Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hahahahaha,wiesz co ? Zuzka kiedys wlazla do tego duzego ktory mialam we Wrocku.....wszystko bylo ok,dopoki nie chciala wyjsc.....nie dalo sie jej wyciagnac,bo bylo za ciasno zeby sie obrocila.....a kontenerek skrecany na sruby.....Wole juz nie probowac.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moge Wam ja wypozyczyc.....zobaczymy jak szybko nastapi zwrot!!!
Male diable !Najlepsze jest jak ma " niespodzianke" w pampersie i ja sie ja pytam kto zrobil koope???a ona mi na to mowi TIIIIIIIIIIIII i pokazuje na mnie palcem.:evil_lol:

Posted

góral napisał(a):
Zuzia super!!!!:multi:

Matrix a Ty widzę eksternistycznie do egzaminy podchodzisz, bo na wykładach sie nie pojawiasz...nie zalicze:mad:

no co Ty? Jak się wydostać ? Zasypało nas zupełnie !!

Posted

maga18 napisał(a):
Marcik to jedziemy, nie :cool3:

No cos pomysleć trzeba w tym temacie :cool3:
Uff jak dobrze, ze my kawy ani czekolady przywozic nie musimy :cool3:

Posted

matrix..... napisał(a):
no co Ty? Jak się wydostać ? Zasypało nas zupełnie !!

Takich usprawiedliwień nie przyjmuję, ja jestem surowym nauczycielem:diabloti:

Posted

[quote name='resuruss']Wszystko po mamusi,bo tylko mama w domu zarazona nieuleczalnie kynologicznym bakcylem.
W mlodym prezenterze tez biegalam!!!
Patrzcie jak ladnie uczy mi psy "do reki";)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak pokornie czekają;)

Posted

resuruss napisał(a):
Moge Wam ja wypozyczyc.....zobaczymy jak szybko nastapi zwrot!!!
Male diable !Najlepsze jest jak ma " niespodzianke" w pampersie i ja sie ja pytam kto zrobil koope???a ona mi na to mowi TIIIIIIIIIIIII i pokazuje na mnie palcem.:evil_lol:

Ress to kiedy mi ja wypożyczysz?:lol: :lol: :lol: Moge ją zabrać na ile chcesz..... tylko nie licz, że zwrot nastąpi szybko:lol: :lol: :lol: bo ja najbardziej lubię dzieci właśnie w tym wieku:multi:

Posted

FAJNIE !!!
ja nie jadę, ale będą tam prawdopodobnie dwa psiaki od nas (pierwszy raz wystawiane przez nowicjusza) - strasznie jestem ciekawa jak im pójdzie ...

czy będziesz miał możliwość zrobienia zdjęć ???

Posted

Będę na pewno w Bydgoszczy, bo to od nas żabi skok i grzech byłoby nie pojechać. Na pewno pipet, być może Doniuś. Brakuje mu małego CWC do ukończenia championatu i trzeba próbować, chociaż to specyficzny piesek i nie wszystkim się podoba. Żeby tylko chciał więcej jeść!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...