kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kraków c.d. Morel Maff-Staff Damiaś od Zbójnika Ondraszka
resuruss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kate m!!!!Nareszcie!!!!!:multi: Juz myslalam ,ze o nas zapomniałas!!!!
miniaga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='kate_m.']Kraków c.d. Morel Maff-Staff Damiaś od Zbójnika Ondraszka Oooooooooooooooo!!!!! Mój przyjaciel smok!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 O nie, nie zapomniałam :cool3: Ciąg dalszy fotek: Razzmatazz Succesful Way For Vivat Sunrise Siwiec prawie champion :)
flashka-g Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Siwiec :loveu: :loveu: :loveu: moj piekny:))) No tak..Hiszpania odpadla..Brazylia odpadla..to teraz tylko pozostaje mi Portugalia...:razz:
pentu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratulacje dla Werseta Germanika za skonczenie championatu POlski oraz dla Zw.Rasy Volcano Negro Sub-o-Divo.To szczatkowe wyniki z Augustowa.
kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratuluję zwycięzcom :) A tu ciąg dalszy Siwca :) Na rączki :lol: Suczki kl. młodzieży Vivat Sanraiz Brightlight Of Moscow Cypisek z Gangu łysych
resuruss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kate m!!!Dzieki,dzieki,dzieki :multi: Moje Siwe szczescie :loveu: ,ale grubiutki wyszedl :lol: . Gratulecje dla Fila i Werseta!!! Volcano jak widac mial bardzo udany weekend :multi:
miniaga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Germanika Gratulacje dla Ch Werseta!!!!!!! Oraz dla wszystkich którzy walczyli dzis na ringu!!!!
miniaga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gruca ogromne gratulacje za dzisiejsze sukcesy psów z twojej hodowli!!!! Przekaż Panu Markowi moje gratulacje!!!!
kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 I jeszcze Kraków :) Tasi Ratunku! Jakaś obca mnie chce porwać! Muszę koniecznie uciec :lol:
miniaga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 kate_m. napisał(a):I jeszcze Kraków :) Tasi O łomatko!!!! Tasior pierdoło jak ty stoisz????? Ratunku! Jakaś obca mnie chce porwać! Muszę koniecznie uciec :lol: KateM widzę że uwidoczniłas na zdięciach tortury cioci Rysi:evil_lol: KateM dzięki!!! Super tak sobie wszystko przypomnieć. Mój Tasiorek!!!!!
AnkaW Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 super zdjęcia. Gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi:
Iwona Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Byliśmy, wróciliśmy i jak wiadomo nie zwyciężyliśmy:lol: Gratuluję wszystkim wystawiajacym:multi: :multi: :multi: . Czas spędziliśmy bardzo przyjemnie przy pięknej pogodzie, a Kesi dostała złoty medal z "Klubowej wystawy wyżłów 2005":evil_lol: . A teraz kilka fotek : CHUAN z Jasne hvezdy: FOCUS z Gangu Łysych: MIKI Gro-bez: DAMIAŚ od Zbójnika Ondraszka: ENRIQUILLO Avokaduh: CYPISEK z Gangu Łysych: KASIOPEA z Jasne hvezdy: Sasquehanna FORTUNA ZIKKURAT: JUDITH z Jasne hvezdy: Sasquehanna(FCI) EKSPOZYCJA : Stawka do NSwR: Stawka do BOB:
kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Żeby wygrać z grzywaczem na klubowej wyżłow i to jeszcze w 2005r. to trzeba mieć talent :lol:
resuruss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Iwona gratulacje dla Kejsi i Dari!!!!! Zdjecia jak zwykle przesliczne ;) Ja doloze ta foteczke ,gdyz bardzo bardzo sie ciesze ,ze moj pudlowy idol znow stanal na podium BoG (trzeci ,bo trzeci ale to młokos wiec dopiero zaczyna)
AnkaW Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Iwona fajne fotki :lol: :lol: :lol: - masz jeszcze ???? A pudle na pudle piękne :loveu: :loveu:
kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pudle na pudle-świetne określenie :lol: Ten białas wygląda bardzo ładnie :)
resuruss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bialas mnie powalil w Bytomiu.Byl w mlodziezy....ale jak on sie porusza....ach.......jaka ma ekspresje -wulkan energii!!!!!! Z tego co wiem to juz 3 raz zajal lokatowe miejsce na BoG w Polsce!!!!:multi:
Agama Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 WYJAZD bardzo udany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: USTRON miodzio-ludzie CUDOWNI:multi: jak wjechalysmy do warszawki to zrobilo sie nam smutniutko...brzydko i powietrze inne...
kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Mnie się własnie najbardziej podobają pudle w ruchu, a szczególnie duże pudle :)
resuruss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ten bialas w ruchu mnie wlasnie rozkochal w sobie.Siedzac w Bytomiu przy ringu jednym okiem zerkalam na ocene i jak go zobaczylam zaczelam piac z zachwytu.Wygral wtedy mlodziez ,rase i grupe w pieknym stylu.Mimo tego ,ze ma jeszcze mlodziezowe zachowania.Tu podskoczy,tam skubnie reke handlerki.......Ogolnie cudnie sie zapowiada.....jak dla mnie....a ja sie nie znam na pudlach.;)
Recommended Posts