Lemoniada Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ma, na pewno! Stale odnawiam mu allegro. Nawiasem mówiąc przeglądam właśnie od pół godziny ten portal i nóż mi się w kieszeni otwiera... I jak takie cudne schroniskowe koty lub psy jak Baszkin mają znaleźć dobre domki, skoro ludzie beztrosko rozmnażają swoje nierasowe zwierzęta?:( Quote
_Tosia_ Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Lemoniada napisał(a):Ma, na pewno! Stale odnawiam mu allegro. Nawiasem mówiąc przeglądam właśnie od pół godziny ten portal i nóż mi się w kieszeni otwiera... I jak takie cudne schroniskowe koty lub psy jak Baszkin mają znaleźć dobre domki, skoro ludzie beztrosko rozmnażają swoje nierasowe zwierzęta?:( wiem... moja nowa koleżankla w pracy oświadczyła mi kilka dni temu, ze juz drugi raz dopuściła swoją kotkę do krycia bo 'dobrze, zeby zwierzątko miało młode'.. szlag mnie trafił na miejscu.. ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, jaki to wyczyn znaleźć dom dla psa lub kota.. Quote
Lemoniada Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 _Tosia_ napisał(a): ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, jaki to wyczyn znaleźć dom dla psa lub kota.. Pewnie, że nie, bo jak znajdą chętnych oddają w ciemno i nie interesują się, co dzieje się ze zwierzęciem potem. A my w efekcie mamy schroniska pełne Baszkinów, Mruczków, Azorków i innych błogosławionych wyników ciąży oraz ludzkiej głupoty. Quote
_Tosia_ Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 kochany psiaczku, czy ktoś cię wypatrzy?.. Quote
Lemoniada Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Musi. Proponuję zamieścić ogłoszenie w lokalnej gazecie, Łódź powinna mieć takich nawet kilka? Quote
_Tosia_ Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 tak strasznie mi żal tego psiaka. należy mu się ciepły dom!! Quote
_Tosia_ Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Baszkinek, nie poddajemy się!! domku szukamy!! Quote
Recommended Posts