Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

no to ja po krótce - jakbym cos źle napisała to przepraszam tyle co wiem
dziś sedzia był surowy mocno...

no to nam poszo w sumie mozna by rzec super bo i jedno i drugie doskonałe i złoto ale
Vasco bez Zw Mł bo był sam... a suki dostały bdb w młodziezy..no ale co tam a jeszcze że wymaga treningu bo ni cholery nie chciał stac na stoliku :roll:
Wiewióra super ale... po ocenia sedzia mówi "złoto do porównania a jak pani wygra najlepsza suke dostanie CWC" :o
NIESTETY przegrałam z Boska Kate która ten tytuł otrzymała ale tak mi sie podoba że nie jest mi źle z tego powodu :) no i zaczęła championat więc gratuluje szczerze a nam cóż moż esie jeszcze poszczęści :wink:
teraz tak w szczeniakach 1 był Morel Maff-Staff pies P.Supronowicz jak ocene dostał drugi szcz. nie wiem
potem psy Harley bdb lok II Don Juan lok I ale tez bdb

Suki szcz.Kesi ocena obiecujaca :(
potem suki dostały tez chyba bdb a Reszte już wiecie Veronika dosk II i chyba tyle:) A tylko dzis CWC dostała Boska Kate

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tutaj pare fotek :)
ja a Dudkiem i psami :)

tutaj Vascula padniety w samochodzie spi :)

Vascula z wiewióra oboje śpią :)

Posted

Allllleeeeeeeeee .......... no to ostro było :o
Onka , gratulacje (chociaż bez CWC) :lol:
I gratulacje dla wszystkich innych zadowolonych wystawiających.
A Boska Kate rzeczywiście śliczna sunia .

Posted

Hej :lol:
Didi- zdjęcia piękne :lol: bardzo dziękujemy za kibicowanie :D
Onka :D - bardzo miło było poznać :D
Res i Malawaszka- bardzo żałuję ,że tak króciutko rozmawiałyśmy, ale to był trochę zwariowany dzień / mąż nie bardzo w formie :( , z gorączką i płucami na wierzchu :( /.

Kesi ocena obiecująca- nie wyszedł nam dzisiejszy występ- sędzia wzbudził szczere przerażenie u Kesi :lol: , ale dnia nie żałuję, miło było znowu spotkać zakręconych grzywakomaniaków :lol:
Wnusia shar-pei zajęła drugie miejsce/ oc. doskonała i srebrny medal a przgrała ze swoją półsiostrą/ :klacz: :klacz: :klacz:
Gratulacje- bo o tym zapomniałam :oops: :oops: :oops: -zwycięzcom i zwyciężonym :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Ress - a co sie dowiedziałaś???

ja myśle, ze macie jeszcze foteczki - szczególnie czekam na Malawaszkę - ona ma zawsze dużo ładnych fotek... :)

Posted

Jolka napisał(a):
Onka - Ty sama wystawiałaś Wiewióra ??

ano:)
bo mi cholera nie chciała za chiny iśc z Dudkiem :roll: :roll: wiesz przeciez jakie jest to moje suczydło

no i super włansie ze była Iwonka i jej mąz mi zdjęcia robił :wink: qrde mówiłam,ze ma nie robić bo ja pulpet okrutny zdruga broda już :lol: :wink:
no i didi która skradła serce mojego Teddiego:)
malawaszka!!!!!!!!!!!!!!
czekam na zdjecia plisssssssssssssss

Posted

taa opisy to dawał dzis cudowne moje psy np maja za duże oczy :o :lol:
gdzie zawsze sie wszyscy zachwycali :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

kochana Aniu W ja cie proszę :oops: :lol:
strasznie sie nie moge znaleśćw tym nowym wcieleniu "uwolnić orkę"
hahahah
ale dziekuję :)bardzo i miło na prawdę :)

Posted

ja bym strasznie chciała..a le co bedzie to nie wiem
dobra juz musze spadac, bo droga dała mi popalic troszke ciąża to nie choroba ale troszke uciązliwa jest :wink:

papa

Posted

Nie wiem - nie słyszałam o niej - chociaż nie wiem, czy nie była w Jarosławiu w tym roku - chyba w lutym albo w marcu.... nie pamiętam :)
i cieszę sie, ze znowu sie spotkamy!

Posted

ja sie zastanawiam czy KTOS z WAS spotkal na swojej wyatawowej ,,drodze ,, pania MALGORZATE ZIABKE ja od 6 lat ani razu i dlatego zwlekam z wyslaniem zgloszenia pozdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...