miniaga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mam jeszcze jedno czy dwa, ale Miki był zbyt dobrzze zrobiony:loveu: Piękna błyszcząca sierść i się odbija w świetle ta biel.
miniaga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 lalunia napisał(a):miniaga a suńki ? Staram się... Niestety zdjęcia robiły moj córka i jej koleżanka, więc większość psów na których mi zależało nie ma na zdjęciach, albo wyszły średnio. Coffi skutecznie uciekała dzieciom z kadru
lalunia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 miniaga napisał(a):Staram się... Niestety zdjęcia robiły moj córka i jej koleżanka, więc większość psów na których mi zależało nie ma na zdjęciach, albo wyszły średnio. Coffi skutecznie uciekała dzieciom z kadru :placz: :placz: :placz:
Śnieżynka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 miniaga myślisz ze dzieci moga sobie poradzic z takim ogromem psow :) zeby kazdemu popstrykac pare super fotek :D P.S. Mój tata nie byl w stanie zrobic 2 psiakom fotek mimo ze Czarne Grzywki byly tylko dwa w Krakowie i mam dwa super rozmazane zdjecia. A zdjęcia sa super bomba ekstra :D teraz tylko musze podochodzic kto jest kto :D Ale i tak wiecej fotek prosze :D jest co ogladac :D
miniaga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Suczek Championów nie wstawiam, bo na żadnej fotce nie ładnie uchwyconych grzywczek.... I na zakończenie - moje ulubione modelki:loveu:: Keri i Molly po ocenie:
miniaga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Śnieżynka napisał(a):miniaga myślisz ze dzieci moga sobie poradzic z takim ogromem psow :) zeby kazdemu popstrykac pare super fotek :D P.S. Mój tata nie byl w stanie zrobic 2 psiakom fotek mimo ze Czarne Grzywki byly tylko dwa w Krakowie i mam dwa super rozmazane zdjecia. A zdjęcia sa super bomba ekstra :D teraz tylko musze podochodzic kto jest kto :D Ale i tak wiecej fotek prosze :D jest co ogladac :D Nie mam siły ich opisywć dziś. MOże jutro trochę je posegreguję i popodpisuję.
miniaga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 I jeszcze prawdziwy puszek do pudru - Happy: Jenda z moich ulubionych fot:
AngelOfDeath Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 piorun w szczypiorek :loveu::loveu::loveu::loveu:
lothia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aga wielkie buzi dla córci bo to chyba najlepsze ujęcie Perli z tej wystawy
flashka-g Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 AngelOfDeath napisał(a):piorun w szczypiorek :loveu::loveu::loveu::loveu: ale zobacz jaki wykrok ma:):) jak mało który:loveu:
lalunia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 miniaga i tak córka spisała się na medal ze zdjęciami dzięki :)
Recommended Posts