Lemoniada Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ciotko nie kracz, bo jeszcze się zdziwisz;) Jak mi ktoś powie, w jaki sposób na allegro zrobić akapity, pogrubienia i kolorowe czcionki, to zrobię. Na razie umiem tylko takie zupełnie prymitywne - coś na kształt postów na dogo. Mimo, że używam klawisza enter, nie robią się odstępy miedzy wierszami, nie wiem dlaczego, informatyka to nie moja działka:oops: Quote
_Tosia_ Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Lemoniada']Ciotko nie kracz, bo jeszcze się zdziwisz;) Jak mi ktoś powie, w jaki sposób na allegro zrobić akapity, pogrubienia i kolorowe czcionki, to zrobię. Na razie umiem tylko takie zupełnie prymitywne - coś na kształt postów na dogo. Mimo, że używam klawisza enter, nie robią się odstępy miedzy wierszami, nie wiem dlaczego, informatyka to nie moja działka:oops: krótka ściąga na allegro: pogrubienie: <b>tekst</b> odstęp między wierszami: <br> pochylenie : <i>tekst</i> wyrównanie do środka: <center>tekst</center> zmiana koloru: <font color="red"tekst</font> (to przykład na kolor czerwony, jesli chcesz inny, trzeba wpisać angielską nazwę koloru: gray (szary) silver (srebrny) blue (niebieski) navy (granatowy) red (czerwony) maroon (bordowy) green (zielony) olive (oliwkowy) purple (purpurowy) ) jeśli to zbyt oględnie wyjasnione, na allegro jest instrukcja. wybierając kategorię przedmiotu, jest tam coś takiego, jak 'wybierz szablon'. nastepnie znajdź mniej więcej na środku strony 'więcej o elementach HTML' i tam jest bardzo fajna i prosta instrukcja. bardzo dziekuję za ofertę pomocy, ja juz nie daję rady robić allegro Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ale paskudztwo, trudno. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=347501853 Tosiu, a telefonu do siebie nie podasz? Pewnie masz dużo psów i myliłoby Ci się? Quote
_Tosia_ Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Lemoniada']Ale paskudztwo, trudno. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=347501853 Tosiu, a telefonu do siebie nie podasz? Pewnie masz dużo psów i myliłoby Ci się? co Ty mówisz, piekne allegro! a telefon zapodam bardzo chętnie, oby się urywal:511 683 457 Quote
Lemoniada Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mnie poraziła ta czerwona czcionka, niby mój ulubiony kolor, ale tu wygląda jakoś niesmacznie. Telefon zaraz podmienię... Niestety jak do tej pory było mało wejść:( Quote
Lemoniada Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jest jeden obserwator. Czasami mnie to wkurza... Quote
_Tosia_ Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 obserwatorze, nie rób nam złudnych nadziei Quote
_Tosia_ Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 co tam Baszkinku słychac w smierdzącym sikami boksie? fajnie jest, nie? tylu kolegów, nie trzeba się kąpać ani chodzić na sznurku przy nodze. nikt nie kaze wykonywac nudnych komend ani nie zakazuje krasc ze stołu.. co tam pachnąca łąka i sucha poduszka Quote
Lemoniada Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tosiu, nie dołuj :( Są dni kiedy mam dosyć wszystkiego, ale my, ludzie mamy przecież jakąś odskocznię, rozrywki, znajomych. A co mają te biedne psy? Chłód, głód i ciągłą walkę o przetrwanie... Quote
_Tosia_ Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Lemoniada napisał(a):Tosiu, nie dołuj :( Są dni kiedy mam dosyć wszystkiego, ale my, ludzie mamy przecież jakąś odskocznię, rozrywki, znajomych. A co mają te biedne psy? Chłód, głód i ciągłą walkę o przetrwanie... i mam wyrzuty sumienia, bo jak sie z kims spotkam, albo pobawię się to zaraz myslę o tym, ze one TAM siedzą i płaczą. to juz o jakies schizy zakrawa Quote
_Tosia_ Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Lemoniada napisał(a):Wystawiłam ponownie Baszkina. super, dziekuję Quote
Recommended Posts