maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Zaczynam wklejac zdjecia z POZNANIA :D PSY kl.szczeniat: od lewej ADVOCAAT Black Dragon, Vivat Sanraiz CHOISE OF GOTS, RAFFI Rossini http://img282.imageshack.us/img282/3536/resizeofimage15lr.jpg
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 nareeszcxieeee :milti: wklejaj Maguś wklejaj :calus:
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kl.mlodziezy od lewej: FOCUS z Gangu Łysych, kawałek GREMLINA GUCIO Casidi, HAZARD z Gangu Łysych, ODDIE z Chmielnik, OLINEK Rossini, moj Toffi, WERSET Germanika, WOOLI Aramtor od lewej: OLINEK Rossini, moj Toffi, WERSET Germanika, WOOLI Aramtor HAZARD z Gangu Łysych VENI OTELLO Sub Divo - Toffi 8)
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kl.posrednia DROPSIK z Gangu Łysych (GIZMO) i EFENDI Pastoral DROPSIK, EFENDI, ŁILI Rossini, Razzmatazz SUCCESFUL WAY FOR VIVAT SUNRIS, VASCO Rosa Thea VASCO Rosa Thea DROPSIK z Gangu Łysych EFENDI Pastoral Efendi i Vasco Vasco Dropsik
AngelOfDeath Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 moje moje moje :evilbat: :evilbat: :evilbat:
AngelOfDeath Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 klasa mlodziezy psy moj Tofffi 8) 8) 8) i Werset - Germaniki :angel: a to trzecie to nie wiem co :roll: :o :(
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kl.otwarta od lewej: NOBEL Sub Divo, PIRELLI Sub Divo, TOFFIK Amitycja ASKO Ele - Melek (nagi) i BALTAZAR z Gangu Łysych (pp) Baltazar, Vivat Sanraiz BRIGHTLIGHT OF MOSCOV, Sasquechanna EMANOR ASKO Ele - Melek Baltazar z Gangu Łysych Baltazar i Vivat... Sasquehanna EMANOR NOBEL Sub Divo PIRELLI Sub Divo Pirelli i Nobel Emanor Vivat Sanraiz BRIGHTLIGHT OF MOSCOV
AngelOfDeath Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Pirelli i Nobel ja bardzo przepraszam za jakosc zdjec ale bylo bardzo zle swiatlo , ringi byly duze i trudno bylo zrobic zdjecie , poza tym rece mi sie trzesa :cry: :cry: :cry: :oops: :lol: ahhhh ten stres
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kl.championow CYPISEK z Gangu Łysych NABAB Germanika Cypisek
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 SUKI kl.szczeniat od lewej: CALINECZKA Druzyna Marzeń, NAGASAKI Pomarszczony Czar, ROZA Rossini kl.posrednia DINA Chrustowianki DONI Chrustowianki PESPEKTYWA Germanika
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kl.otwarta Sasquehanna ALEJKA BAGATELKA Gro - Bez Sasquehanna DOBRA WRÓŻKA (BOB) Deekay`s LAST MINUTE DECISION ŁENDI Rossini OLIWIA ORCA Amitycja PASSA Germanika Dobra Wróżka i Passa Deekay`s LAST MINUTE DECISION i Sasquehanna ALEJKA
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kl.championow CASABLANCA Pastoral DAFNE z Gangu Łysych Sasquehanna ESPERANCA SUNSHINE REGGAE Zikkurat
maga18 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 z mojej strony to juz koniec... zdjecia najlepsze nie sa - halowe warunki - ale zawsze cos :lol: teraz trzeba czekac na fotki Anny1, Pana Marka i innych :D
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 brawo Maga :laola: fotki jak na halówkę i tak super :angel:
paniMysza Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ale duzo zdjęć :o dzieki maga i gratuluje tobie i wszystkim wystawiającym!!!! :lol: :D 8)
onka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 zdjęcia super!! kurde tak se patrze na to zdjęcie mojego vasculi... żeby to nie był taki pańcisynek :roll: i stał na stole grzecznie ehhhhh no ale :D nastepnym razem :) dzieki maga:)
didi Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Zdjęcia są super. Napewno udała się wystawa :D !!
Germanika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gratuluję wszystkim wygranym!!!!Jako hodowca jestem bardzo zadowolony z wystawy,Werset 3 w młodzieży,Nabab cacib to już jego czwarte Zw.Polski w tym jedno młodzieżowe,Perspektywa cwc i r.cacib,Passa 2 w otwartej.Córka Nababa,Fantagiro Zikkurat zw.młodzieży.I wielka rodość z kolejnego przychówku-Idealista,Górala,który świetnie prezentował się w ringu,szkoda że nie na serio.
Agama Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 GRATULACJE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Szkoda , ze tak ukrywaliscie Idealiste :o
Germanika Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Nikt nie ukrywał :o Idealista pilnie ćwiczył w ringu.
Germanika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 U mnie wszystko ok,brak żabek,są zdjęcia z Poznania.
Recommended Posts