maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 P.Gruca prosze powiedziec P.Markowi zeby porobil zdjecia :D JEstem ciekawa ja te szczeniaki z h. Galus wygladaja teraz :D
gruca Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Maga18 zdjęcia będą na 100 %,może być problem z przesłaniem,bo p.Marek ma awarię komputera ale mam nadzieję że do tej pory się uporają z naprawą.Em-ka napewno będzie miała aparat,może ja wezmę .Uwiecznimy uczestników.
Gośka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gruca podaj mi link gdzie znalazłaś tą stawkę na Kielce, pliss.
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 :angel: WOW Gang Łysych to Grupa Trzymająca Władzę w Kielcach :lol: silna ekipa :angel: :angel: :angel: ahhh chciałabym być tam - może się uda :fadein: a kiedy to jest wogóle :oops:
gruca Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gośka znalazłam na stronie kieleckiej w dziale wystawy. http://www.zkwpkielce.republika.pl/ Pisałam do Ciebie e- maila w sprawie kotka,czy dostałaś?,będę na wystawie w Kielcach może jeżeli nie Ty, to ktoś ze znajomych chciałby takiego malucha? Kotka to tricolorka ,pozostałe rudzielce to kocurki.
maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='gruca']Maga18 zdjęcia będą na 100 %,może być problem z przesłaniem,bo p.Marek ma awarię komputera ale mam nadzieję że do tej pory się uporają z naprawą.Em-ka napewno będzie miała aparat,może ja wezmę .Uwiecznimy uczestników. ojjj to dlatego P.Marek nie przeslal mi zdjec z Poznania :( Nie doczekam sie.... :lol:
gruca Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 doczekasz się, ja jeszcze nie widziałam zdjęć z Bułgarii.
Gośka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Na razie kota muszę sobie odpuścić, właśnie jestem na etapie szukania domu dla psa, którego ktoś mi podrzucił. Szukałam w dziale wystawy, ale ja tam nic nie widzę :cry: dlatego chciałam cały link
Gośka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 O !!! już mi się pojawił, ok, lecę zobaczyć czy jestem.
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jany jakie piękne!!!! Gruca czemu nie masz tych kociaków za parę miesięcy??? :evil: cuda normalnie - ahhh moje mażenie - szylkretka i rudas :(
maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gosia jest :D wchodzisz na stronie o/Kielce i klikasz w niebieski napis wystawy na głownej i dalej jest plan sedziowania i katalog :D tu link do katalogu: www.zkwpkielce.republika.pl/kataloglistopad05.htm
Gośka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dzięki Maga, właśnie mi się pojawiły te linki, pewnie za często wchodziłam zobaczyć czy już coś jest i mi na serwerze zapamiętało tą stronę :wink: Jestem w komplecie z pudlastymi i lasaczką, więc do zobaczenia w Kielcach :D
resuruss Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ooooo!!!!Alez liczna stawka!!!!!!Jest jeszcze 11 dni...moze sytuacja na tyle sie wyklaruje u mnie ,ze tez bede!!!!! Gruca!Em-ka i Tito mieli juz swoj debiut wystawowy w Przemyslu w klasie szczeniat!!!!Titus dostal WO!!!! Za to widze prawdziwa debiutantke!!!!!!!Cyga zaczyna kariere ze swoja naguska!!!!!!!!!Bede goraco kibicowac!!!!
gruca Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Oj zapomniałam że Tito był wystawiany w Przemyślu,ress jeżeli masz okazję przyjechać to koniecznie to zrób .
resuruss Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gruca!Jesli moja mama bedzie juz w stanie zostac sama to chetnie przyjade!!!!!
gruca Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 malawaszka kicie przesłodkie, mam taki popyt na nie że za kilka miesięcy napewno jeszcze będš.Dostarczę osobicie :lol: :lol: :lol:
cyga Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 resuruss napisał(a):Ooooo!!!!Alez liczna stawka!!!!!!Jest jeszcze 11 dni...moze sytuacja na tyle sie wyklaruje u mnie ,ze tez bede!!!!! Gruca!Em-ka i Tito mieli juz swoj debiut wystawowy w Przemyslu w klasie szczeniat!!!!Titus dostal WO!!!! Za to widze prawdziwa debiutantke!!!!!!!Cyga zaczyna kariere ze swoja naguska!!!!!!!!!Bede goraco kibicowac!!!! dopiero zaczełam czytać wsteczne posty :oops:. No szkoda..., ale to jeszcze nie nasz debiut,ale miło ,że o nas pamiętasz :buzi:
resuruss Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Sorki, :oops: ...zrobilam troszke zametu.....Bylam swiecie przekonana ,ze to WY.......
maga18 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ja tez myslalam ze to sunia Cygi ;) a ja dostalam zdjecia od Pana Marka :angel: Milunia z braciszkiem - Focusem :D Toffik :D
Agama Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga ,po wystawianiu Toffika myslalas ,ze nikt Wam nie robil zdjec a tu taka niespodzianka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
maga18 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 jeszcze bylo jedno Toffika (jest na mojej stronie w dziale wystawy w galerii Poznan) a tak to to wszystko - trzeba czekac na reszte :lol:
Recommended Posts