Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donio- dzięki za stawkę. A wiesz może o której godzinie rozpoczyna się sędziowanie grzywaczy? i na którym ringu?

Posted

Iwona napisał(a):
Donio- dzięki za stawkę. A wiesz może o której godzinie rozpoczyna się sędziowanie grzywaczy? i na którym ringu?
Oczywiście. 10.40 (po 13 gryfonikach), ring 4 (płyta stadionu, środkowy ring za ringiem głównym).

Posted

onka napisał(a):
Ja wiem,że Veronika Dudka res CACIB I Tito Em-ki dosk II !! :):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

brawo brawo dziewczyny :klacz:

Posted

I po Łodzi... Najpierw garść spostrzeżeń. Tak jak wczoraj w whippetach - bardzo wysoki poziom w sukach, dużo, dużo słabszy w psach. Sędzia - wrażeniowiec, po pierwszym rzucie oka zaznaczała sobie krzyżykami jednego lub dwa psy i te konsekwentnie wygrywały ( wstyd się przyznać - podglądałem ). Ale trzeba przyznać, że do porównania o rasę wyszły naprawdę piękne. Saphir Germanika (dla mnie najpiękniejszy w dniu dzisiejszym pies) Zw.Mł. przed Huricane Poarott (oryginalny piesek). Volkano Negro Sub-O-Divo CWC w pośr. NPwR CACIB, Żwirek Sakladir CWC w otw. Res.CACIB przed Asko Ele-Melek. W champ. De La Mahafuks Atomix przed Sasquehanna Emanor. Poarot Irina Zw.Mł. przed Ecru Nesjana (Ecru - jesteś boska). Veronica Rosa Thea CWC w pośr. ResCACIB przed Grzywacz Corvette, Perspektywą Germanika i Fantaghiro Zikkurat. E-Sexy Pastoral CWC w otw. CACIB,BOB (zakończyła interchampionat - gratulacje dla Romki) przed Vellar Pljus Kristel i w champ. Sasquehanna Esperanca CWC. Gratulacje dla wszystkich wystawiających, a największe oczywiście dla zwycięzców.

Posted

Wystawa Łódz ma zawsze bardzo ciekawa obsadę sędziowska niektórzy sędziowie to zjawiska jak z Kosmosu.Tatiana Urek juz raz zabłysnęła sędziowaniem w Poznaniu co to teoria o zaokraglonych uszach sie wytworzyła:>

Posted

Nudno?? Nigdy!!;)

Ja się bardzo cieszę z CWC i res-CACIB (Chociaż niestety ten mój r-CACIB nie będzie się liczył jako pełny CACIB).

Poza tym bardzo miło spędziłam oczekiwanie na swoją kolej:loveu: :loveu: Wrażenia super - choć oczywiście połowa bodźców do mnie docierała (z emocji)...

Posted

My też już wróciliśmy:lol:
[SIZE="4"]Gratuluję zwycięzcom :BIG: :BIG: :BIG:
Pogoda dopisała- śliczne słońce- cieplutko, dla ochłody trochę wiaterku:-). Ring na pięknej murawie:-). Poznaliśmy nowe osoby i ich pieski:-). Było przyjemnie i zadowoleni wróciliśmy do domu:-). Mamy ok 300 zdjęć:-)

Posted

Magnolia napisał(a):
A ma ktoś zdjęcia z Łodzi?

Nesjanka pstrykała namiętnie. Ja zrobiłem 2 (słownie dwa) zdjęcia. Coś nie miałem melodii. Było chyba za miło i za dużo znajomych. Głównie rozmawiałem z Dudkiem i Agamą:lol:

Posted

Gratulacje dla zwyciezcow!
Szczegolne dla wlascicielki E -Sexi Pastoral za ukonczenie zaszczytnego tytulu Int.CH!!!!!

Wiesci z Banskiej tez mam:

Sh-maniak z Aska BoB ,CaC :multi:
Maga z Toffim CaC :multi:
Brawo dziewczyny!!!!
Teraz biedaczki stoja na dworcu ,bo Maga nijak sie nie moze dostac do domu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...