resuruss Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 To chyba All foteczek z Katowic........ Panie Marku!!!!Jest Pan wielki!!!!Ogromnie dziekujemy!!!!!!:buzi: :Cool!: :happy1:
resuruss Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: aleee fotaaa Jaka fota????;) :evil_lol:
malawaszka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :mad: o Ty zdążyłaś usunąć :lol: BARDZZO DZIĘKUJEMY ZA FOTKI :loveu: :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A teraz zacytuje p. MARKA :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: "To by było wszystko. Chciałem podziękować wszyskim miłym koleżankom za bardzo miłe słowa które mogłem przeczytać. Jednak na następnej wystawie za zdjęcia zbieram zaliczkowo po całusie.Potraktuję to jako zapłatę w naturze. Marek" Pani Beatko!!!!To nie nasz pomysl jest.;) Jednak dla takich fotorelacji wszystko!!!:buzi: :loveu:
malawaszka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 resuruss napisał(a):A teraz zacytuje p. MARKA :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: "To by było wszystko. Chciałem podziękować wszyskim miłym koleżankom za bardzo miłe słowa które mogłem przeczytać. Jednak na następnej wystawie za zdjęcia zbieram zaliczkowo po całusie.Potraktuję to jako zapłatę w naturze. Marek" Pani Beatko!!!!To nie nasz pomysl jest.;) Jednak dla takich fotorelacji wszystko!!!:buzi: :loveu: hahaha zgoda :buzi::buzi::buzi:
orsini Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 resuruss napisał(a):A teraz zacytuje p. MARKA :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: "To by było wszystko. Chciałem podziękować wszyskim miłym koleżankom za bardzo miłe słowa które mogłem przeczytać. Jednak na następnej wystawie za zdjęcia zbieram zaliczkowo po całusie.Potraktuję to jako zapłatę w naturze. Marek" Pani Beatko!!!!To nie nasz pomysl jest.;) Jednak dla takich fotorelacji wszystko!!!:buzi: :loveu: hahahahaha ja tez sie zgadzam!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Em-ka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 I jeszcze raz - po południu - prześlę Ci fotki na maila :)
Em-ka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A to klasa championów: nie obrobiłam jeszcze tej klasy ani suczek - jak znajdę trochę czasu - to jeszcze kilkanaście fotek wstawię :)
Dudek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cudowne te zdjęcia:loveu: Panie Marku:loveu: :buzi: Em-ka:loveu: :buzi: Czekam na dalszy ciąg:multi: A ja jestem chora...:shake: (cholerne zapalenie zatok):-(
Nesjanna Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='resuruss'] to moja Ala !!! fajna fotka - dzięki :loveu: szkoda, że Pani sędzina napisala, że w ruchu traci na elegancji .....:angryy::angryy:
Dudek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A ja żałuję, że Vera nie ma żadnego zdjęcia w ruchu:-(
AnkaW Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Em-ka dzięki za zdjęcia mojego kofffanego osiołka, będę czekać :multi: :multi: Ress Tobie też wielkie dzięki za wklejanie zdjęć :loveu: :loveu: Dudek lecz się solidnie :roll: na zatoki najlepsze lampy :p
Recommended Posts