Agama Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 WSZYSTKIM wystawiajacym jutro zycze samych zlotych medali i pucharkow:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niedzielnym pogratuluje osobiscie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trzymam kciuki:thumbs: czekamy na relacje
flashka-g Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Jolka napisał(a):A czy grzywki są na hali w obydwa dni ?? :niewiem: Czy nie daj Bóg na dworze ?? Zapowiadają deszcz :placz: Klubowa - ring 4, międzynarodowa - ring 13 Flashka - chyba Ty najbardziej w temacie jesteś ?? na hali:))) w oba dni Onka a wiesz co za konkurencje mam:cool3: :evil_lol: moze moglabys mi na priva napisac??;) a czemu teraz zostala mi jedna???ja chce dwie:placz:
AnkaW Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Wszystkim wystawiającym życzę miłej zabawy i zadowolenia
sh_maniak Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 deszcz leje , piknie się show zapowiada :-o :shake:
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 sh_maniak ładnieś załatwiła pogode :mad: :mad: :mad: u mnie tyż pada a samochód umyłam specjalnie na tą okazję :placz: :placz: :placz:
Marta Chmielewska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 To ja wam powiem, ze jeśli Maga jedzie na tą wystawę, to ona sprawiła, że pogoda się zepsuła, bo tam gdzie Maga, tam deszcz :evil_lol:
maga18 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 rok temu bylo ladnie :lol: :diabloti: ale spoko Marick... w nd mnie nie bedzie to i sloneczko zaświeci ;)
sh_maniak Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Madzia tak się złożyło, że jutro na "podwórku" też wystawiam ;) Oki przyznaje sie z tym deszczem :oops: Juz 14 dni na wsi nie padało a ja mam nowo posiana trawkę na wybiegu i prosiłam o deszcz :oops: , bo mi sie podlewać nie kce :evil_lol: . Ale mówiłam ogólnie nie na show :roll: i na wsi nie w Opolu ... usprawiedliwiona :evil_lol:
resuruss Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No to sie zbieramy.Nic nie widze....psy spia jak zabite.....:evil_lol:
Ania i Psy Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Aura paskudna. Kochani moi w Opolu-zerwania ringówek! Chciałabym być z Wami....
Marta Chmielewska Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A ja sobie Opole darowałam :eviltong: Mama wystawia Polę a ja w Bydgoszczy Mikiego, trzeba sobie jakoś radzić. Przynajmniej w Bydgoszczy nie będzie czarnych wron deszczowych :evil_lol: Na zachodzie ładnie, słonko zerka przez chmury:cool3: Tu wasze macki pogodowe nie sięgają :eviltong: Powodzenia wszystkim życzę, owocnej przygody i zdrowej rywalizacji w miłej atmosferze. :p
Ania i Psy Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Córeczka Camille z Gangu łysych, Shadow White Midnight Muriel, Bułka, jest Młodzieżowym Zwycięzcą Klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie gratulacje dla Resuruss, która wystawiła ją mimo ciężkiego zapalenia oskrzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quando Sub-O-Divo drugi po Wirażu Germanice. NPwR Nabab Germanika. Więcej do mnie nie dotarło, tak się cieszę!!!!!!!!!!
miniaga Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Rysiu Gratuluje:multi: :multi: :multi: GRATULACJE RÓWNIEZ DLA GERMANIKI I GÓRALA. [SIZE=3]IDEALISTA GERMANIKA NAPEWNO BYŁ PIERWSZY W MŁODZIEZY W PSACH.
Agama Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :laola: ANIU gratuluje coreczki:loveu: :laola: DRUGIEJ ANI dalszej satysfakcji z wnuczki:loveu: caluski dla NABABA i IDEALISTY:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czekamy na reszte wynikow:laola:
maga18 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 KLUBOWA WYSTAWA PSÓW DO TOWARZYSTWA 29.04.06 OPOLE sędzia: Maria Zasada PSY kl.szczeniat Hoover Pastoral - nieobecny Giordano Pastoral - nieobecny Hokkaido Helvetius - WO I Calvados Nuda Veritas - WO II kl.młodziezy Hazard z Gangu Łysych - dosk III Idealista Germnika - dosk I, Mł.Zw.Klubu Advocat Black Dragon - dosk IV Cezarion Petroniusz Maximus Galus - nie do oceny Ellite Sunshine von Hellmundin - dosk II Artush od Teareibi - bdb kl.posrednia Veni Otello Sub - O - Divo - dosk II Werset Germanika - dosk I CWC Focus z Gangu Łysych - dosk IV Nufi Super Ciapki - dosk III Dedur Sasquehanna - bdb kl.otwarta Wiraż Germanika - dosk I CWC Quando Sub - O - Divo - dosk II Gremlin Gucio Casidi - dosk III Żurek Sakladir - dosk IV kl.championów Nabab Germanika - dosk I, CWC, NPwR, BOB Cypisek z Gangu Łysych - dosk II SUKI kl.szczeniat A Charmes Temptation of Exotic Dog's - WO I kl.mlodziezy Finezja z Jastrzębiej Góry - ? Fantaghiro Zikkurat - dosk III Chatoonga`s Who Loves Me - nieobecna Kasiopea z Jasne Hvezdy - bdb Ecru Nesjana - dosk II Efective Nesjana - dosk IV Midnight Muriel Shadow White - dosk I, Ml.Zw.Klubu Happy Amitycja - dosk kl.posrednia Grzywacz Corvette - dosk II Harriet z Gangu Łysych - bdb IV Fraszka z Gangu Łysych - dosk III Perspektywa Germanika - dosk I CWC NSwR kl.otwarta Sasquehanna Fascynacja Zikkurat - dosk I CWC Pola Amitycja - ? Saquehanna Alejka - dosk III Oliwia Orca Amitycja - ? Passa Germanika - dosk II Toyota Sakladir - IV (ale czy bdb czy dosk - nie wiem) kl.championów Sasquehanna Ekspozycja - dosk I CWC Sasquehanna Wenwda - dosk II kl.weteranów My Exotic World Abra Cadabra - dosk I
maga18 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Gratulacje dla Bułeczki :buzi: :klacz: - powodzenia jutro!! :kciuki: Gratulacje dla Germaniki :klacz: :laola:
maga18 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 mam... moze z 10... psy szczeniaki mlodziez... pozniej nie robilam bo wchodzilam na ring... a pozniej Milke oswajałam z halasaem i tez nie robilam ;) ale... zdjec bedzie duzooooooooooooo :) robila Em-Ka, Jola, Iwona, P.Marek :) trzeba poczekac az wroca... a ja zaraz zobacze moje dziela :lol:
maga18 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hahaha... z 10 nadają się... 2 :p CALVADOS Nuda Veritas - kl.szczeniat i psy młodzież
AnkaW Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Wielkie gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts