nika28 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Super piesek,:loveu: jakbym wiedziała wcześniej to bym go przygarnęła, ale kupiłam już innego psa :-(. Quote
Ulka18 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bond jest do adopcji, nie do kupienia :roll: Ma juz zainteresowanych Panstwa z Rzeszowa, ktorzy czesto go odwiedzaja. Quote
nika28 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wiem Ula tylko mówiłam że już kupiłam sobie innego collie:p Quote
MickeyM Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie chcę nikogo wyśmiewać, czy zwracać uwagi na pewne rzeczy...ale mam konto na tym forum od ponad roku (wcześniej byłam pod innym loginem) i czytam większość tematów... Czy wy czasem nie przesadzacie z naskakiwaniem na inne osoby? :roll: Przecież dziewczyna wyraźnie napisała, że chętnie przygarnęłaby psiaka, ale tak wyszło, że kupiła już innego. Nie przesadzajcie. Myślę, że skoro ktoś jest zarejestrowany na tym forum to kocha zwierzęta, a przede wszystkim psy. (Może zdarzyć się wyjątek.) Sorry za offa. Pies piękny. Kocham tą rasę. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Mocno trzymam kciuki za Bonda. Pozdrawiam. ;) Quote
dudotrop Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Yyyyy....nie zauważyłam, żeby ktoś na kogoś naskoczył....Bondziu trzymaj się!!! Quote
ewatr Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Słuchajcie jeszcze nie moge ochłonąc ale mam bardzo dobrą wiadomosc :multi::multi::multi: Bondzik właśnie zbiera zabawki ze schroniska i maszeruje do swojego domu :lol::lol::lol: Dzwonił Pan ktory go ciagle odwiedza z informacja , że szefowa zgodziła sie na adopcje przystojniaka i dalsze leczenie juz bedzie przebiegało w domu ......... Oczywiscie bede go odwiedzac i beda wiesci co dalej z łapką ! Quote
Ulka18 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :laola: Ale super wiadomosc :klacz: Badz szczesliwy piesku :p Ewatr, kupilas dla Bondzika ten preparat Mumio i czy ten nowy Pan bedzie wiedzial jak go podawac? Quote
AguśSosnowiec Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: TO NAJSZCZĘŚLIWSZA WIADOMOŚĆ DZISIEJSZEGO DNIA!!!:multi: :loveu: :loveu: Bondziku nasz piękny, jak ja żałuję że Cię poznac osobiście nie mogę! Niech Ci się wiedzie piękny, piękny cudowny najśliczniejszy kolaczku!! Tego ci życzy zakochana w Tobie ciocia Aguś :cool3: Quote
ewatr Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Ulka18'] Ewatr, kupilas dla Bondzika ten preparat Mumio i czy ten nowy Pan bedzie wiedzial jak go podawac? Mumio zakupione / chyba ostatnie w Rzeszowie :evil_lol: bo kurcze w dwóch sklepach sie juz skonczyło i czekali na dostawę i dopiero w trzecim wzięłam ostatnie :eviltong: / i wczoraj juz zawiozłam je do schroniska z dokładna instrukcja jak podawac . Jestem w stałym kontakcie z Ewa i dzis juz Bondzius dostał 1 dawkę . Panu juz wszystko dokładnie powiedziałam przez telefon co i jak ma robic i podawać . Teraz czekam na wiadomosc czy pojechał psiak do domu bo koło południa Panstwo sie po niego wybierali :lol: Quote
Reno2001 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ae wspaniała wiadomośc :multi::multi::multi:. Fantastycznie, ze jednak Pańswto zdecydowali sie zabrac Bondzia do domu!!! BOMBA!!!!! Quote
Cambel&Megi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 R E W E L A C J A! :multi: Wspaniałe wieści... Teraz Bondziku, przy naszych dobrych myślach o Tobie, i miłości ze strony nowej Rodziny, wszystko musi potoczyć się dobrze!!! Quote
madzia828 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale się cieszę:multi::multi::multi: wspaniale wieści:p Quote
matinestka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pojechał Bondul pojechał .. łez przpelatanych ze śmiechem było co nie miara.. zresztą zobaczycie sami jaka pielgrzmyka odprowadzała Collaka w dom :d zbieram sie wiec za obrabianie zdjęc.. musze tylko swój " Przybytek" wytramosic.. bo mnie nie bylo doma od rana...... :D :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nooo to czekamy czekamy na fotorelację :D Quote
