Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']A to cudenko jest zwyciezca X grupy czyli Najpiekniejszym Chartem:

śliczny to on jest:) ...tylko widząc go miałabym wrażenie,że jest ciut niedokarmiony

Posted

A moja Valentinka (DK.Ch VALENTINO Rosa Thea) na klubówce w Danii - został najlepszym psem w rasie i dostal klub cert! BARDZO się cieszę z chłopaczka;)

Posted

[quote name='Dudek']

A moja Valentinka (DK.Ch VALENTINO Rosa Thea) na klubówce w Danii - został najlepszym psem w rasie i dostal klub cert! BARDZO się cieszę z chłopaczka;)

no proszę .... wspaniale :loveu:

Posted

[quote name='Dudek']

Ale fajnie :multi: :multi: :multi: Kasiu gratuluję :multi: :multi: :multi:

Posted

Dudek gratulacje!!!
Gruca- rowniez gratulacje!!!!
Gruca- grayuluje slicznej suki- czekoladki:) bardzo ladna- slicznie sie prezentowala w D.M.

Posted

góral napisał(a):
Tak, wybieram się, choć miałem nadzieję, że Liska będzie oceniał L. Pinto Texeira, a tu mała niespodzianka....no ale na to nikt nie ma wpływu.

no to wielka szkoda bo napewno by mu sie lisek bardzo podobal bo teixeira lubi psy show a on jest bardzo show:) byl zachwycony martinim z kijowa mimo ze go nie sedziowal ale my nie mielismy mozliwosci pojechania:) trzymam kciuki za liska;)

Posted

Góral napiał ze mial nadzieje ze Teixeira bedzie oceniac Liska..ale ocenia kto inny.

Ja bede w Lesznie w niedziele:) i pewnie na grzywaczach moze i uda mi sie coś wystawić:)

Posted

[quote name='Nesjanka']a ja wszystkim wystawiającym psiaki w Lesznie
życzę

POWODZENIA !!!!

Przyłączam się do życzeń, trzymam mocno kciuki, będę dopingował moich ulubieńców, do zobaczenia przy ringu.
Oby tylko zaświeciło nam słońce!

Posted

Gratulacje dla Dudka i Grucy!!! Obłowiło się psie towarzystwo tytułami :)
Ten pies obrończy wygląda na niezniszczalnego i niezmordowanego. A azawaczek piękny :)
Życzę powodzenia w Lesznie!

Posted

[quote name='karolayna']Gratuluje wszystkich sukcesów :multi:

mam do Was pytanie czy ktos z Was miał doczynienia z [SIZE=2]Libuse Ubrova (CZ)?

Też jestem ciekawa :cool3: :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...