Jump to content
Dogomania

ONkowata sunia Lara- jednego dnia straciła wszystko Teraz ma wspaniały dom:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']Coś mi się poputało i to wczoraj minęło 30 dni pobytu Klary :roll:
No więc tak:

Wpłaty:
100 zł Romek-Zamość
100 zł AZ-IWONA
100 zł Romek-Zamość
200 zł zachary
Razem: 500 zł

Koszty:
410 zł - hotelowanie (22 dni 15zł/doba, 8 dni 10zł/doba - zakupiona karma).
30 zł - przejazd do Zamościa
30 zł - przejazd do lecznicy do Stalowej Woli
61 zł - antybiotyk + lek przeciwzapalny + advocate
19.40 zł - lek na grzybka
9 zł - witaminy z wapniem
23.30 zł - lek na grzybka + witamina B12
30 zł - przejazd do lecznicy do Stalowej Woli
21 zł - surowica
RAZEM: 633.70 zł

500 zł - 633. 70 zł = -133.70 zł
Stan finansowy na 15 kwiecień to - 133.70 zł.
Nie znam jeszcze kosztów badania kału (dowiem się w piątek).

Doszło jeszcze 200 zł od Iwony i 100 zł od Romków, czyli na plusie 266 zł 30, ale minus 210 zł na hotelikowanie do dzisiaj, więc faktycznie za wiele nie ma. Kto się dołoży do sterylki Klary i jej hoetelikowania u Murki. Nie wiem czy nie trzeba nic więcej odjąć, bo były kupowane leki i jeszcze wyjazdy do weta. Plis, prosimy o wpłaty!!!

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oki, jogi to się umówimy na przyszły tydzień :cool3:
Może być poniedziałek?? My wtedy będziemy chyba odwozić pudelka, to będzie mniejszy koszt przejazdu :roll:

agusiazet, trzeba jeszcze dorzucić 15 zł badanie kału, 26 zł tablety na odrobaczenie, 25 zł Advocate.

Posted

Kto może nam jeszcze pomóc finansowo? :razz:
Każdy grosz się liczy, bo jak uzbiera się duża kwota długu, to będzie nam później trudno go spłacić :shake:.
Już nie mówię o tym, że Murka musi mieć pieniądze na bieżące wydatki związane z utrzymaniem Klary. :roll:

Posted

mam nadzieje ze uda mi sie tutaj napisac...
mam problem z dogo, nie otwieraja mi sie niektore watki...
Murka przeslij mi swoj numer konta smsem jak mozesz, moja kolezanka Aga przeleje Tobie zaleglosc za Magie (30zl? tak?)

Posted

zachary, dzięki! Pieniążki dotarły!

A my umówiliśmy się na poniedziałek na ciachanie :cool3:

Od paru dni Klara ma nową koleżankę do zabaw ;)

Czasem jestem taka poważna (ale tylko przez chwilę!) ;)

Posted

Dziewczyny bo jej trzeba napisać ogłoszenie w stylu:
"piękna, młoda suka owczarka niemieckiego szuka domu. Najlepszego domu. Idealna do innych zwierząt i dzieci. przemiła i bardzo sympatyczna przylepa....."
Bez pisania jej historii, bo to ludzi czasem przeraża. to jest dobre w przypadku starszych piesków, kiedy ktoś szuka właśnie takiej bidy. Jeśli jest to piekny, młody pies i zaczynamy za duzo pisać że tyle czeka, dlaczego nikt go nie chce itp, to ludzie zaczynaja myśleć, że coś z nim jest nie tak.
Mam nadzieję, że nie zagmatwałam zbytnio:oops:

Agusiazet masz pw

Posted

Masz racje Jogi. Mlode psiaki trzeba tylko zachwalac, ludziom chyba sie juz nie chce czytac dlugich historii, widze po moich aukcjach. Dlatego teraz pisze doslownie kilka zdan. Mam nadzieje, ze zmiana strategii przyniesie Klarze dom.

Posted

Jogi, PW dostałam. Jeśli wymyślicie jakiś chwytliwy tekst, chętnie skorzystam - sama jakoś nie mam talentów w tym kierunku.
Kasiu, podaj mi numer konta na PW wyślę pieniążki z rozpiską ile dla którego psa - bo ja chciałabym Ci już wpłacać pieniążki na Amiśkę i Pepsi. Czy tak może być?

Posted

agusiu, wolałabym, abyś na psiaki wpłacała później, bo jeszcze kilka psiaków przed nimi. Ja mam dużo różnych wpłat na psiaki, które u mnie są i dodatkowe wpłaty są dla mnie kłopotliwe. Poza tym może się zdarzyć, że np. do czasu aż będzie miejsce któraś z suczek znajdzie dom ;)