:) Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cudo ...a takie biedne :shake: ehh.. No nic..mogę tylko podnieść:roll: Quote
_Tosia_ Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 podnoszenie tez jest bardzo ważne, dzięki temu ktoś szybciej dojrzy pieska! dziękujemy Quote
Marlena:) Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Więc znowu podnoszę :multi: .. mój tymczasowicz też ma problemy ze znalezieniem domku :roll: ... nie wiem,czy ta rasa naprawdę az tak odstrasza? :shake: Quote
Marlena:) Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ale cisza :mad: P.S. Mój wyżełek dzisiaj najprawdopodobniej jedzie do nowego domku. Nazbierało się chętnych... m.in. mysliwi....czy Bruno nadaje sie na psa myśliwskiego??? Quote
_Tosia_ Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Marlena:) napisał(a):Ale cisza :mad: P.S. Mój wyżełek dzisiaj najprawdopodobniej jedzie do nowego domku. Nazbierało się chętnych... m.in. mysliwi....czy Bruno nadaje sie na psa myśliwskiego??? mam nadzieję, że zartujesz... naprawdę załamałabym się, gdyby pies, którego oglaszam stał się mordercą innych zwierząt. mam nadzieję, ze się nie nadaje, nawet nie potrafi chodzic na smyczy. Quote
Marlena:) Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Też nie jestem zwolenniczką myśliwstwa :shake: ,ale głównie myśliwi wyżłów szukają :roll: ... My ratujemy gołębie,a oni dają je psom do zabawy :cool1:... No ale podnoszę Bruna.:multi: Czy ma jakieś ogłoszenia? Zdejmując Hugo mogę go ogłosić na www.psy.pl Może być? :roll: Quote
Marlena:) Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nie ma sprawy. Odkąd miałam Hugo wiem jakie wyżły są kochane i jak potrzebują domków :roll: ... Mam nadzieję,że do Bruna też szybko się szczęście uśmiechnie;). Quote
_Tosia_ Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 do góry Bruno!!! nie spadaj mi piesku!! Quote
Recommended Posts