sh_maniak Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 W Holandi dużo ładnej trawy mają :cool3: Dominika ja nie oceniam ludzi swoja miara ... ateisty ;)
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 DOMINIKA napisał(a):Ze niby nie chodze do kosciola??? Chodze praktycznie co niedziele :cool1: tak a ja jestem dziewica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: ty chodzisz wszyscy o tym wiemyyyy ale jakos dojsc nigdy nie mozesz:eviltong: ale slub byl piekny musisz przyznac:razz: i jak sypalem te monety , ten ryz ...... ahhh to bylo piekne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 DOMINIKA napisał(a):Maryjo ratuj....... no tutaj matka boska Gejowska ......... sluchm corko ????????? pozalic mi sie mozesz :multi:
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 SH dla mnie tez mozna wierzyc i w trawe....Jestem serdecznie nastawiona do kazdej wiary;)
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 AngelOfDeath napisał(a):no tutaj matka boska Gejowska ......... sluchm corko ????????? pozalic mi sie mozesz :multi: Nie no zaraz sie zejszczom ........:ylsuper:
sh_maniak Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hehehe akurat z trawa nie do mnie ... już sam jej zapach mnie irytuje, poprostu mi smierdzi :angryy: papierosy wole :eviltong: :loveu:
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 DOMINIKA napisał(a):Nie no zaraz sie zejszczom ........:ylsuper: :evil_lol:
sh_maniak Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alexis lepiej się pochwal jaka dokładnie suknie miałaś :eviltong:
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sh_maniak napisał(a):hehehe akurat z trawa nie do mnie ... już sam jej zapach mnie irytuje, poprostu mi smierdzi :angryy: papierosy wole :eviltong: :loveu: My nie palimy :shake: ...szkodzi na cere:razz: Nawet czarnej herbaty juz nie pije bo wysusza skore:p
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 O kurde......my tu gadu gadu....a to sa WYSTAWY!!!!!!!!!!! ZAPRASZAM NA OFFA:diabloti:
Marta Chmielewska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 DOMINIKA napisał(a):O kurde......my tu gadu gadu....a to sa WYSTAWY!!!!!!!!!!! ZAPRASZAM NA OFFA:diabloti: Skoro zapraszasz to rozumiem, że stawiasz?:razz:
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 tja... Kolejka dla Wszystkich.....:drinking: :drinking: :drinking::drinking::drinking::drinking:Pamietasz PIJALNIE Marta?:razz:
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 DOMINIKA napisał(a):Nie miales isc spac?:cool3: nie spie bo mam cme wielkosci pudelka od zapalek nad lozkeim i nie zasne jesli jej ktos nie zabije albo sama nie odleci bo ja do niej nie podejde :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 AngelOfDeath napisał(a):ja tez nie rozumiem ... a ja znam tez kilka osob ktore poronily i co nie daly ogloszenia na rynku???? ani w gazecie !!! bo co to kogo obchodzi tylko grono najblizszych znajomych a nie obce osoby , mnie to wcale nie interesuje , kto poronil , kto urodzil , kto z kim spi a dlaczego w szpitalu nie jestes?? ze masz jeszcze sile na dogo siedziec , po takim przezyciu a kto tu poronil???na razie to ja widzialam kilka poronionych pomyslow:)))wiec o co chodzi???
anna1 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 orsini- miniaga juz zmienila posta:) napisala ze tak sie usmiala ze az poronila; no i niestety nadal nie wie z czego ja sie usmialam chociaz musze przyznac ze nad jej portofilo napewno nie plakalam :) bo nadal mam poczucie humoru:evil_lol: i nie piekle sie z byle powodu ; zycie jest za krotkie zeby marnowac czas na pieniactwo, pesymizm, doly itp.:roll: dominika- gratuluje zeniaczki:))) no wymairy masz ze ho ho :cool3:
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 a ja sie poplakalam ze smiechu wlasnie nad portfolio miniagi:))))))))))))te slubne fotki ma wprost przecudnej urodu , a jak oddaJA rzeczywistosc!!!rewelka hahahhahahahahahahahhahahha
AngelOfDeath Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 orsini napisał(a):a ja sie poplakalam ze smiechu wlasnie nad portfolio miniagi:))))))))))))te slubne fotki ma wprost przecudnej urodu , a jak oddaJA rzeczywistosc!!!rewelka hahahhahahahahahahahhahahha i zakrztusilas jablkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o malo co miniaga cie do grobu nei wpedzila :diabloti:
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 hahahahaha nio:))))to sie nazywa zywa reakcja na sztuke hahahahhahaa
AnkaW Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dominika :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: z okazji ślubu. Koniecznie wstaw zdjęcia :lol:
AngelOfDeath Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 orsini napisał(a):hahahahaha nio:))))to sie nazywa zywa reakcja na sztuke hahahahhahaa ooojjj bardzo zywa :lol:
Jolka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Sioooo na off'a !!!! bo mój Ciupek nie zostanie zauważony ;) Zdjęcia by Nesjana - Będzin :loveu: :loveu:
resuruss Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Sliczne zdjecia!!!!:loveu: Lovelasik kochany:loveu:
Nesjanna Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 on to się chyba w kimś tam zakochał ................:evil_lol: tak się prężył i wystawiał pięknie :cool3::cool3::cool3::cool3: jak dla mnie wyszedł bosko :loveu::loveu:
Jolka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 hihihihihihi, ale się cieszymy,że też się podobamy innym :multi: :oops: Coby ktoś nie pomyślał, że mamy wygórowane mniemanie o sobie ;)
Recommended Posts