Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z ewtar, a propos domku w Rzeszowie w celu sprawdzenia go dla Cezarka, ale Cezar bedzie raczej mieszkał bliżej:) Oczywiście wcześniej wysłałam tez potencjalnemu domkowi w Rzeszowie Fotki Bondzia i rozmawiała tez o Nim ewtar i... Pańswto już byli odwiedzić Bondzia w schronisku:loveu: Kto wie, kto wie:p

Posted

Edi100 napisał(a):
Rozmawiałam z ewtar, a propos domku w Rzeszowie w celu sprawdzenia go dla Cezarka, ale Cezar bedzie raczej mieszkał bliżej:) Oczywiście wcześniej wysłałam tez potencjalnemu domkowi w Rzeszowie Fotki Bondzia i rozmawiała tez o Nim ewtar i... Pańswto już byli odwiedzić Bondzia w schronisku:loveu: Kto wie, kto wie:p

Ewuniu i jak wizyta u Bondzia wypadła ? Zaiskrzyło ? :lol:

Posted

Zaiskrzyło , zaiskrzyło :loveu:
zreszta bardzo bym była zdziwiona gdyby było inaczej :eviltong:

Panstwo jedynie obawiaja sie co dalej bedzie z łapka Bonda i z jego zdrowiem bo dopiero 2 tygodnie temu odszedł po wielu latach ich ukochany Collak ['][']['] i po prostu nie maja siły przechodzic znowu tej traumy .........

Wcale sie nie dziwie , że sa ostrożni w decyzji i czekaja na weterynarza i rokowania co do zdrowia Bondzia.

Jutro maja sie dowiadywać i przyjechac do niego bo koło 14 bedzie znowu jechał do lecznicy na zabieg i beda nowe wiesci jak sie łapka miewa .
To czekanie jest najgorsze :-(

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewatr,
czyli ze ciut jest lepiej z lapka Bonda, bo jak widac na niej staje :roll:
Mam nadzieje, ze lapinka bedzie sie dobrze leczyc :kciuki:

On na niej gania ;) i to tak ze trudno za nim nadążyc .........

ale co bedzie dalej to sie okarze ...

Posted

ewatr napisał(a):
On na niej gania ;) i to tak ze trudno za nim nadążyc .........

ale co bedzie dalej to sie okarze ...

Mam nadzieję ze że będzie dobrze:) A były odwiedzinki?:razz:

Posted

Panstwo dowiadywali sie wieczorem o Bondzia telefonicznie bo on z lecznicy wrocił dopiero na noc .........
Ja bede dzis po południu to sie wiecej dowiem o stanie zdrowia psiaka ale nie jest najlepiej :-( dlatego prosze Was o dobre myśli dla niego ........

Posted

Reno2001 napisał(a):
Kurczę, tu też nieładne wiadomości. Co się dzieje od rana???
Najpierw Suerte teraz Bond...
Gorzej jest ogólnie z psem czy z tą jego łapą????

Z łapą :-( z psem jest ok !

ale wiecej bede wiedziec po rozmowie wieczorem bo nie chce cos namieszac...... .
normalnie aż mnie za gardło ściska jak sobie wyobraże ze on ta łapkę może stracić :shake::placz:

Posted

z łapką Bondzia nie jest najlepiej ... :( kurdesz...... kośc nie chce się zlewać.. bo cały czas jest stan zapalny ...., ktory nie chce sobie "pojśc" w diabli .... a tyle czasu już mineło .... Bondzik ma nowa kuracje, czesc leków jest podawana w kroplówce dożylnie.... poza tym .. najprawdopodobniej i na dodatek temu wszystkiemu nerwy w łapce sa uszkodzone i psiak nie ma czucia...chryssste......ALE teraz znów czekamy .... łapa w szynie.... nowa kuracja antybiotykowa....

BONDZIK WLACZYMY KOCHANIE!!!!!!!!!!!!

:bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):
z łapką Bondzia nie jest najlepiej ... :( kurdesz...... kośc nie chce się zlewać.. bo cały czas jest stan zapalny ...., ktory nie chce sobie "pojśc" w diabli .... a tyle czasu już mineło .... Bondzik ma nowa kuracje, czesc leków jest podawana w kroplówce dożylnie.... poza tym .. najprawdopodobniej i na dodatek temu wszystkiemu nerwy w łapce sa uszkodzone i psiak nie ma czucia...chryssste......ALE teraz znów czekamy .... łapa w szynie.... nowa kuracja antybiotykowa....

BONDZIK WLACZYMY KOCHANIE!!!!!!!!!!!!

:bluepaw:

Cieplutko myślę o Tobie Bondziu. Łapko, masz wyzrozwieć!