góral Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gosia gratuluję MP, szkoda, że kończysz już karierę, choć konkurencja pewnie odetchnie :wink:
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Buldożki ddziękują za gratulację i bardzo mocno pozdrawiaję ukochane grzywki
Gosia & c.o. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Dziękuje bardzo :) Szkoda, nie powiem bo pewien niedosyt został (a było tak blisko ) Chociaż bardzo sie ciesze, bo startowałam tylko 2 sezony - w zeszłym roku 4 miejsce, a w tym 2 :) Więc narzekać nie ma co ;) Ale światówki sobie nie odpuszcze :lol: A czy konkurencja odetchnie... nie wiem - za to ja od konkurencji :D:D
AnkaW Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Po 36 godzinach nieobecności w domku trochę doszłam do siebie :lol: :lol: ale jak Aniołek napisał nie jestem zachwycona tą wystawą. Było bardzo gorąco /przynajmniej wiem do czego służy rowek na końcu pleców :evilbat: /, Gizmo w pierwszy raz w hali nie był też zachwycony, kłapał zębiskami na prawo i lewo. Za to bardzo podobały mi się konkurencje finałowe. Niestety aparat został w autobusie :oops: :evil: Bardzo się cieszę że spotkałam się z hodowczyniami moich psiaków - Asię i Elę :P i mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz :lol: Poznałam rownież Magę i jej wspaniałą mamusię, Angela również z mamusią :lol: na ringu spotkałam Dudka z i podeszła do mnie z czego bardzo się cieszę Agama. Wymiziałam również po cichutku Onkowego Tediego, jaki słodziak :angel: Zdjęć mam niestety bardzo mało i nie najlepszej jakości
Agama Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Aniu K. maszpieknego Pieska :D . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Wczoraj bylo duzo ,,polityki,, :( czesto sie to zdarza taka jest nasza rzeczywistosc :( :o POZDRAWIAM :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Agama Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Aniu K. maszpieknego Pieska :D . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Wczoraj bylo duzo ,,polityki,, :( czesto sie to zdarza taka jest nasza rzeczywistosc :( :o POZDRAWIAM :D :D :D :D :D :D :D :D :D
AnkaW Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 I maleńki kosmita który przygladał sie wystawie :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='AnkaW']I maleńki kosmita który przygladał sie wystawie :lol: :lol: to dzieciatko bylo od samego poczatku na wystawie :D :D :D i prawie caly czas spalo :lol:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 cyga napisał(a):SengaSengana napisał(a):ilość miejsc jest wyznaczona ilością urodzonych PP w następnym miocie :lol: :lol: :lol: :wink: a na kiedy planowany jest ów miot? i czy ten konkurs jest na serio , czy to tylko taki żarcik, bo ja planuje mieć PP kupionego czy też "wygranego" to już bez różnicy :) Lepiej sobie wygrać niż kupić :) przewodniczący komisji sędziowskiej jest jak najbardziej znany i czasem nawet tu zagląda. Zawsze Cyga wszelkie pytania możesz kierować do niego. Z Gosią to ciężka będzie rywalizacja ale liczę się z tym, że parę razy obleję egzamin. W sumie to ja mam czas, jak zdam w końcu ten egzamin to mam obiecanego szczeniaka po Orli, a ta chyba jeszcze nie jest szczenna? :)
SengaSengana Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 wiesz w tej hodowli nigdy nic nie wiadomo, dzisiaj nie jest szczenna a jutro już jest, :wink: więc nie była bym na Twoim miejscu taka wyluzowana, ja cąły czas trenuję :D
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Właśnie,jutro może się wszystko zdarzyć,jakies nowe mioty,szczeniaki....
SengaSengana Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 o ... a nie mówiłam!!! Matrix trenuj do egzaminu bo może być już wkrótce...
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 góral napisał(a):OOO jakie zainteresowanie egzaminem, to może zaproponuję Germanice zorganizowanie etapu regionelnego, który wyłoni najlepszego kandydata z południa Polski :D Już widzę zaciętą rywalizację pomiędzy Gosią a Matrixem, ale byłoby fajnie :wink: konkurs :wink: ... ale fajnie :lol: :lol: tez moge brac udział ?? :wink: tez z południa jestem :lol: :lol: domniemanych kontrkandydatów znam i bardzo lubie wiec fajnie by było :wink: :lol:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 To moze ja przyjade popatrzec i sie podszkolic :roll: ....????
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 SengaSengana napisał(a):wiesz w tej hodowli nigdy nic nie wiadomo, dzisiaj nie jest szczenna a jutro już jest, :wink: więc nie była bym na Twoim miejscu taka wyluzowana, ja cąły czas trenuję :D cały czas trenujesz? Ambitna jesteś, ja nie mam psa do trenowania, chyba z Góralem pogadam 8) choć w tej sytuacji ... może po raz ostatni widzieliście Liska w Poznaniu z tak rewelacyjnym włosem :wink:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 O kurna,muszę teraz przysiąść i jakiś regulamin napisać :D Jedno wiem na regionalnym etapie przewodniczącym komisji będzie Góral,a póżniej ja,ale jak PRZEJDZIECIE Górala,to ja już jestem pikuś :D
sh_maniak Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 matrix..... napisał(a):Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-? Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 resuruss napisał(a):To moze ja przyjade popatrzec i sie podszkolic :roll: ....???? Res przyjedz i wez udział w egzaminie, zawsze będziesz mogła powalczyć o główną nagrodę :wink:
matrix..... Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 sh_maniak napisał(a):matrix..... napisał(a):Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-? Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry: bardzo zle było?
Recommended Posts