Czaka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 majqa napisał(a):Inne ogłoszenie dla Klary na forum vegie: http://vegie.pl/topics154/1407.htm#15744 Jeszcze raz wielkie dzięki! :Rose: Quote
Tola Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Pieknie dziękuję; jak zawsze niezawodna:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 MagYa normalnie dzieki, jak mi cos tzreab bedzie to zawsze bede pisac na gg bo reagujesz blyskawicznie hehe:) Quote
Czaka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Onka już pojechała do Murki :lol: Murko odezwij się jak dojadą :cool3: Quote
agusiazet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kolejne, uratowane przez Kasię i jej TZ-ta psie życie, dzięki:) Pan Bóg wynagrodzi Wam w dzieciach:):):) Napiszcie jak wypadło spotkanie dwóch starych przyjaciółek Magii i Klary, radość pewnie była ogromna. Mureczko, jeszcze raz dzięki za wielkie serducho.:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dzisiaj u Murki ruchliwy dzien, psiaki przyjezdzaja, wyjezdzaja. Serducha i milosci zadnemu psu u Murkow nie zabraknie :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 martaa2 napisał(a):Ja tez prosiłam :cool3: Wczoraj:lol: Wiem wiem MagYa mi mowila....chyba ją dreczymy:cool3: Quote
MagYa^^ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Niki-lidka napisał(a):Wiem wiem MagYa mi mowila....chyba ją dreczymy:cool3: heh :) ciotunie ja to lubie :) pozatym nie tylko "to" WAS PRZEDEWSZYSTKIM :) Quote
Murka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Klara wylizała Magię z góry na dół :loveu: chyba ją poznała :razz: Dziewczynki są już razem, ale zobaczymy jeszcze jak będzie przy jedzeniu, czy nie będzie zgrzytów :roll: Poza tym Klara jest suuper :loveu: Quote
Czaka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Przede wszystkim dobrze, że szczęśliwe dojechali :roll: Bardzo się cieszę, że suńka mogła się u Was zatrzymać i mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 suuuuper:) dwie przyjacioleczki...ja bylam kiedys przy karmieniu w schronie jak one razem byly...ale Magia wtedy byla juz w tym swoim stanie....nie podniosla sie nawet...Klara miala chec, ale zakrecila sie w koleczko i wrocila do kolezanki...takze trudno powiedziec jak to teraz bedzie...:(:(:( Quote
majqa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Już jesteś kochana w bezpiecznym miejscu i życzliwych rękach.:multi: Quote
Wola Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super to teraz miejmy nadzieję, sunia wróci do normalnej wagi :) Quote
Reno2001 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ONeczka jest przepiekna :loveu:. NIE SĄDZĘ, ŻEBY DŁUGO MUSIAŁA CZEKAC NA NOWY DOM :p! Quote
agusiazet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja do Magii i Klary dorzucę troszkę kasy tuż przed świętami, jak się wzbogacę:) Na pewno! Quote
Tola Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Dzieki Aga za pomoc zamojskim dziewczynkom:loveu: Quote
Murka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja zapomniałam wczoraj napisać, że Romek przekazała wczoraj na Klarę 100 zł. Klara ma biegunkę z krwią... :shake: Co dokładnie wykazała ta zeskrobina skóry? Bo to niefajnie wygląda :shake: Quote
Czaka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Murka napisał(a): Co dokładnie wykazała ta zeskrobina skóry? Bo to niefajnie wygląda :shake: Jestem załamana :-(, przecież już było lepiej. Zeskrobina wykazała, że Klara nie ma w skórze żadnych pasożytów. Czy podać Ci na pw numer komórki weta, który robił badanie? Quote
Murka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 TZ właśnie jest z sunią w lecznicy w Stalowej Woli u jogi. Na skórze sunia ma grzybka (sierść jej wychodzi :( ), to pozostałość pewnie po nużycy lub świerzbie. W każdym razie obecny stan nie jest zaraźliwy dla innych psów (uff). Dostała Advocate i ma jej to pomóc. Ze wszystkiego najgorsza jest biegunka. jogi podejrzewa, że sunia ma chorą trzustkę (niekoniecznie niewydolność), ale to się okaże. Na razie będzie dostawać antybiotyk i lek przeciwzapalny. Sunia ma ok. 10 miesięcy, rok najwyżej. To jeszcze dziecko. Czy to pewne, że ona w schronisku była 1,5 roku? Na leczeniu będzie można zaoszczędzić i przyspieszyć efekty dając karmę z wyższej półki dla suni, Royal Intesinal zdaje się. Nas niestety na taką karmę nie stać :shake: Gdyby ktoś mógł taką karmę nam zasponsorować, to oczywiście spuścilibyśmy z kosztów utrzymania. TZ porobił w lecznicy trochę fotek suni, jak wrócą to je umieszczę. Quote
Recommended Posts