Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DOMINIKA napisał(a):
Ze niby nie chodze do kosciola??? Chodze praktycznie co niedziele :cool1:

tak a ja jestem dziewica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol:

ty chodzisz wszyscy o tym wiemyyyy

ale jakos dojsc nigdy nie mozesz:eviltong:

ale slub byl piekny musisz przyznac:razz: i jak sypalem te monety , ten ryz ......

ahhh to bylo piekne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
no tutaj matka boska Gejowska ......... sluchm corko ????????? pozalic mi sie mozesz :multi:

Nie no zaraz sie zejszczom ........:ylsuper:

Posted

sh_maniak napisał(a):
hehehe akurat z trawa nie do mnie ... już sam jej zapach mnie irytuje, poprostu mi smierdzi :angryy:

papierosy wole :eviltong: :loveu:

My nie palimy :shake: ...szkodzi na cere:razz:
Nawet czarnej herbaty juz nie pije bo wysusza skore:p

Posted

DOMINIKA napisał(a):
Nie miales isc spac?:cool3:

nie spie bo mam cme wielkosci pudelka od zapalek nad lozkeim i nie zasne jesli jej ktos nie zabije albo sama nie odleci bo ja do niej nie podejde :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
ja tez nie rozumiem ...

a ja znam tez kilka osob ktore poronily i co nie daly ogloszenia na rynku????

ani w gazecie !!! bo co to kogo obchodzi tylko grono najblizszych znajomych a nie obce osoby , mnie to wcale nie interesuje , kto poronil , kto urodzil , kto z kim spi

a dlaczego w szpitalu nie jestes??

ze masz jeszcze sile na dogo siedziec , po takim przezyciu

a kto tu poronil???na razie to ja widzialam kilka poronionych pomyslow:)))wiec o co chodzi???

Posted

orsini- miniaga juz zmienila posta:) napisala ze tak sie usmiala ze az poronila;
no i niestety nadal nie wie z czego ja sie usmialam chociaz musze przyznac ze nad jej portofilo napewno nie plakalam :) bo nadal mam poczucie humoru:evil_lol: i nie piekle sie z byle powodu ; zycie jest za krotkie zeby marnowac czas na pieniactwo, pesymizm, doly itp.:roll:

dominika- gratuluje zeniaczki:))) no wymairy masz ze ho ho :cool3:

Posted

a ja sie poplakalam ze smiechu wlasnie nad portfolio miniagi:))))))))))))te slubne fotki ma wprost przecudnej urodu , a jak oddaJA rzeczywistosc!!!rewelka hahahhahahahahahahahhahahha

Posted

orsini napisał(a):
a ja sie poplakalam ze smiechu wlasnie nad portfolio miniagi:))))))))))))te slubne fotki ma wprost przecudnej urodu , a jak oddaJA rzeczywistosc!!!rewelka hahahhahahahahahahahhahahha

i zakrztusilas jablkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o malo co miniaga cie do grobu nei wpedzila :diabloti:

Posted

on to się chyba w kimś tam zakochał ................:evil_lol: tak się prężył i wystawiał pięknie :cool3::cool3::cool3::cool3:

jak dla mnie wyszedł bosko :loveu::loveu:

Posted

hihihihihihi, ale się cieszymy,że też się podobamy innym :multi: :oops:
Coby ktoś nie pomyślał, że mamy wygórowane mniemanie o sobie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...