Edi100 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Rozmawiałam z ewtar, a propos domku w Rzeszowie w celu sprawdzenia go dla Cezarka, ale Cezar bedzie raczej mieszkał bliżej:) Oczywiście wcześniej wysłałam tez potencjalnemu domkowi w Rzeszowie Fotki Bondzia i rozmawiała tez o Nim ewtar i... Pańswto już byli odwiedzić Bondzia w schronisku:loveu: Kto wie, kto wie:p Quote
Becia66 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Edi100 napisał(a):Rozmawiałam z ewtar, a propos domku w Rzeszowie w celu sprawdzenia go dla Cezarka, ale Cezar bedzie raczej mieszkał bliżej:) Oczywiście wcześniej wysłałam tez potencjalnemu domkowi w Rzeszowie Fotki Bondzia i rozmawiała tez o Nim ewtar i... Pańswto już byli odwiedzić Bondzia w schronisku:loveu: Kto wie, kto wie:p Ewuniu i jak wizyta u Bondzia wypadła ? Zaiskrzyło ? :lol: Quote
ewatr Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zaiskrzyło , zaiskrzyło :loveu: zreszta bardzo bym była zdziwiona gdyby było inaczej :eviltong: Panstwo jedynie obawiaja sie co dalej bedzie z łapka Bonda i z jego zdrowiem bo dopiero 2 tygodnie temu odszedł po wielu latach ich ukochany Collak ['][']['] i po prostu nie maja siły przechodzic znowu tej traumy ......... Wcale sie nie dziwie , że sa ostrożni w decyzji i czekaja na weterynarza i rokowania co do zdrowia Bondzia. Jutro maja sie dowiadywać i przyjechac do niego bo koło 14 bedzie znowu jechał do lecznicy na zabieg i beda nowe wiesci jak sie łapka miewa . To czekanie jest najgorsze :-( Quote
ewatr Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 oto Bond na "swoim" miejscu czyli blisko ludzkich nóg :lol: Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jaki On kochany! Ciesze się że zaiskrzyło i oby rokowania były pomyslne co do łapinki! Trzymam kciuki z całych sił! Quote
KropkaKropka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :loveu::loveu: Boziu, jakie to kochane psiąteczko... :loveu: Quote
Reno2001 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja też mam nadzieje, ze jednak z łapką wszystko będzie OK. Oby, oby... Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Reno2001 napisał(a):Ja też mam nadzieje, ze jednak z łapką wszystko będzie OK. Oby, oby... Trzymam kciuki bardzo mocno! Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ewatr, czyli ze ciut jest lepiej z lapka Bonda, bo jak widac na niej staje :roll: Mam nadzieje, ze lapinka bedzie sie dobrze leczyc :kciuki: Quote
ewatr Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Ewatr, czyli ze ciut jest lepiej z lapka Bonda, bo jak widac na niej staje :roll: Mam nadzieje, ze lapinka bedzie sie dobrze leczyc :kciuki: On na niej gania ;) i to tak ze trudno za nim nadążyc ......... ale co bedzie dalej to sie okarze ... Quote
Ss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 wklejam linka do wątku gdzie mozna znalezc collaki oczekujace na domki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19216 to tak wrazie jesli jakies chetne domki by jeszcze zostaly:cool3: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ewatr napisał(a):On na niej gania ;) i to tak ze trudno za nim nadążyc ......... ale co bedzie dalej to sie okarze ... Mam nadzieję ze że będzie dobrze:) A były odwiedzinki?:razz: Quote
Reno2001 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dziewczyny proszę, wejdźcie na wątek Suerte. Może ktos pomoże??? Choroba zaczyna byc silniejsza od niego...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106910&page=3 Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Panstwo dowiadywali sie wieczorem o Bondzia telefonicznie bo on z lecznicy wrocił dopiero na noc ......... Ja bede dzis po południu to sie wiecej dowiem o stanie zdrowia psiaka ale nie jest najlepiej :-( dlatego prosze Was o dobre myśli dla niego ........ Quote
Reno2001 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Kurczę, tu też nieładne wiadomości. Co się dzieje od rana??? Najpierw Suerte teraz Bond... Gorzej jest ogólnie z psem czy z tą jego łapą???? Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Reno2001 napisał(a):Kurczę, tu też nieładne wiadomości. Co się dzieje od rana??? Najpierw Suerte teraz Bond... Gorzej jest ogólnie z psem czy z tą jego łapą???? Z łapą :-( z psem jest ok ! ale wiecej bede wiedziec po rozmowie wieczorem bo nie chce cos namieszac...... . normalnie aż mnie za gardło ściska jak sobie wyobraże ze on ta łapkę może stracić :shake::placz: Quote
madzia828 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jejku Bond trzymaj się piesku;) musi być dobrze:roll: Quote
matinestka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 z łapką Bondzia nie jest najlepiej ... :( kurdesz...... kośc nie chce się zlewać.. bo cały czas jest stan zapalny ...., ktory nie chce sobie "pojśc" w diabli .... a tyle czasu już mineło .... Bondzik ma nowa kuracje, czesc leków jest podawana w kroplówce dożylnie.... poza tym .. najprawdopodobniej i na dodatek temu wszystkiemu nerwy w łapce sa uszkodzone i psiak nie ma czucia...chryssste......ALE teraz znów czekamy .... łapa w szynie.... nowa kuracja antybiotykowa.... BONDZIK WLACZYMY KOCHANIE!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 matinestka napisał(a):z łapką Bondzia nie jest najlepiej ... :( kurdesz...... kośc nie chce się zlewać.. bo cały czas jest stan zapalny ...., ktory nie chce sobie "pojśc" w diabli .... a tyle czasu już mineło .... Bondzik ma nowa kuracje, czesc leków jest podawana w kroplówce dożylnie.... poza tym .. najprawdopodobniej i na dodatek temu wszystkiemu nerwy w łapce sa uszkodzone i psiak nie ma czucia...chryssste......ALE teraz znów czekamy .... łapa w szynie.... nowa kuracja antybiotykowa.... BONDZIK WLACZYMY KOCHANIE!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Cieplutko myślę o Tobie Bondziu. Łapko, masz wyzrozwieć! Quote
Recommended Posts