resuruss Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ja tez planuje na oba dni,tylko znow nie wiem jak to wykombinuje....
góral Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 resuruss napisał(a):Ja tez planuje na oba dni,tylko znow nie wiem jak to wykombinuje.... Ja to zawsze wracałem do domu na noc, ale w niedziele na finałach to miałem już dość:-?
matrix..... Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ja będę w sobotę, fajnie byłoby powtórzyć sukces tegoroczny i zakończyć ... lepiej nie zapeszam ... Góral no niestety nie udało mi sie dotrzeć do Bielska dzisiaj - droga była zablokowana i stałbym w korku jakieś parę godzin :(
góral Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 matrix..... napisał(a):Góral no niestety nie udało mi sie dotrzeć do Bielska dzisiaj - droga była zablokowana i stałbym w korku jakieś parę godzin :( rozumiem do mnie dojechać to też był wyczyn, Szczyrk już pęka w szwach tyle narciarzy przyjechało a w dodatku ciągle sypał śnieg!!!!:angryy:
matrix..... Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 najbardziej z tego śniegu zadowolone są psy, dzisiaj na spacero - biegu były ponad 1,5 godziny i wcale nie chciały wracać do domu !
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 matrix..... napisał(a):Ress nie ma takiej możliwości żebyś nie zdążyła :) na egzamin musimy pojechać, przy okazji będziemy na wystawie w Olsztynie, potem wrócimy jest bardzo dobre połączenie zarówno pkp jak i pks. ? a sesja fot???? zapomnieliscie??? i jak czas na to wszystko znalezc?:))))))))))))))
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):a sesja fot???? zapomnieliscie??? i jak czas na to wszystko znalezc?:)))))))))))))) będziesz jak paparazzi robić zdjęcia na szybko w trakcie egzaminu:evil_lol:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Orsini !!!Ja przyjade z Bulka wiec smigniesz jej sesyjke w czasie egzaminu...
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 resuruss napisał(a):Orsini !!!Ja przyjade z Bulka wiec smigniesz jej sesyjke w czasie egzaminu... ale w olsztynie zawsze pada:))))))i bisy sa w mokrej trawie to juz tradycja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 To Bulka wystapi w mokrym sierscio-podkoszulku.:evil_lol:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):ale w olsztynie zawsze pada:))))))i bisy sa w mokrej trawie to juz tradycja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nasza wystawa jest w tym samym terminie i kilka lat pod rząd mieliśmy na wystawie powódź:placz:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja pamietam w Ustroniu w czasie tych wielkich powodzi wystawialismy po lydki w wodzie......:shake:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 resuruss napisał(a):Ja pamietam w Ustroniu w czasie tych wielkich powodzi wystawialismy po lydki w wodzie......:shake: Ustron to jeszcze nic...jak kiedyś wystawy były w Bileku, to się działo, nic nie pobije wystawy w 97.....zanim moja śreniaczka została opisana, wyglądałą jakby wyszłą prasto z wanny:placz: :-(
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Chyba tez mysle o tej w 1997....tylko mi sie miasta pomylily.....ale wiem ze oddzial bielski ja organizowal.
maga18 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 a na wystawe do Głogowa zgłosił się CODY z Chaliparku :lilangel:
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 albo z ukrycia lepiej takie zdjęcia z zaskoczenia :) mogą być całkiem fajne, podczas egzaminu to chyba za bardzo będziemy zestresowani :)
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 góral napisał(a):Nasza wystawa jest w tym samym terminie i kilka lat pod rząd mieliśmy na wystawie powódź:placz: natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ...
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 matrix..... napisał(a):natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ... Bylam,potwierdzam....opalilam ,a raczej spalilam sobie ramiona!
malawaszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 resuruss napisał(a):Bylam,potwierdzam....opalilam ,a raczej spalilam sobie ramiona! jeheee ja też :cool3: i nosek :cool3: i czółko :cool3: :evil_lol:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 matrix..... napisał(a):natomiast w tym roku ładna, słoneczna pogoda i chyba najwięcej zgłoszonych psów jak do tej pory ... to prawda nieźle dogrzało:lol:
gruca Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja też się podsmażyłam,ale bardzo lubię wystawy w Ustroniu i w roku 2006 napewno przyjadę.
Iwona Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 I ja,i ja, i ja:multi:- też lubię i też przyjadę:multi:. Tam zaczęła sie moja przygoda z naguskami i tam poznałam kilku grzywaczomaniaków:lol!::lol!::lol!:
Recommended Posts