Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co to ma wspolnego z moim miejscem zamieszkania??;) :lol:

faktycznie wystawa wygladala bardziej na krajowke;) ale zebym od razu miala sie nie przyznawac gdzie mieszkam??;) :shake:

Posted

Dudek napisał(a):
a co to ma wspolnego z moim miejscem zamieszkania??;) :lol:

faktycznie wystawa wygladala bardziej na krajowke;) ale zebym od razu miala sie nie przyznawac gdzie mieszkam??;) :shake:

to ja to napisałam, dla Twojego dobra, wiesz ochrony ;) i oczywiście z ironia i żartem... spokojnie :) ale oddział bym zmieniła dla zasady :)

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
:lol::lol::lol::lol: flashka jak juz cos napisze to napisze ......:p

nie ma co sie rozszczypywac...
ja czekam na foteczki z ringu:)) bo tylko chwile ogladałam ocene z orsini;]

Ania jeszcze raz gratuluje Metaxie..no i Martini równiez! Pokazały klase. Bradzo mi sie podobał Volcano Negro- jemu takze bardzo gratuluje!

Posted

anna1 napisał(a):
ka-vanga, dzidka,orsini, dudek,jeszcze raz wielkie dzieki za doping :)))

Aniu wiesz takim slicznotom to ja moge dopingowac zawsze i wszedzie :cool3: :cool3: :cool3: .

Dzidtka w ogole GRATULACJE dla Twojego slicznego dzieciecia :multi: , bo w koncu Ci zapomnialam pogratulowac.

Posted

flashka-g napisał(a):
po prostu cala wystawa porazka...oddzial wawa powinien sie wstydzic ze maja taka wystawe!

Oj Flashi ;) jeszcze sie nie przyzwyczailas, ze w Wawce zawsze tak jest :evil_lol: .

Posted

Mozna spojrzec na to z drugiej strony, jak sie jedzie na wystawe do Wawy to zawsze jest "dreszczyk emocji" co nowego "wymysla" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) .

Posted

Nesjanka napisał(a):

moja ECU - kto zrobił takie ładne zdjęcie ???
hmmm ..........
Pan Marek ???:razz::razz:
ja:oops::oops: :oops:

Posted

Nesjanka napisał(a):
dzięki :loveu::loveu::loveu:

bardzo mi się podoba :loveu: przyślesz mi ??? (wyślę ci e-mail)
oki :wink: Ale możesz sobie zapisać na kompie to zdjęcie :D

Posted

ANia1 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OGROMNE GRATULACJE TAKIEGO SUKCESU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i PROFESJONALNEGO hendlera,niektorych to boli oj boli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no coz.......
Skad laski wiedzialyscie ze nie wytrzymam?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale jest taki upalzezaraz jajko zniose!!!!

aaaaa Wąski GRATULUJE BISPuppy!!!!!!!!!!!!!
bysmy Ci glosniej kibicowali,ale wybacz-nie potrafilismy ze smiechu:))))))))))))))))))))bo tak zabawnie biegles:)))))))))))))))to miala byc parodia jakas?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak tak to Ci sie udalo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...