maga18 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 do stawki doszedl Gremlin Gucio Casidi (vel Kocisław), Cher Odelli, Hazard i Iskierka z Gangu Łysych
Donio Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='flashka-g']przeciez to fotka w ruchu:lol: to jak ja ktos ciagnie za ogon??? Na małym zdjęciu tak mi się wydawało:oops: Ten ogon ani do góry ani w dół:crazyeye:
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ja obstawiam tak: NPwR Hazard, Mlodziez Sekret Pan i Wladca o ile pojdzie, suki Grzywacz Corwette.
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Suczki mlodziez Sunka z Niemcowni ,Best Weteran in Breed tez mozna juz podac ;)
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Orsini wiem, że masz kochliwe serce, ale.... to co do tej kochaniutkiej. Nie bądż śmieszna, przed kim ja uciekałam w Gdyni? Prosze o konkretny. A co do moich psów - powiem to jeszcze raz- wystawy to dla mnie przyjemność, owszem zła jestem na siebie, jeżeli którys z moich psów nie jest tak przygotowany jakby chciała, ale po pierwsze- sama o tym mówię i to jakie ktoś ma zdanie jest dla mnie informacją zbędną. Mysle że kiepsko ktoś cię doinformował a jezeli juz chcesz koniecznie wiedzieć jakie sa moje relacje z kimś - to przykro mi musisz spytać drugiej strony bo ode mnie się niczego nie dowiesz. :evil_lol:
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 o jakas konkretna osobe Ci chodzi czy tak ogolnie?a przed kim tak uciekalas, zeby az zaparkowalas na ringu to ja nie wiem:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Marta Chmielewska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Marty Cmielewskiej wogóle nie skomentuję- nie warto Musiałaś juz być mocno zdenerwowana odpisując na post, zjadasz literki.
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Marty Cmielewskiej wogóle nie skomentuję- nie warto Musiałaś juz być mocno zdenerwowana odpisując na post, zjadasz literki. hahahahhahahahahahhahahahahhahahahaha
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :evil_lol: Dla Twojej informacji nie zaparkowałam - tylko to był naprawdę piękny lot :evil_lol: :evil_lol: Specjalniej przyczyny mojego upadku nie musi być - ja juz tak mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaz nie bez znaczenia był npewnie fakt, ze ta wystawa była szczególnie stresujaca, bo Tasmina na 2 wcześniejszych nie pozwoliła się dotknąć sędziemu.
kate_m. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jest gdzieś zamieszczona lista psów zgłoszonych do Legnicy (albo lista wystawców, czy plan sędziowania... )? Bo widzę, że stawka grzywaczy się tu już kilkakrotnie przewijała.
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jest cala stawka na stronie Legnickiego oddzialu.....ale linka w tej chwili nie mam :shake:
anna1 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 dziewczynki spokojnie, spokojnie:)))) to kilka fotek z kaliningradu, szkoda ze Daniel nie zlapal reszty:((( martini i pies z klasy otwartej Dieffier (cac) http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/martinikaliningrad1.jpg "Honarata" czyli Secret Na Wage Zlota , siostra przyrodnia Teddiego- Secret Pokaz Klase
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 a ja go mam zapisanego wiec nie problem, ino go odpal Kołku:)))))))
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Hahahaha,jaka ta Pani ma zrezygnowana mine : http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/martinikaliningrad1.jpg
AngelOfDeath Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Pani Magister , Prezes, Dyrektor Agnieszko Mazurek .... moze nie uciekalas , ale chowalas sie za plecami :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: kogos
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a):Pani Magister , Prezes, Dyrektor Agnieszko Mazurek .... moze nie uciekalas , ale chowalas sie za plecami :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: hahahahaha ktos Cie blednie poinformowal:)))))))))))))
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Angel a czemu sie do niej zwracasz per dyrektorko?????to ona jest dyrektorka???:o :o :o i matką...więc MATKA DYREKTORKA jak nic:)))))))))))))))))))))))))
AngelOfDeath Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 orsini napisał(a):Angel a czemu sie do niej zwracasz per dyrektorko?????to ona jest dyrektorka???:o :o :o i matką...więc MATKA DYREKTORKA jak nic:))))))))))))))))))))))))) no tak kazala do siebie pisac !!!!!! hihihihihihihih :eviltong::eviltong: ja wiem na bank ze sie chowala za plecami , no ale moze tez uciekala tego nie wiem !!:p
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 czyli od dzis mowmy jej MATKO DYREKTORKO:))))))))hahahaha jest Ojciec Dyrektor to i Matka Dyrektorka byc musi w koncu:)))))))))))))))))))))charcie forum ma swoja matke dyrektorke a my mozemy miec swoja nie?:)))))
AngelOfDeath Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='orsini']czyli od dzis mowmy jej MATKO DYREKTORKO:))))))))hahahaha jest Ojciec Dyrektor to i Matka Dyrektorka byc musi w koncu:)))))))))))))))))))))charcie forum ma swoja matke dyrektorke a my mozemy miec swoja nie?:))))) no ba .... hihihihihih
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a):Pani Magister , Prezes, Dyrektor Agnieszko Mazurek .... moze nie uciekalas , ale chowalas sie za plecami :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: kogos Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? A za czyjmi? bo sobie nie przypominam. Owszem osłaniałam się przed wzrokiem ciekawskich, ale nie z tych powodów o których myślisz. Boję się tylko dwóch rzeczy - wsiadania i wysiadania z pociągu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 A jeśli chodzi o moje dziecko to tylko tak uprzejmie wtrące, że Milenka ma również tatę a tata nie ma takiego poczucia humoru jak ja:shake:
AngelOfDeath Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Pani Magister , Prezes , Dyrektor Agnieszko przeciez my caly czas zartujemy:lol::lol::lol::lol::lol:
Recommended Posts