Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
Edi100 tak to ci sami państwo :p
Dziękuje Ci serdecznie za "odstapienie" ;) domu Bondzikowi :Rose:

Cała przyjemnośc po mojej stronie:cool3:
Zdrowiej Chłopaku!:loveu:

Posted

U Bonda wszystko dobrze :p
Panstwo zachwyceni słodziakiem nachwalic sie nie moga jego inteligencji i madrosci :loveu: Bond juz pilnuje obejscia i w swojej madrosci szczeka jak sie ktos tylko zblizy bo JEGO :evil_lol: siatki !!!

Jedzonko gotowane przez pania pochłania w dosc sporych ilosciach .
Tak ze chyba szybko nabierze ciałka .Spi z panem w sypialni i sie go bardzo pilnuje .

Czekam na wiesci co z łapka bo mieli wlasciciele jechac na kontrole do lecznicy ale z tego co pan mowił to Bondzis zaczał stawac na ta łape i ewidentnie ja uzywa czyli juz jest do "przodu" ..........

Jak bede cos wiecej wiedziec to dam znac :p

Posted

ewatr napisał(a):
U Bonda wszystko dobrze :p
Panstwo zachwyceni słodziakiem nachwalic sie nie moga jego inteligencji i madrosci :loveu: Bond juz pilnuje obejscia i w swojej madrosci szczeka jak sie ktos tylko zblizy bo JEGO :evil_lol: siatki !!!

Jedzonko gotowane przez pania pochłania w dosc sporych ilosciach .
Tak ze chyba szybko nabierze ciałka .Spi z panem w sypialni i sie go bardzo pilnuje .

Czekam na wiesci co z łapka bo mieli wlasciciele jechac na kontrole do lecznicy ale z tego co pan mowił to Bondzis zaczał stawac na ta łape i ewidentnie ja uzywa czyli juz jest do "przodu" ..........

Jak bede cos wiecej wiedziec to dam znac :p

Wspaniale!:multi::multi::multi::multi::multi: Zdrówka Bondziu, bo całą resztę już masz!:loveu:

Posted

Spotkałam się z Bondem u weta. Poznał mnie, były całuski :calus:i polały się łezki:bigcry:. Piękny, przystojny, bardzo zadbany i............ bardzo rozmowny. Ciekawi jesteście co z łapeczką. Otóż wczoraj miał ściąganą szynę i założony nowy opatrunek. Cytuję właścicielkę Bonda " Rana się goi, leczenie idzie w dobrym kierunku, jest bardzo duża szansa, że łapka wyzdrowieje". Bond przytył ale nie spożywa swoich posiłków:eating: z miseczki, Bond jest karmiony łyżeczką, ale go Pańcia rozpieściła. Pożegnałam się z nim i on pomaszerował ze SWOIMI do samochodu, pojechał do swojego domku. Zapewniam wszystkich - Bond jest szczęśliwy.

Posted

[quote name='Yolka']Spotkałam się z Bondem u weta. Poznał mnie, były całuski :calus:i polały się łezki:bigcry:. Piękny, przystojny, bardzo zadbany i............ bardzo rozmowny. Ciekawi jesteście co z łapeczką. Otóż wczoraj miał ściąganą szynę i założony nowy opatrunek. Cytuję właścicielkę Bonda " Rana się goi, leczenie idzie w dobrym kierunku, jest bardzo duża szansa, że łapka wyzdrowieje". Bond przytył ale nie spożywa swoich posiłków:eating: z miseczki, Bond jest karmiony łyżeczką, ale go Pańcia rozpieściła. Pożegnałam się z nim i on pomaszerował ze SWOIMI do samochodu, pojechał do swojego domku. Zapewniam wszystkich - Bond jest szczęśliwy.

Uf ale dobre wiesci :multi::multi::multi:
Yolka z takimi wiadomosciami mozesz wpadac czesciej :eviltong::lol:

• 4 weeks later...
Posted

zurdo napisał(a):
Są jakieś nowe wieści o łapce Bonda i o samym Bondzie też? :roll:

Sam Bondziuch ma sie wysmienicie zadomowiony juz jest na maxa i rozbestwiony przez Pania tak ze je łaskawie gotowane kurczaczki
ale z ręki inaczej patrzy sie wymownie :eviltong:;)..........

Szczeka na ludzi za ogrodzeniem i juz całkowicie jest u siebie :loveu:

Ale z łapką nadal na 100 % sie nie wyjasniło .....jeszcze w jednym miejscu cos sie sączy cały czas panstwo jeżdza na kontrole i sa w trakcie leczenia ........

Posted

Dzięki za informacje. Kurczak z ręki... Bond się ustawił, panisko :lol:
Wierzę, że z łapką będzie dobrze, ale kciuki cały czas trzymamy :kciuki: