Czaka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wielkie dzięki za ogłoszenia! :Rose: Ps. A ja na drugi raz jak będę robiła zdjęcia, to wcześniej posprzątam w domu :oops: Quote
Czaka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Słuchajcie suka jest przekochana. W tej chwili moje wilki śpią, a ona wzięła sprawy w swoje łapy i sama pilnuje domu. A jaki ma donośny głos. Poza tym wygląda coraz ładniej i już jej nie widać kręgosłupa . Quote
Tola Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Wola napisał(a):no to proszę: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13146 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=33779&id_kat=11 http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?t=6942 Dziekuje:Rose: Quote
majqa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Wielkie dzięki za ogłoszenia! :Rose: Ps. A ja na drugi raz jak będę robiła zdjęcia, to wcześniej posprzątam w domu :oops: Dom to nie muzeum!!! Ma żyć i tętnić wariactwem zwierzątkowym, głupotami, miłością i artystycznym nieładem!!!;) Quote
Wola Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ależ nie ma sprawy ;) jak Folen się nie zjawi niebawem to podbiorę jej trochę stronek bo sama też tam jestem pologowana i ogłoszę sunię ;) Quote
agusiazet Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 majqa napisał(a):Dom to nie muzeum!!! Ma żyć i tętnić wariactwem zwierzątkowym, głupotami, miłością i artystycznym nieładem!!!;) Bardzo ładnie napisane, podpisuję się pod tym czterema łapami!!! Quote
Czaka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dzisiaj u mnie powiało grozą!!! Maja głupkowata Zadra (dla niewtajemniczonych, to ten mały czarny kundel) rzuciła się do szyi Once. :angryy: Okazało się, że nasza ślicznotka też ma swój charakterek i w pełnym uśmiechu, pokazując swoje piękne białe ząbeczki pogoniła czarnego wredasa, który zdążył schować się pod przyczepką. Kiedy usłyszały to moje wilczyce natychmiast przybiegły z pomocą, tylko zgadnijcie komu??? :cool3: Niestety chciały wesprzeć swoją nową koleżankę i we trzy rozpoczęły polowanie na czarownice. :eviltong: Oczywiście rozgoniłam całe to towarzystwo, a moja Zadziora wychodząc warczała na wszystkie. :mad: Quote
Tola Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Dzisiaj u mnie powiało grozą!!! Maja głupkowata Zadra (dla niewtajemniczonych, to ten mały czarny kundel) rzuciła się do szyi Once. :angryy: Okazało się, że nasza ślicznotka też ma swój charakterek i w pełnym uśmiechu, pokazując swoje piękne białe ząbeczki pogoniła czarnego wredasa, który zdążył schować się pod przyczepką. Kiedy usłyszały to moje wilczyce natychmiast przybiegły z pomocą, tylko zgadnijcie komu??? :cool3: Niestety chciały wesprzeć swoją nową koleżankę i we trzy rozpoczęły polowanie na czarownice. :eviltong: Oczywiście rozgoniłam całe to towarzystwo, a moja Zadziora wychodząc warczała na wszystkie. :mad: Moze z Zadrą trzeba do psiego psychiatry, bo dziewczyna wyrażnie nie chce żyć Quote
Murka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ładnie się wilczki komponują razem :loveu: Na pewno chcesz się pozbyć Klary? :cool3::cool3::cool3: My już mamy samochód :multi: Psiowozu jeszcze nie reanimowaliśmy (wymagać to będzie większego zachodu), ale postawiliśmy na kółka nasze autko codziennego użytku. Także możemy jutro przyjechać po sunię. Raczej późnym popołudniem lub wieczorem :roll: Tzn. chyba TZ przyjedzie, bo ja chyrlam i chyba zostanę w domu pilnować aby psy się nie pozjadały ;) Quote
Peter Beny Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Dzisiaj u mnie powiało grozą!!! Maja głupkowata Zadra (dla niewtajemniczonych, to ten mały czarny kundel) rzuciła się do szyi Once. :angryy: Okazało się, że nasza ślicznotka też ma swój charakterek i w pełnym uśmiechu, pokazując swoje piękne białe ząbeczki pogoniła czarnego wredasa, który zdążył schować się pod przyczepką. Kiedy usłyszały to moje wilczyce natychmiast przybiegły z pomocą, tylko zgadnijcie komu??? :cool3: Niestety chciały wesprzeć swoją nową koleżankę i we trzy rozpoczęły polowanie na czarownice. :eviltong: Oczywiście rozgoniłam całe to towarzystwo, a moja Zadziora wychodząc warczała na wszystkie. :mad: No wreszcie trafiłem na wątek Klary na Dogo ;) , a tu takie rewelację :evil_lol::evil_lol: Będziemy trzymać kciuki za Klarę , mam nadzieje że szybko znajdzie kochający domek , będę tu zaglądać :lol: W razie czego możecie liczyć na pomoc OWP , na ile będziemy mogli pomożemy :razz: Pozdrawiam serdecznie :multi: Quote
Czaka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Murka napisał(a):Ładnie się wilczki komponują razem :loveu: Na pewno chcesz się pozbyć Klary? :cool3::cool3::cool3: My już mamy samochód :multi: Psiowozu jeszcze nie reanimowaliśmy (wymagać to będzie większego zachodu), ale postawiliśmy na kółka nasze autko codziennego użytku. Także możemy jutro przyjechać po sunię. Raczej późnym popołudniem lub wieczorem :roll: Wspaniała wiadomość!!! :loveu::loveu::loveu: Ja jutro będę w domu gdzieś ok 16.30, a może wyzdrowiejesz do jutra i przyjedziecie razem. :cool3: Quote
Czaka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Peter Beny napisał(a):No wreszcie trafiłem na wątek Klary na Dogo ;) , a tu takie rewelację :evil_lol::evil_lol: Będziemy trzymać kciuki za Klarę , mam nadzieje że szybko znajdzie kochający domek , będę tu zaglądać :lol: W razie czego możecie liczyć na pomoc OWP , na ile będziemy mogli pomożemy :razz: Pozdrawiam serdecznie :multi: Bardzo się cieszymy, że z nami jesteś !!! Quote
Peter Beny Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wrzuciłem nowe foty na Owczarka :razz::evil_lol: Quote
Murka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Wspaniała wiadomość!!! :loveu::loveu::loveu: Ja jutro będę w domu gdzieś ok 16.30, a może wyzdrowiejesz do jutra i przyjedziecie razem. :cool3: Zobaczymy jak będę się czuć jutro, ale muszę mieć na uwadze, że jestem w siódmym miesiącu ciąży i muszę trochę uważać na siebie na wyrost ;) Czy Klara musi mieć jakąś specjalną dietę w związku z tym zapaleniem jelit? Co dostawała w schronisku, że jej tak nie służyło? Ma jakieś zaświadczenie o szczepieniu p. wściekliźnie? Quote
Czaka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Murka napisał(a):Zobaczymy jak będę się czuć jutro, ale muszę mieć na uwadze, że jestem w siódmym miesiącu ciąży i muszę trochę uważać na siebie na wyrost ;) Czy Klara musi mieć jakąś specjalną dietę w związku z tym zapaleniem jelit? Co dostawała w schronisku, że jej tak nie służyło? Ma jakieś zaświadczenie o szczepieniu p. wściekliźnie? Jeśli chodzi o dietę, to u mnie dostaje mięso z ryżem. Wet powiedział, że to jest dla niej najlepsze jedzenie. Najważniejsze żeby nie dostawała żadnych kości. Niestety nie mam dla niej zaświadczenia o szczepieniu, sama też tego nie zrobiłam. Tak jak wcześniej pisałam wet zalecił jej za dwa tygodnie odrobaczanie, a dopiero po nim szczepienie. Quote
Tola Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Peter Beny napisał(a):Wrzuciłem nowe foty na Owczarka :razz::evil_lol: Super, dzieki:lol: Quote
MagYa^^ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 martaa2 napisał(a): a ta psina na trzecim planie (nie magia) ta stojaca tylem, u ktorej widac wszystkie kosteczki... co to za szkieletorek?:shake: Quote
majqa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Inne ogłoszenie dla Klary na forum vegie: http://vegie.pl/topics154/1407.htm#15744 Quote
Czaka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Leczę i karmię ją już od tygodnia, więc bardzo mi miło , że jej nie poznałaś :loveu: Quote
Recommended Posts