Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lalunia napisał(a):
miniaga a suńki ?

Staram się...
Niestety zdjęcia robiły moj córka i jej koleżanka, więc większość psów na których mi zależało nie ma na zdjęciach, albo wyszły średnio. Coffi skutecznie uciekała dzieciom z kadru

Posted

miniaga napisał(a):
Staram się...
Niestety zdjęcia robiły moj córka i jej koleżanka, więc większość psów na których mi zależało nie ma na zdjęciach, albo wyszły średnio. Coffi skutecznie uciekała dzieciom z kadru

:placz: :placz: :placz:

Posted

miniaga myślisz ze dzieci moga sobie poradzic z takim ogromem psow :) zeby kazdemu popstrykac pare super fotek :D
P.S. Mój tata nie byl w stanie zrobic 2 psiakom fotek mimo ze Czarne Grzywki byly tylko dwa w Krakowie i mam dwa super rozmazane zdjecia.

A zdjęcia sa super bomba ekstra :D teraz tylko musze podochodzic kto jest kto :D

Ale i tak wiecej fotek prosze :D jest co ogladac :D

Posted

Suczek Championów nie wstawiam, bo na żadnej fotce nie ładnie uchwyconych grzywczek....

I na zakończenie - moje ulubione modelki:loveu::

Keri i Molly po ocenie:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
miniaga myślisz ze dzieci moga sobie poradzic z takim ogromem psow :) zeby kazdemu popstrykac pare super fotek :D
P.S. Mój tata nie byl w stanie zrobic 2 psiakom fotek mimo ze Czarne Grzywki byly tylko dwa w Krakowie i mam dwa super rozmazane zdjecia.

A zdjęcia sa super bomba ekstra :D teraz tylko musze podochodzic kto jest kto :D

Ale i tak wiecej fotek prosze :D jest co ogladac :D

Nie mam siły ich opisywć dziś. MOże jutro trochę je posegreguję i popodpisuję.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...