góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jakoś głupio mi było bez pudla w avatarku:oops: no i dostało mi się od niektórych za tą zmiane;)
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Nie dostalo ,nie dostalo.Pudel jest zachwycajacy.
góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ale dostało mi się za Liska w avatarku:lol: pudlarze są konserwatywni w swoich przekonaniach;)
AnkaW Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):tak??? :crazyeye: a jak zadzwonie to tez mi nie powiedza czy sie załapałam czy nie? :hmmmm: Ja zgłoszenie wysłałam listownie - priorytetem. Chciałam sprawdzić czy doszło więc wysłałam maila, w odpowiedzi dostałam :mad: :mad: że nie można sprawdzić bo wszystkie zgłoszenia gdzieś tam sobie w jedno miejsce poza związek idą i dowiem się dopiero w połowie lutego jak będzie katalog na stronie. :diabloti: W związku z tym, w dalszym ciągu nie opłaciłam wystawy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Goral!!!Masz szczescie ,ze grzywacxzomaniacy tacy konsekwentni nie sa.....Musisz zrobic zdjecie pudla z Liskiem i juz wszyscy beda happy! Dziewczyny w tygodniu bede w zwiazku w Katowicach to postaram sie sprawdzic czy jestescie przyjete.Ja dostalam maile zwrotne.
Jolka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='maga18']malutki przeciek dotyczacy wystawy w Głogowie :diabloti: jest zgloszonych 8 sztuk psów w kl.młodzieży ło matkooooo !!!!! chyba zrezygnuję i będzie 7 ;)
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 ok, dzieki :) u mnie tylko Toffi (Venii Otello Sub Divo) a mi meila zwrotnego nie przyslali bo ja poczta polska wysylalam :) i meila zwrotnego dostane (jesli jestem przyjeta) na tydzien przed wystawą :eviltong:
Jolka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Maga - a wiesz kto będzie ?? Toffik w jakiej klasie ??
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jolka napisał(a):ło matkooooo !!!!! chyba zrezygnuję i będzie 7 ;) no co Ty!! to juz mamy 3 z 8 ujawnionych :) 1. Grucy Hazard 2. moj Toffi 3. Twój Kosmo :) a co dalej...? :roll:
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Jolka']Maga - a wiesz kto będzie ?? Toffik w jakiej klasie ?? mlodziezy :grins:
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ja zawsze wysylam mailem!!!I zawsze mam zwrotny....Ciekawe jak na Helsinki wypelnie.....na zasadzie zgaduj zgadula...;)
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 ja nad Brnem mysle i wlasnie wydrukowalam zgloszenie i jakies takie niezrozumiałe jest dla mnie :lol:
Donio Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 To ja, jak mówił mój ś.p. prof. Bardini, to wszystko czniam i tniutniam i w ogóle do Katowic nie jadę. Wprawdzie chciałem jechać z pipetem, ale i tak jakoś w tych dniach będę miał chyba przeprowadzkę. Wprawdzie korci jednak jechać i liczyć, że może zrobi się sama:evil_lol:
Jolka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):no co Ty!! to juz mamy 3 z 8 ujawnionych :) 1. Grucy Hazard 2. moj Toffi 3. Twój Kosmo :) a co dalej...? :roll: No to strach sie bać...... Tym bardziej ,że mój dalej "dziki" :placz: Ale co tam......
góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wystawiając w Brnie radzę uważać, bo ringi okropnie śliskie!!!!!
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 góral napisał(a):Wystawiając w Brnie radzę uważać, bo ringi okropnie śliskie!!!!! dzieki :) jeszcze nie wiem czy pojade, ciagle myśle... :shake:
góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 I jeśli ringi sa na balkonach , to polecam windy jest ich kilka, bo wnoszenie klatek po schodach nie jest miłe, ja o windach dowiedziałem się po kilku latach wystawiania w Brnie:oops:
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 akurat posiadanie klatki na tej wystawie nie bedzie mi dane... :roll: no chyba ze sh sie podzieli :evil_lol: :cool3:
matrix..... Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 góral napisał(a):Wystawiając w Brnie radzę uważać, bo ringi okropnie śliskie!!!!! przez środek jest wykładzina tylko ale skoro grey sobie poradził to taki mały i lekki grzywek też da radę cacib zgarnąć :) ... i fajne mają medale za cacib i cac, a za rasę na ringu głównym pucharek i dodatkowo na grupie pięć lokatowych miejsc z pucharami, trzeba jechać!!
góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 matrix..... napisał(a):przez środek jest wykładzina tylko ale skoro grey sobie poradził to taki mały i lekki grzywek też da radę cacib zgarnąć :) ... i fajne mają medale za cacib i cac, a za rasę na ringu głównym pucharek i dodatkowo na grupie pięć lokatowych miejsc z pucharami, trzeba jechać!! wykładziny sa tylko na parterze, na balkonach (a tam przeważnie jest IX) dywaników nie ma i jest prawie lodowisko:crazyeye:
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 matrix..... napisał(a): ... i fajne mają medale za cacib i cac, a za rasę na ringu głównym pucharek i dodatkowo na grupie pięć lokatowych miejsc z pucharami, trzeba jechać!! mnie by cac zadowolił - wiecej nie chce :lol:
matrix..... Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):mnie by cac zadowolił - wiecej nie chce :lol: za cac medal wydają w sekretariacie
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 maga18 napisał(a):akurat posiadanie klatki na tej wystawie nie bedzie mi dane... :roll: no chyba ze sh sie podzieli :evil_lol: :cool3: nie wiezme tej klatki giganta na 1 psa i Madziu złotko jedziesz, wezmę transporter, chyba ze Twoja klatka nam starczy na dwa nasze kundle :evil_lol: Aha zapomniałam ci powiedziec, że Aska sie sypie :crazyeye: - 10 na dworze a ta leci jak durna, pieknie sie pokaże za 3 tyg :placz:
Recommended Posts