Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotko nie kracz, bo jeszcze się zdziwisz;)
Jak mi ktoś powie, w jaki sposób na allegro zrobić akapity, pogrubienia i kolorowe czcionki, to zrobię. Na razie umiem tylko takie zupełnie prymitywne - coś na kształt postów na dogo. Mimo, że używam klawisza enter, nie robią się odstępy miedzy wierszami, nie wiem dlaczego, informatyka to nie moja działka:oops:

Posted

[quote name='Lemoniada']Ciotko nie kracz, bo jeszcze się zdziwisz;)
Jak mi ktoś powie, w jaki sposób na allegro zrobić akapity, pogrubienia i kolorowe czcionki, to zrobię. Na razie umiem tylko takie zupełnie prymitywne - coś na kształt postów na dogo. Mimo, że używam klawisza enter, nie robią się odstępy miedzy wierszami, nie wiem dlaczego, informatyka to nie moja działka:oops:
krótka ściąga na allegro:
pogrubienie: <b>tekst</b>
odstęp między wierszami: <br>
pochylenie : <i>tekst</i>
wyrównanie do środka: <center>tekst</center>
zmiana koloru: <font color="red"tekst</font> (to przykład na kolor czerwony, jesli chcesz inny, trzeba wpisać angielską nazwę koloru:
gray (szary)
silver (srebrny)
blue (niebieski)
navy (granatowy)
red (czerwony)
maroon (bordowy)
green (zielony)
olive (oliwkowy)
purple (purpurowy) )
jeśli to zbyt oględnie wyjasnione, na allegro jest instrukcja. wybierając kategorię przedmiotu, jest tam coś takiego, jak 'wybierz szablon'. nastepnie znajdź mniej więcej na środku strony 'więcej o elementach HTML' i tam jest bardzo fajna i prosta instrukcja.

bardzo dziekuję za ofertę pomocy, ja juz nie daję rady robić allegro

Posted

co tam Baszkinku słychac w smierdzącym sikami boksie? fajnie jest, nie? tylu kolegów, nie trzeba się kąpać ani chodzić na sznurku przy nodze. nikt nie kaze wykonywac nudnych komend ani nie zakazuje krasc ze stołu.. co tam pachnąca łąka i sucha poduszka

Posted

Tosiu, nie dołuj :( Są dni kiedy mam dosyć wszystkiego, ale my, ludzie mamy przecież jakąś odskocznię, rozrywki, znajomych. A co mają te biedne psy? Chłód, głód i ciągłą walkę o przetrwanie...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Tosiu, nie dołuj :( Są dni kiedy mam dosyć wszystkiego, ale my, ludzie mamy przecież jakąś odskocznię, rozrywki, znajomych. A co mają te biedne psy? Chłód, głód i ciągłą walkę o przetrwanie...

i mam wyrzuty sumienia, bo jak sie z kims spotkam, albo pobawię się to zaraz myslę o tym, ze one TAM siedzą i płaczą. to juz o jakies schizy zakrawa