Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Boższsze, tyle cierpień przez zaniedbanie głupiej baby....:-( i jeszcze Bond łapke może stracić....:shake:

Niestety, tak wielu ludzi jest kompletnie nieodpowiedzialnych i nieczułych jakiś:( A zwierzęta, cierpią:placz:
Bond, przesyłam dobre fluidy to wypędzą chorobę!

Posted

Bardzo trudno patrzec jak ten przecudny pies cierpi :-(
"Nóz sie w kieszeni otwiera" :angryy:wiedzac ze mogło by byc inaczej
gdyby tylko miał na czas podawane leki ..............
3 doby zaniedbania a konsekwencje moga byc ogromne .........

Bond wytrzymaj i walcz !!!!

Posted

[quote name='Edi100']Kiedy będzie wiadamo jaki efekt przynosi kuracja? Czy Go bardzo boli ta łapka?:-(

Mysle , ze po swietach beda znowu konsultacje weterynaryjne ...

Łapka boli :-( ale bierze cały czas srodki przeciwbolowe tak ze jest to do wytrzymania .Bond duzo odpoczywa ale i chodzi za ludzmi i siedzi najczęsciej w pokoju socjalnym bo tu czesto przebywaja wolontariusze i przychodza pracownicy ....jemu bardzo jest potrzebny kontakt z czlowiekiem bardzo potrzebny ....

Posted

becia66 napisał(a):
CZy ci potencjalni Państwo z Rzeszowavbyli u Bondzia tylko raz ? czy sie nim interesują w dalszym ciągu ?

Panstwo sie interesuja i Bondzia odwiedzaja byli nawet wczoraj , dzwonia często , martwia sie ........Pies ich bardzo interesuje i widać , ze jest więż ..... ale jak sie dalej wszystko potoczy to zobaczymy .
To jednak decyzja na lata i musi byc dobrze przemyslana .
Musza byc pewni zwłaszcza gdyby sie nie udało z łapką , że to ma byc on i tylko on.

Posted

ewatr napisał(a):
Panstwo sie interesuja i Bondzia odwiedzaja byli nawet wczoraj , dzwonia często , martwia sie ........Pies ich bardzo interesuje i widać , ze jest więż ..... ale jak sie dalej wszystko potoczy to zobaczymy .
To jednak decyzja na lata i musi byc dobrze przemyslana .
Musza byc pewni zwłaszcza gdyby sie nie udało z łapką , że to ma byc on i tylko on.

Za całego Serca Bondziowi temgo życzę!

Posted

[quote name='Ulka18']Jakie grzeczne z niego psisko, tyle dni w tym kolnierzu i gipsie, a on niczego nie rusza, nie sciaga.
A mordke ma jak filmowa Lassie. :loveu:

Aga to jest pies ktorego w ciemno moge kazdemu polecić - dzieci , koty ,inne samce hodowla pawi czy kóz ..........
cokolwiek ktos by nie wymyslił to Bond to przełknie ......
Ja jeszcze takiego cuda i to nie tylko z wygladu a przede wszystkim z charakteru to nie widziałam

ps .Mati śliczne zdjęcia :loveu:

Posted

:loveu: Takie sa wlasnie kolaki :loveu:

Chociaz moja Kostaryka jest wyjatkiem, bo nie lubi obcych kotow na naszym podworku, nie wiem skad ona wie, ktory kot jest obcy, ale wie :evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
:loveu: Takie sa wlasnie kolaki :loveu:

Chociaz moja Kostaryka jest wyjatkiem, bo nie lubi obcych kotow na naszym podworku, nie wiem skad ona wie, ktory kot jest obcy, ale wie :evil_lol:

Ej no, myslisz, ze ona własnego Ryśka nie poznaje, by go móc pomylic z innym kotem??? Oni są pewnie już stadem i jak każde stado znaja się jak "łyse konie" :evil_lol:.

Posted

Eeee, Ryska poznaje. Rysiek chodzi z nami na spacery, robi za 3go psa :evil_lol:
Ojciec opowiadal, ze raz nawet Ryszard zapolowal na jakiegos kundelka, ktory szedl drozka. Normalnie zrobil przyczajke i skoczyl na ta psinke,a pies uciekal, gdzie pieprz rosnie.

Sorry za offa na Bondziowym watku.

Posted

[quote name='matinestka']BONDZIUCH TRZYMAMY SIE MOCNO !!!!!

:bluepaw:

Przecudne, kochane psisko.....:calus:, nie wiem co sie dzieje ale od dłuższego czasu zaczynam mieć wyjątkową słabośc do collaków....

Posted

becia66 napisał(a):
Przecudne, kochane psisko.....:calus:, nie wiem co sie dzieje ale od dłuższego czasu zaczynam mieć wyjątkową słabośc do collaków....

Ja także:loveu::loveu::loveu:
Zdrówka Bondziu Ci życzę. Zdrowiej szybko!!!!!