Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bułeczka wczoraja jako ,ze wystawy to jej zywioł robiła furore ,bo dała sie wpakowac Pysi do torebki i swietnie sie bawila tym ,ze jest noszona.Potem wpakowała mi sie na rece i zwisała z nich jak zwłoki psa z uduchowiona mina :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Tym razem mu sie nie powiodło.....ale BoG ma z Bytomia i II v-ce z Raciborza i Ustronia 2006.
Uwielbiam tego psa!!!!!

:lol:
a moze mozna jego dane z katalogu? ... ;)

Posted

Melisa napisał(a):
To może przy okazji "odwiedzicie" mnie w sekretariacie zawodów ;) Znowu czeka mnie papierkowa robota :huh:

Nio pewnie ze tak :cool3: :).

Posted

resuruss napisał(a):

Co to za piesio ten z lewej? Ale piękność! WOW:crazyeye: :iloveyou: A Bułkencja coraz piękniejsza, wprost cudo. :loveu: A wiecie co..... Moja Kokaina podziałała na mnie jak prawdziwy narkotyk...... I widzę, że grzywek w moim życiu chyba zdecydowanie przybędzie. Wreszcie spełni się moje marzenie - małe stado chartów afgańskich, tylko takich mini:cool3: . Ten ruch, te wariacje i "życiowa głupota" (to pozytywne określenie!!!), ta przymilność i uwielbienie wyłączności. Ehhhhhh........ Czułam, ze tak będzie:mad:

Posted

Sorry,że przerywam bardzo interesującą dyskusję, ale też w temacie. Poszukuję zdjęc z finałów BOG 9 z Chojnic - będę bardzo, bardzo wdzięczna.
Może być na priva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...