resuruss Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ja juz tez dostalam kolejna porcyjke zdjec od p.Mareczka !!!:loveu:
Em-ka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Z poza ringu: Kolja Poarott Irina Poarott Kosmuś - patrzy co tam słychać na ringu... :)
sh_maniak Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Em-ka'] Wystawa ta wiele mnie nauczyła i wskazała osoby, których należy sie wystrzegać w kontaktach zarówno na ringach, jak i poza nim; p.s.Twoje porownania mam w głębokim poważaniu - bo świadczą tylko o Tobie! Można wiedziec do kogo pijesz? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że do mnie :diabloti: Chodzi ci o zdjęcie, na którym sa rózne wielkosci psów i twój też tam jest? Chciałam tylko napisac, że bardzo sympatyczna z ciebie osoba :lol: Wiesz wybacz, ale od kiedy my na ty? Ten Twój text przy fotografowaniu sun w klasie championów mnie zabił, co ciebie to obchodzi, któremu psu robiez zdjęcia, jak miałas cos do psa Pani Supronowicz mogłas do niej podejsc i powiedzieć, bo mnie jak zreszta było widac nie interesowały Twoje wywody...
malawaszka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='resuruss'] hahaha zesztywniała :loveu: słodkości:loveu:
Donio Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dzięki Ress, znalazłem Ecru, ale może będziesz miała coś lepszego...
Recommended Posts