Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje bardzo :) Szkoda, nie powiem bo pewien niedosyt został (a było tak blisko ) Chociaż bardzo sie ciesze, bo startowałam tylko 2 sezony - w zeszłym roku 4 miejsce, a w tym 2 :) Więc narzekać nie ma co ;)
Ale światówki sobie nie odpuszcze :lol:

A czy konkurencja odetchnie... nie wiem - za to ja od konkurencji :D:D

Posted

Po 36 godzinach nieobecności w domku trochę doszłam do siebie :lol: :lol: ale jak Aniołek napisał nie jestem zachwycona tą wystawą. Było bardzo gorąco /przynajmniej wiem do czego służy rowek na końcu pleców :evilbat: /, Gizmo w pierwszy raz w hali nie był też zachwycony, kłapał zębiskami na prawo i lewo. Za to bardzo podobały mi się konkurencje finałowe. Niestety aparat został w autobusie :oops: :evil:

Bardzo się cieszę że spotkałam się z hodowczyniami moich psiaków - Asię i Elę :P i mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz :lol:
Poznałam rownież Magę i jej wspaniałą mamusię, Angela również z mamusią :lol: na ringu spotkałam Dudka z i podeszła do mnie z czego bardzo się cieszę Agama.
Wymiziałam również po cichutku Onkowego Tediego, jaki słodziak :angel:
Zdjęć mam niestety bardzo mało i nie najlepszej jakości

Posted

Aniu K. maszpieknego Pieska :D . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Wczoraj bylo duzo ,,polityki,, :( czesto sie to zdarza taka jest nasza rzeczywistosc :( :o POZDRAWIAM :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Aniu K. maszpieknego Pieska :D . :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Wczoraj bylo duzo ,,polityki,, :( czesto sie to zdarza taka jest nasza rzeczywistosc :( :o POZDRAWIAM :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

cyga napisał(a):
SengaSengana napisał(a):
ilość miejsc jest wyznaczona ilością urodzonych PP w następnym miocie :lol: :lol: :lol: :wink:

a na kiedy planowany jest ów miot? i czy ten konkurs jest na serio , czy to tylko taki żarcik, bo ja planuje mieć PP kupionego czy też "wygranego" to już bez różnicy :)

Lepiej sobie wygrać niż kupić :) przewodniczący komisji sędziowskiej jest jak najbardziej znany i czasem nawet tu zagląda. Zawsze Cyga wszelkie pytania możesz kierować do niego.

Z Gosią to ciężka będzie rywalizacja ale liczę się z tym, że parę razy obleję egzamin. W sumie to ja mam czas, jak zdam w końcu ten egzamin to mam obiecanego szczeniaka po Orli, a ta chyba jeszcze nie jest szczenna? :)

Posted

góral napisał(a):
OOO jakie zainteresowanie egzaminem, to może zaproponuję Germanice zorganizowanie etapu regionelnego, który wyłoni najlepszego kandydata z południa Polski :D Już widzę zaciętą rywalizację pomiędzy Gosią a Matrixem, ale byłoby fajnie :wink:

konkurs :wink: ... ale fajnie :lol: :lol:

tez moge brac udział ?? :wink: tez z południa jestem :lol: :lol:
domniemanych kontrkandydatów znam i bardzo lubie wiec fajnie by było :wink: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
wiesz w tej hodowli nigdy nic nie wiadomo, dzisiaj nie jest szczenna a jutro już jest, :wink: więc nie była bym na Twoim miejscu taka wyluzowana, ja cąły czas trenuję :D

cały czas trenujesz? Ambitna jesteś, ja nie mam psa do trenowania, chyba z Góralem pogadam 8) choć w tej sytuacji ... może po raz ostatni widzieliście Liska w Poznaniu z tak rewelacyjnym włosem :wink:

Posted

O kurna,muszę teraz przysiąść i jakiś regulamin napisać :D Jedno wiem na regionalnym etapie przewodniczącym komisji będzie Góral,a póżniej ja,ale jak PRZEJDZIECIE Górala,to ja już jestem pikuś :D

Posted

matrix..... napisał(a):
Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?

Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:

Posted

resuruss napisał(a):
To moze ja przyjade popatrzec i sie podszkolic :roll: ....????

Res przyjedz i wez udział w egzaminie, zawsze będziesz mogła powalczyć o główną nagrodę :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Sh maniak myslę, że nie będzie problemu, w grupie zawsze razniej nawet gdy spotka nas porażka :-?

Rysiu po wczorajszej wystawie nie wspominaj mi nawet o porazkach :cry:

bardzo zle było?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...