Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']Nonłana Pokerowy Żywot Super Ciapki

ejjj wyjaśnijcie mi czemu są takie nazwy niektórych psiaków - Nonłana urodzona w Super Ciapkach i czemu jest w imieniu jescze Pokerowy Żywot :oops: i tak samo jest u Soul Music Sua Sponte Favonius

a fotorelacja :klacz: super :loveu:

Posted

lothia napisał(a):
dla mnie nieogolony Demon jest super ale ludzie pytają się czy to pies?,najbardziej trafnie chyba o nim powiedział pewien pan "a co to za koza?",oczywiście tz bardzo się oburzył nie bedę cytować:evil_lol:

HIHIHI:lol: Ostatnio w jednej restauracji siedzialo malzenstwo....oczywiscie wywalili na nas galy:crazyeye: miny im zrzedly:shake: no i slyszalam tylko ,ze to KOJOTY:cool3: ...tak mnie rozsmieszyli ,ze az im darowalam moje madrosci:cool3: :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ejjj wyjaśnijcie mi czemu są takie nazwy niektórych psiaków - Nonłana urodzona w Super Ciapkach i czemu jest w imieniu jescze Pokerowy Żywot :oops: i tak samo jest u Soul Music Sua Sponte Favonius

a fotorelacja :klacz: super :loveu:

widocznie jest za krycie.

Posted

malawaszka napisał(a):

zapomniałas o mojej Aśce :evil_lol:

Tiwaye Asanpi for Potega Naturalności Eskimoski Domek :evil_lol:

Posted

[quote name='maga18']SOUL MUSIC SUA SPONTE Favonius

Ależ on ma piękną i długą szyję :p

Piknie dziękuję Madzi i wszystkim fotografom za możliwość oglądnięcia tylu fajnych zdjęć :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziekujemy za foteczki :loveu: Cudne!!!!

Chciałam jeszcze dodac ,ze naleza sie wielkie słowa uznania dla Grucy i Hazarda ,bo z tego co widze był najlepiej przygotowanym powderkiem na wystawie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Dziekujemy za foteczki :loveu: Cudne!!!!

Chciałam jeszcze dodac ,ze naleza sie wielkie słowa uznania dla Grucy i Hazarda ,bo z tego co widze był najlepiej przygotowanym powderkiem na wystawie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a happy angela??? na mnie zrobiła niesamowite wrazenie długość, jakość i śnieżna biel sierści:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...