Jump to content
Dogomania

ONkowata sunia Lara- jednego dnia straciła wszystko Teraz ma wspaniały dom:)

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie suka jest przekochana. W tej chwili moje wilki śpią, a ona wzięła sprawy w swoje łapy i sama pilnuje domu. A jaki ma donośny głos. Poza tym wygląda coraz ładniej i już jej nie widać kręgosłupa .

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Wielkie dzięki za ogłoszenia! :Rose:
Ps. A ja na drugi raz jak będę robiła zdjęcia, to wcześniej posprzątam w domu :oops:

Dom to nie muzeum!!! Ma żyć i tętnić wariactwem zwierzątkowym, głupotami, miłością i artystycznym nieładem!!!;)

Posted

ależ nie ma sprawy ;) jak Folen się nie zjawi niebawem to podbiorę jej trochę stronek bo sama też tam jestem pologowana i ogłoszę sunię ;)

Posted

majqa napisał(a):
Dom to nie muzeum!!! Ma żyć i tętnić wariactwem zwierzątkowym, głupotami, miłością i artystycznym nieładem!!!;)

Bardzo ładnie napisane, podpisuję się pod tym czterema łapami!!!

Posted

Dzisiaj u mnie powiało grozą!!! Maja głupkowata Zadra (dla niewtajemniczonych, to ten mały czarny kundel) rzuciła się do szyi Once. :angryy: Okazało się, że nasza ślicznotka też ma swój charakterek i w pełnym uśmiechu, pokazując swoje piękne białe ząbeczki pogoniła czarnego wredasa, który zdążył schować się pod przyczepką. Kiedy usłyszały to moje wilczyce natychmiast przybiegły z pomocą, tylko zgadnijcie komu??? :cool3: Niestety chciały wesprzeć swoją nową koleżankę i we trzy rozpoczęły polowanie na czarownice. :eviltong: Oczywiście rozgoniłam całe to towarzystwo, a moja Zadziora wychodząc warczała na wszystkie. :mad:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Dzisiaj u mnie powiało grozą!!! Maja głupkowata Zadra (dla niewtajemniczonych, to ten mały czarny kundel) rzuciła się do szyi Once. :angryy: Okazało się, że nasza ślicznotka też ma swój charakterek i w pełnym uśmiechu, pokazując swoje piękne białe ząbeczki pogoniła czarnego wredasa, który zdążył schować się pod przyczepką. Kiedy usłyszały to moje wilczyce natychmiast przybiegły z pomocą, tylko zgadnijcie komu??? :cool3: Niestety chciały wesprzeć swoją nową koleżankę i we trzy rozpoczęły polowanie na czarownice. :eviltong: Oczywiście rozgoniłam całe to towarzystwo, a moja Zadziora wychodząc warczała na wszystkie. :mad:

Moze z Zadrą trzeba do psiego psychiatry, bo dziewczyna wyrażnie nie chce żyć

Posted

Ładnie się wilczki komponują razem :loveu:
Na pewno chcesz się pozbyć Klary? :cool3::cool3::cool3:

My już mamy samochód :multi:
Psiowozu jeszcze nie reanimowaliśmy (wymagać to będzie większego zachodu), ale postawiliśmy na kółka nasze autko codziennego użytku.
Także możemy jutro przyjechać po sunię. Raczej późnym popołudniem lub wieczorem :roll:
Tzn. chyba TZ przyjedzie, bo ja chyrlam i chyba zostanę w domu pilnować aby psy się nie pozjadały ;)

Posted

Romek-Zamość napisał(a):

No wreszcie trafiłem na wątek Klary na Dogo ;) , a tu takie rewelację :evil_lol::evil_lol:
Będziemy trzymać kciuki za Klarę , mam nadzieje że szybko znajdzie kochający domek , będę tu zaglądać :lol: W razie czego możecie liczyć na pomoc OWP , na ile będziemy mogli pomożemy :razz:
Pozdrawiam serdecznie :multi:

Posted

Murka napisał(a):
Ładnie się wilczki komponują razem :loveu:
Na pewno chcesz się pozbyć Klary? :cool3::cool3::cool3:

My już mamy samochód :multi:
Psiowozu jeszcze nie reanimowaliśmy (wymagać to będzie większego zachodu), ale postawiliśmy na kółka nasze autko codziennego użytku.
Także możemy jutro przyjechać po sunię. Raczej późnym popołudniem lub wieczorem :roll:

Wspaniała wiadomość!!! :loveu::loveu::loveu:
Ja jutro będę w domu gdzieś ok 16.30, a może wyzdrowiejesz do jutra i przyjedziecie razem. :cool3:

Posted

Peter Beny napisał(a):
No wreszcie trafiłem na wątek Klary na Dogo ;) , a tu takie rewelację :evil_lol::evil_lol:
Będziemy trzymać kciuki za Klarę , mam nadzieje że szybko znajdzie kochający domek , będę tu zaglądać :lol: W razie czego możecie liczyć na pomoc OWP , na ile będziemy mogli pomożemy :razz:
Pozdrawiam serdecznie :multi:

Bardzo się cieszymy, że z nami jesteś !!!

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Wspaniała wiadomość!!! :loveu::loveu::loveu:
Ja jutro będę w domu gdzieś ok 16.30, a może wyzdrowiejesz do jutra i przyjedziecie razem. :cool3:

Zobaczymy jak będę się czuć jutro, ale muszę mieć na uwadze, że jestem w siódmym miesiącu ciąży i muszę trochę uważać na siebie na wyrost ;)

Czy Klara musi mieć jakąś specjalną dietę w związku z tym zapaleniem jelit? Co dostawała w schronisku, że jej tak nie służyło?
Ma jakieś zaświadczenie o szczepieniu p. wściekliźnie?

Posted

Murka napisał(a):
Zobaczymy jak będę się czuć jutro, ale muszę mieć na uwadze, że jestem w siódmym miesiącu ciąży i muszę trochę uważać na siebie na wyrost ;)

Czy Klara musi mieć jakąś specjalną dietę w związku z tym zapaleniem jelit? Co dostawała w schronisku, że jej tak nie służyło?
Ma jakieś zaświadczenie o szczepieniu p. wściekliźnie?

Jeśli chodzi o dietę, to u mnie dostaje mięso z ryżem. Wet powiedział, że to jest dla niej najlepsze jedzenie. Najważniejsze żeby nie dostawała żadnych kości.
Niestety nie mam dla niej zaświadczenia o szczepieniu, sama też tego nie zrobiłam. Tak jak wcześniej pisałam wet zalecił jej za dwa tygodnie odrobaczanie, a dopiero po nim szczepienie.