Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga18 zdjęcia będą na 100 %,może być problem z przesłaniem,bo p.Marek ma awarię komputera ale mam nadzieję że do tej pory się uporają z naprawą.Em-ka napewno będzie miała aparat,może ja wezmę .Uwiecznimy uczestników.

Posted

:angel: WOW Gang Łysych to Grupa Trzymająca Władzę w Kielcach :lol: silna ekipa :angel: :angel: :angel: ahhh chciałabym być tam - może się uda :fadein:

a kiedy to jest wogóle :oops:

Posted

Gośka znalazłam na stronie kieleckiej w dziale wystawy.

http://www.zkwpkielce.republika.pl/

Pisałam do Ciebie e- maila w sprawie kotka,czy dostałaś?,będę na wystawie w Kielcach może jeżeli nie Ty, to ktoś ze znajomych chciałby takiego malucha?
Kotka to tricolorka ,pozostałe rudzielce to kocurki.

Posted

[quote name='gruca']Maga18 zdjęcia będą na 100 %,może być problem z przesłaniem,bo p.Marek ma awarię komputera ale mam nadzieję że do tej pory się uporają z naprawą.Em-ka napewno będzie miała aparat,może ja wezmę .Uwiecznimy uczestników.

ojjj to dlatego P.Marek nie przeslal mi zdjec z Poznania :( Nie doczekam sie.... :lol:

Posted

Na razie kota muszę sobie odpuścić, właśnie jestem na etapie szukania domu dla psa, którego ktoś mi podrzucił.
Szukałam w dziale wystawy, ale ja tam nic nie widzę :cry: dlatego chciałam cały link

Posted

Dzięki Maga, właśnie mi się pojawiły te linki, pewnie za często wchodziłam zobaczyć czy już coś jest i mi na serwerze zapamiętało tą stronę :wink: Jestem w komplecie z pudlastymi i lasaczką, więc do zobaczenia w Kielcach :D

Posted

Ooooo!!!!Alez liczna stawka!!!!!!Jest jeszcze 11 dni...moze sytuacja na tyle sie wyklaruje u mnie ,ze tez bede!!!!!
Gruca!Em-ka i Tito mieli juz swoj debiut wystawowy w Przemyslu w klasie szczeniat!!!!Titus dostal WO!!!!

Za to widze prawdziwa debiutantke!!!!!!!Cyga zaczyna kariere ze swoja naguska!!!!!!!!!Bede goraco kibicowac!!!!

Posted

malawaszka kicie przesłodkie, mam taki popyt na nie że za kilka miesięcy napewno jeszcze będš.Dostarczę osobicie :lol: :lol: :lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Ooooo!!!!Alez liczna stawka!!!!!!Jest jeszcze 11 dni...moze sytuacja na tyle sie wyklaruje u mnie ,ze tez bede!!!!!
Gruca!Em-ka i Tito mieli juz swoj debiut wystawowy w Przemyslu w klasie szczeniat!!!!Titus dostal WO!!!!

Za to widze prawdziwa debiutantke!!!!!!!Cyga zaczyna kariere ze swoja naguska!!!!!!!!!Bede goraco kibicowac!!!!

dopiero zaczełam czytać wsteczne posty :oops:.
No szkoda..., ale to jeszcze nie nasz debiut,ale miło ,że o nas pamiętasz :buzi:

Posted

Maga ,po wystawianiu Toffika myslalas ,ze nikt Wam nie robil zdjec a tu taka niespodzianka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...