resuruss Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Reszte wstawie pozniej ,bo jestem chora i juz znow mi sie goraczka zaczyna :-(
resuruss Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dziekujemy rodzinie PAŚKIEWICZ za tak cudowna fotorelacje z wystawy w Sopocie!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Donio Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 anna1 napisał(a): no dionio, nie ma to jak handler Droga Anno1! Całe życie się uczymy, ja zawsze staram się uczyć od tych lepszych. Nie da się ukryć, że w tym przypadku Ty byłaś przykładem. Dziękuję!
Donio Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='anna1'] rase wygral rewelacyjny Sasquehanna Welon nagi syn piechura i sabeliny To brat miotowy Sasquehanna Welwet, którego mogliśmy podziwiać w Sopocie i który mi się tak podobał. Super rodzeństwo!
AnkaW Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Piękne zdjęcia :lol: :lol: :lol: dziękuję - bardzo miło się oglądało :multi: :multi: :multi:
Donio Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 AiK napisał(a):kto mi powie co to za pies z nr 2587? Cynia z Ogrodu Fauny.
Melisa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Kto mi powie co to za pies z nr.2567? Czy to ten sam?
Agama Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ANANIASZ ARMATOR:lol: tak z pamieci bo katalogu nie mam-na wystawie tez nie bylam
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 wstydu nie mają :angryy: nie zapomnę jak widziałam chybe we Wrocławiu w zeszłym roku jak przyjechali na wystawe ze szczeniakami grzywaczy w różnym wieku w bagażniku :angryy:
AiK Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 a to nie ci co sprzedawali przy wystawie w Gdyni i koszalinie
resuruss Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='malawaszka'] wstydu nie mają :angryy: nie zapomnę jak widziałam chybe we Wrocławiu w zeszłym roku jak przyjechali na wystawe ze szczeniakami grzywaczy w różnym wieku w bagażniku :angryy: Strasznie biedne byly te maluchy....a jak otwarli bagaznik to tak smierdziuchowały ,ze u nas w zamknietym aucie bylo czuc......:angryy:
anna1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Donio napisał(a):Droga Anno1! Całe życie się uczymy, ja zawsze staram się uczyć od tych lepszych. Nie da się ukryć, że w tym przypadku Ty byłaś przykładem. Dziękuję! nie ma za co :cool3: zawsze powtarzalam ze 50 % sukcesu (a moze i wiecej czasami, przy srednim psie) to przygotowanie psa i twarz handlera; wazne jest wrazenie; w koncu nie na darmo handling sie rozwija i u nas w polsce;a np.w usa to podstawa; ostatnimi czasy pojawilo sie calkiem sporo ciekawych psow, zwlaszcza suk ale jak widac po wynikach zostana docenione raz na 4-5 wystaw; takie sa statystyki, i taka jest kynologia; siwetny jest np. ten powder bodajze z jasne hvezdy ale imienia nie pamietam- chyba jason( kolor jak moj campari) i jesli na zywo wyglada tak jak na fotkach mam nadzieje ze sie dalej przebije, czego serdecznie wlasciceilce zycze; a s. welon bardzo fajny;welweta nie widzialam ale w poznaniu bede miala na co popatrzec jesli tylko sie wyrobimy czasowo zeby jeszcze zerknac na psy;
anna1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Melisa']Kto mi powie co to za pies z nr.2567? Czy to ten sam? no nie do poznania:cool3: co moze dzialac odpowiednia kosmetyka i prostownica; to jest wlsanie to o czym Donio mowilam wczesniej :)
Agama Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 RESS:lol: czy masz foty suniek z klasy otwartej z SOPOTU
flashka-g Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 jeszcze nożyczki i dobry handling....i róznica maksymalna:)) ja wlasnie wykapałam mojego kołtuna...i kołtun ucha nie ma:roll: wystawy poszły w trymigi;/ Ale planujemy Kielce:):lol:
anna1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 prawda flaszi:))) fryzjer, handling, twarz :) w koncu nad modelkami tez sie pracuje i inaczej wygladaja rano a inaczej na wybiegu:) roznica kolosalna , jak zupelnie ine osoby:cool3: ja dopiero ide kapac koltuny:)))
Recommended Posts