Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anna1 napisał(a):
no dionio, nie ma to jak handler
Droga Anno1! Całe życie się uczymy, ja zawsze staram się uczyć od tych lepszych. Nie da się ukryć, że w tym przypadku Ty byłaś przykładem. Dziękuję!

Posted

[quote name='anna1'] rase wygral rewelacyjny Sasquehanna Welon nagi syn piechura i sabeliny

To brat miotowy Sasquehanna Welwet, którego mogliśmy podziwiać w Sopocie i który mi się tak podobał.
Super rodzeństwo!

Posted

wstydu nie mają :angryy: nie zapomnę jak widziałam chybe we Wrocławiu w zeszłym roku jak przyjechali na wystawe ze szczeniakami grzywaczy w różnym wieku w bagażniku :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']

wstydu nie mają :angryy: nie zapomnę jak widziałam chybe we Wrocławiu w zeszłym roku jak przyjechali na wystawe ze szczeniakami grzywaczy w różnym wieku w bagażniku :angryy:

Strasznie biedne byly te maluchy....a jak otwarli bagaznik to tak smierdziuchowały ,ze u nas w zamknietym aucie bylo czuc......:angryy:

Posted

Donio napisał(a):
Droga Anno1! Całe życie się uczymy, ja zawsze staram się uczyć od tych lepszych. Nie da się ukryć, że w tym przypadku Ty byłaś przykładem. Dziękuję!

nie ma za co :cool3: zawsze powtarzalam ze 50 % sukcesu (a moze i wiecej czasami, przy srednim psie) to przygotowanie psa i twarz handlera; wazne jest wrazenie; w koncu nie na darmo handling sie rozwija i u nas w polsce;a np.w usa to podstawa;

ostatnimi czasy pojawilo sie calkiem sporo ciekawych psow, zwlaszcza suk ale jak widac po wynikach zostana docenione raz na 4-5 wystaw; takie sa statystyki, i taka jest kynologia; siwetny jest np. ten powder bodajze z jasne hvezdy ale imienia nie pamietam- chyba jason( kolor jak moj campari) i jesli na zywo wyglada tak jak na fotkach mam nadzieje ze sie dalej przebije, czego serdecznie wlasciceilce zycze;

a s. welon bardzo fajny;welweta nie widzialam ale w poznaniu bede miala na co popatrzec jesli tylko sie wyrobimy czasowo zeby jeszcze zerknac na psy;

Posted

[quote name='Melisa']Kto mi powie co to za pies z nr.2567? Czy to ten sam?

no nie do poznania:cool3: co moze dzialac odpowiednia kosmetyka i prostownica; to jest wlsanie to o czym Donio mowilam wczesniej :)

Posted

jeszcze nożyczki i dobry handling....i róznica maksymalna:))

ja wlasnie wykapałam mojego kołtuna...i kołtun ucha nie ma:roll: wystawy poszły w trymigi;/ Ale planujemy Kielce:):lol:

Posted

prawda flaszi:))) fryzjer, handling, twarz :) w koncu nad modelkami tez sie pracuje i inaczej wygladaja rano a inaczej na wybiegu:) roznica kolosalna , jak zupelnie ine osoby:cool3:

ja dopiero ide kapac koltuny:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...