Edi100 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='ewatr']Słuchajcie jeszcze nie moge ochłonąc ale mam bardzo dobrą wiadomosc :multi::multi::multi: Bondzik właśnie zbiera zabawki ze schroniska i maszeruje do swojego domu :lol::lol::lol: Dzwonił Pan ktory go ciagle odwiedza z informacja , że szefowa zgodziła sie na adopcje przystojniaka i dalsze leczenie juz bedzie przebiegało w domu ......... Oczywiscie bede go odwiedzac i beda wiesci co dalej z łapką ! Wow! Wspaniałe wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: ewatr, czy to ten Pan u którego byłas a propos domku dla Cezara:razz:? Duzo zdrówka i szczęscia Bondziku!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Edi100 napisał(a): ewatr, czy to ten Pan u którego byłas a propos domku dla Cezara:razz:? Edi100 tak to ci sami państwo :p Dziękuje Ci serdecznie za "odstapienie" ;) domu Bondzikowi :Rose: Quote
matinestka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wracmy w obieg :) zatem .... "moi p rzyjechali :) ja jak zwykle rozłożony w recepcji jak gośc... rilaksuje sie... przyszli sie ze mna przywitac:) miło :) pewnie znów sobie pogadamy ... i kiełbaski albo paróweczki dostane.... wymiziany bede... sama słodycz na mój temat w uszach moich bedzie dżwięczęc:) bardzo lubie ich .. bo oni tak sie o mnie martwia.. przyjezdzaj co chwilke..... podniosłem sie troszku .. co by z wyszej pespektywy wszystko widziec... o cos czuje ze to nie sa normane odwiedziny ... duzo ludzi sie koło nas krzata.. nie idziemy do mojego pokoiku ...... fajna Pani do mnie mówi ... słysze jakies dżwieki o Domu .... Domu ????? słysze umowa adpocyjna... pazte co robi ten fajny Pan .... no łądnie.. o co chodzi ....... Pani mi mówi ze jedziem y.. że moco mnie kochaja.. i chca byc blisko mnie.. chca mnie miec blisko siebie.. jessu Cud sie stał .. ja tak cos podejrzewałem ... że te kiełbaski to nie to tamto ..... ale nie chciałem nic nikomu mówic.. nie chciałem .. ze chciałbym z nimi iśc... czekałem na nich .. i przyjechali .. i mówi że jedziemy ... idziemy !!!!! wszyscy sie ze mna żegnaja..... jej ja Was strasznie kocham .... ale Was bardzo lubię ... zawsze miałem z kim pogadac, posmiac się ... wyżalic ... bede zawsze o Was myślał :) a to ja przy mojeje furze :eviltong: .. no łądna... bede miał się czym wozic z Moimi :D ostatnie rozmowy BARDZO WAM DZIEKUJE !!!!!!!!!!!! ZA TROSKE I MIłOSC!!!!! ZA KCIUKI ZA SERCA!!!! jesce chwila dla fotoreportera.... ( z moja nowa Rodzinka super się czuje:) ) i czas sie ładowac: .................................. :bluepaw: Quote
Reno2001 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Piękna fotorelacja. Wszyscy usmiechnęci, szczęśliwi...tak własnie powinno byc!!! Quote
matinestka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wygodnie tu : Moi chuchaja i dmuchja na nie... bardzo sie troszcza... rozmawiaja jeszcze z moimi schroniskowymi OPiekunami .. co chwile mnie ktos mizia jesczze .. :D smutno trochu.. bo tu zostali tez moi przyjaciele. .ale bede ich odwiedzał .. Panstwo mówili ze będe mnie przywozic na odwiedzinki :) no nic Załogo :d jeszcze lookne raz na to wszystko i pędzimy w Szczęscie...... moja Pani mi mów, że teraz juz bedzie wszystko dobrze .... ze wszystko o sie super ułozy..... ze łapka bedzie ok .... wierze w to wierze razem z nimi .. .... i wierze razem z Wami !!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Normalnie oczy mi sie spociły ale tym razem to z radosci :lol: Bondziu wszystkiego co najlepsze ci psinko przecudna zycze :loveu: a przede wszystkim zeby łapeczka była na swoim miejscu bo terenu w domu do gonienia to masz sporo i trzeba bedzie spacerowac po własnym ogrodzie ....masz juz teraz motywacje do zdrowienia bo i dom i własni ludzie ktorzy pokochali cie mocno od pierwszego spotkania:loveu::loveu::loveu: Quote
GuniaP Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 O wspaniała wiadomość :lol: ! Ale mi się tez oczy spociły... Quote
Cambel&Megi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ehh...faktycznie, po przeczytaniu, oglądnięciu takiej fotorelacji to się oczy pocą.. :lol: Szczęściarz z tego naszego Bondzika!!! Quote
agusiazet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Piękne i radosne wieści!!! Bądź szczęśliwy piękny piesku!!!:lol: Quote
Recommended Posts