Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']przeciez to fotka w ruchu:lol: to jak ja ktos ciagnie za ogon???

Na małym zdjęciu tak mi się wydawało:oops: Ten ogon ani do góry ani w dół:crazyeye:

Posted

Orsini wiem, że masz kochliwe serce, ale.... to co do tej kochaniutkiej.
Nie bądż śmieszna, przed kim ja uciekałam w Gdyni? Prosze o konkretny.
A co do moich psów - powiem to jeszcze raz- wystawy to dla mnie przyjemność, owszem zła jestem na siebie, jeżeli którys z moich psów nie jest tak przygotowany jakby chciała, ale po pierwsze- sama o tym mówię i to jakie ktoś ma zdanie jest dla mnie informacją zbędną.

Mysle że kiepsko ktoś cię doinformował a jezeli juz chcesz koniecznie wiedzieć jakie sa moje relacje z kimś - to przykro mi musisz spytać drugiej strony bo ode mnie się niczego nie dowiesz. :evil_lol:

Posted

o jakas konkretna osobe Ci chodzi czy tak ogolnie?a przed kim tak uciekalas, zeby az zaparkowalas na ringu to ja nie wiem:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Marty Cmielewskiej wogóle nie skomentuję- nie warto

Musiałaś juz być mocno zdenerwowana odpisując na post, zjadasz literki.

hahahahhahahahahahhahahahahhahahahaha

Posted

:evil_lol: Dla Twojej informacji nie zaparkowałam - tylko to był naprawdę piękny lot :evil_lol: :evil_lol: Specjalniej przyczyny mojego upadku nie musi być - ja juz tak mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaz nie bez znaczenia był npewnie fakt, ze ta wystawa była szczególnie stresujaca, bo Tasmina na 2 wcześniejszych nie pozwoliła się dotknąć sędziemu.

Posted

Jest gdzieś zamieszczona lista psów zgłoszonych do Legnicy (albo lista wystawców, czy plan sędziowania... )? Bo widzę, że stawka grzywaczy się tu już kilkakrotnie przewijała.

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Pani Magister , Prezes, Dyrektor Agnieszko Mazurek .... moze nie uciekalas , ale chowalas sie za plecami :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

hahahahaha ktos Cie blednie poinformowal:)))))))))))))

Posted

Angel a czemu sie do niej zwracasz per dyrektorko?????to ona jest dyrektorka???:o :o :o i matką...więc MATKA DYREKTORKA jak nic:)))))))))))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
Angel a czemu sie do niej zwracasz per dyrektorko?????to ona jest dyrektorka???:o :o :o i matką...więc MATKA DYREKTORKA jak nic:)))))))))))))))))))))))))

no tak kazala do siebie pisac !!!!!! hihihihihihihih :eviltong::eviltong:

ja wiem na bank ze sie chowala za plecami , no ale moze tez uciekala tego nie wiem !!:p

Posted

czyli od dzis mowmy jej MATKO DYREKTORKO:))))))))hahahaha jest Ojciec Dyrektor to i Matka Dyrektorka byc musi w koncu:)))))))))))))))))))))charcie forum ma swoja matke dyrektorke a my mozemy miec swoja nie?:)))))

Posted

[quote name='orsini']czyli od dzis mowmy jej MATKO DYREKTORKO:))))))))hahahaha jest Ojciec Dyrektor to i Matka Dyrektorka byc musi w koncu:)))))))))))))))))))))charcie forum ma swoja matke dyrektorke a my mozemy miec swoja nie?:)))))

no ba ....

hihihihihih

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Pani Magister , Prezes, Dyrektor Agnieszko Mazurek .... moze nie uciekalas , ale chowalas sie za plecami :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: kogos

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? A za czyjmi? bo sobie nie przypominam. Owszem osłaniałam się przed wzrokiem ciekawskich, ale nie z tych powodów o których myślisz.

Boję się tylko dwóch rzeczy - wsiadania i wysiadania z pociągu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A jeśli chodzi o moje dziecko to tylko tak uprzejmie wtrące, że Milenka ma również tatę a tata nie ma takiego poczucia humoru jak ja:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...