onka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 no to ja po krótce - jakbym cos źle napisała to przepraszam tyle co wiem dziś sedzia był surowy mocno... no to nam poszo w sumie mozna by rzec super bo i jedno i drugie doskonałe i złoto ale Vasco bez Zw Mł bo był sam... a suki dostały bdb w młodziezy..no ale co tam a jeszcze że wymaga treningu bo ni cholery nie chciał stac na stoliku :roll: Wiewióra super ale... po ocenia sedzia mówi "złoto do porównania a jak pani wygra najlepsza suke dostanie CWC" :o NIESTETY przegrałam z Boska Kate która ten tytuł otrzymała ale tak mi sie podoba że nie jest mi źle z tego powodu :) no i zaczęła championat więc gratuluje szczerze a nam cóż moż esie jeszcze poszczęści :wink: teraz tak w szczeniakach 1 był Morel Maff-Staff pies P.Supronowicz jak ocene dostał drugi szcz. nie wiem potem psy Harley bdb lok II Don Juan lok I ale tez bdb Suki szcz.Kesi ocena obiecujaca :( potem suki dostały tez chyba bdb a Reszte już wiecie Veronika dosk II i chyba tyle:) A tylko dzis CWC dostała Boska Kate
onka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 a tutaj pare fotek :) ja a Dudkiem i psami :) tutaj Vascula padniety w samochodzie spi :) Vascula z wiewióra oboje śpią :)
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 To jednym słowem - koszmar :cry: A co to za sędzia ?
Jolka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Allllleeeeeeeeee .......... no to ostro było :o Onka , gratulacje (chociaż bez CWC) :lol: I gratulacje dla wszystkich innych zadowolonych wystawiających. A Boska Kate rzeczywiście śliczna sunia .
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Witajcie!!!!Az sie dziwie ,ze wrocilam w swietnym humorku!!!!!
AngelOfDeath Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 didi napisał(a):Psy klasa otwarta: co za porazka , powiem tylko tyle :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :eek2:
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Hej :lol: Didi- zdjęcia piękne :lol: bardzo dziękujemy za kibicowanie :D Onka :D - bardzo miło było poznać :D Res i Malawaszka- bardzo żałuję ,że tak króciutko rozmawiałyśmy, ale to był trochę zwariowany dzień / mąż nie bardzo w formie :( , z gorączką i płucami na wierzchu :( /. Kesi ocena obiecująca- nie wyszedł nam dzisiejszy występ- sędzia wzbudził szczere przerażenie u Kesi :lol: , ale dnia nie żałuję, miło było znowu spotkać zakręconych grzywakomaniaków :lol: Wnusia shar-pei zajęła drugie miejsce/ oc. doskonała i srebrny medal a przgrała ze swoją półsiostrą/ :klacz: :klacz: :klacz: Gratulacje- bo o tym zapomniałam :oops: :oops: :oops: -zwycięzcom i zwyciężonym :BIG: :BIG: :BIG:
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Oczywiście ja również gratuluję :lol: :lol: :lol: bo się zapomniałam, jak tyle ślicznych zdjęć zobaczyłam. :oops:
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Wiecie co????Od Pana sedziego mozna bylo sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec o wlasnym psie...... :wink: :lol: :lol: :lol:
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ress - a co sie dowiedziałaś??? ja myśle, ze macie jeszcze foteczki - szczególnie czekam na Malawaszkę - ona ma zawsze dużo ładnych fotek... :)
onka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jolka napisał(a):Onka - Ty sama wystawiałaś Wiewióra ?? ano:) bo mi cholera nie chciała za chiny iśc z Dudkiem :roll: :roll: wiesz przeciez jakie jest to moje suczydło no i super włansie ze była Iwonka i jej mąz mi zdjęcia robił :wink: qrde mówiłam,ze ma nie robić bo ja pulpet okrutny zdruga broda już :lol: :wink: no i didi która skradła serce mojego Teddiego:) malawaszka!!!!!!!!!!!!!! czekam na zdjecia plisssssssssssssss
AngelOfDeath Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ja tam do pana kozbera nie jezdze po zeszlorocznym poznaniu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale dal popis :lol: :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Onka wyglądasz super :Rose: Malawaszka czekamy :modla:
onka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 taa opisy to dawał dzis cudowne moje psy np maja za duże oczy :o :lol: gdzie zawsze sie wszyscy zachwycali :lol: :lol: :lol: :lol:
onka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 kochana Aniu W ja cie proszę :oops: :lol: strasznie sie nie moge znaleśćw tym nowym wcieleniu "uwolnić orkę" hahahah ale dziekuję :)bardzo i miło na prawdę :)
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A kto sie wybiera do Kielc w listopadzie?? sędziuje Małgorzata Ziąbka :)
onka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ja bym strasznie chciała..a le co bedzie to nie wiem dobra juz musze spadac, bo droga dała mi popalic troszke ciąża to nie choroba ale troszke uciązliwa jest :wink: papa
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Nie wiem - nie słyszałam o niej - chociaż nie wiem, czy nie była w Jarosławiu w tym roku - chyba w lutym albo w marcu.... nie pamiętam :) i cieszę sie, ze znowu sie spotkamy!
Agama Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ja sie zastanawiam czy KTOS z WAS spotkal na swojej wyatawowej ,,drodze ,, pania MALGORZATE ZIABKE ja od 6 lat ani razu i dlatego zwlekam z wyslaniem zgloszenia pozdr.
Recommended Posts