resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hahahahaha,wiesz co ? Zuzka kiedys wlazla do tego duzego ktory mialam we Wrocku.....wszystko bylo ok,dopoki nie chciala wyjsc.....nie dalo sie jej wyciagnac,bo bylo za ciasno zeby sie obrocila.....a kontenerek skrecany na sruby.....Wole juz nie probowac.
malawaszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 kochana Zuzanka :loveu: fantastyczna jest :multi:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Moge Wam ja wypozyczyc.....zobaczymy jak szybko nastapi zwrot!!! Male diable !Najlepsze jest jak ma " niespodzianke" w pampersie i ja sie ja pytam kto zrobil koope???a ona mi na to mowi TIIIIIIIIIIIII i pokazuje na mnie palcem.:evil_lol:
góral Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Zuzia super!!!!:multi: Matrix a Ty widzę eksternistycznie do egzaminy podchodzisz, bo na wykładach sie nie pojawiasz...nie zalicze:mad:
matrix..... Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 góral napisał(a):Zuzia super!!!!:multi: Matrix a Ty widzę eksternistycznie do egzaminy podchodzisz, bo na wykładach sie nie pojawiasz...nie zalicze:mad: no co Ty? Jak się wydostać ? Zasypało nas zupełnie !!
sh_maniak Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 maga18 napisał(a):Marcik to jedziemy, nie :cool3: No cos pomysleć trzeba w tym temacie :cool3: Uff jak dobrze, ze my kawy ani czekolady przywozic nie musimy :cool3:
góral Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 matrix..... napisał(a):no co Ty? Jak się wydostać ? Zasypało nas zupełnie !! Takich usprawiedliwień nie przyjmuję, ja jestem surowym nauczycielem:diabloti:
AnkaW Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='resuruss']Wszystko po mamusi,bo tylko mama w domu zarazona nieuleczalnie kynologicznym bakcylem. W mlodym prezenterze tez biegalam!!! Patrzcie jak ladnie uczy mi psy "do reki";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak pokornie czekają;)
miniaga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 resuruss napisał(a):Moge Wam ja wypozyczyc.....zobaczymy jak szybko nastapi zwrot!!! Male diable !Najlepsze jest jak ma " niespodzianke" w pampersie i ja sie ja pytam kto zrobil koope???a ona mi na to mowi TIIIIIIIIIIIII i pokazuje na mnie palcem.:evil_lol: Ress to kiedy mi ja wypożyczysz?:lol: :lol: :lol: Moge ją zabrać na ile chcesz..... tylko nie licz, że zwrot nastąpi szybko:lol: :lol: :lol: bo ja najbardziej lubię dzieci właśnie w tym wieku:multi:
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :lol: Kto jedzie do Bydgoszczy a kto do Rzeszowa ???
góral Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja moze będę w Bydgoszczy...to jedna z niewielu wystawy, gdzie mogę Liska w szczeniakach pokazać.
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 FAJNIE !!! ja nie jadę, ale będą tam prawdopodobnie dwa psiaki od nas (pierwszy raz wystawiane przez nowicjusza) - strasznie jestem ciekawa jak im pójdzie ... czy będziesz miał możliwość zrobienia zdjęć ???
góral Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja niestety nie posiadam aparatu, więc na fotki nie ma szans.
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :placz: Góral - szkoda .... to jak w takim razie robisz zdjęcia Liskowi ? G
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 oooo to - miłe !!! dobrzy sąsiedzi to skarb !!! a masz stronę gdzie można zobaczyć te zdjęcia wszystkich pięknych psiaków?
Draczyn Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 góral napisał(a):Ale których??Jak to ktorych, wszystkich przepięknych psow, bo fotki robisz niezwykle urokliwe
Nesjanna Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a masz tylko Liska .....??? a mi się wydawalo, że jeszcze pudelki masz ...????:oops:
góral Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mam też pudle, ale nie posiadam strony, trochę fotek mojej Zuby jest na http://republika.pl/duzypudel
Draczyn Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='góral']Mam też pudle, ale nie posiadam strony, trochę fotek mojej Zuby jest na http://republika.pl/duzypudelTo zaraz lecę pooglądać
matrix..... Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 w miotach na podanej stronie są tylko dwa zdjęcia Zuby jako 4 miesięcznego szczeniaka i już dorosłej, to tyle czy jeszcze gdzieś można pooglądać interkę ? :)
góral Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Wejdż w galerię i w historie hodowli, kliknij na fotke
Donio Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Będę na pewno w Bydgoszczy, bo to od nas żabi skok i grzech byłoby nie pojechać. Na pewno pipet, być może Doniuś. Brakuje mu małego CWC do ukończenia championatu i trzeba próbować, chociaż to specyficzny piesek i nie wszystkim się podoba. Żeby tylko chciał więcej jeść!
Recommended Posts