Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']no moj pies to jedna wielka wada... wogle sie urodzic taki koczkodan nie powinien :p tylko szkoda ze te wady zauwaza konkurencja a nie sedziowie :p
Senga zrob papiery na sędziego i przyjade do Ciebie... chyba po dobrą :cool3: - ale nic to.. kazdy pies ma wzloty i upadki... :lol:

to nie nastapi tak szybko bo juz raz nie zdala :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
to nie nastapi tak szybko bo juz raz nie zdala :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja poczekam... najwyzej w weteranach mi psa zdyskwalifikuje :lol:

Posted

[quote name='maga18']no moj pies to jedna wielka wada... wogle sie urodzic taki koczkodan nie powinien :p nie napisałam tego , nadintrpretacja
tylko szkoda ze te wady zauwaza konkurencja a nie sedziowie :p czy ja jestem Twoja konkurencją ???? i nie mieszaj w to Germaniki bo nie ma z moja ocena NIC wspólnego, nawet nie wie co tu sie dzieje i co ja napisałam...
Ale jak juz Toffi lokata I, pies z Germaniki lokata II - to juz źle :p czy napisałam który piew wg mnie powinien wygrać? a ja napisałam??? GDZIE????
niestety mówie co myśle i nic tego nie zmieni nawet 1000 sędziów, którzy będa sedziowali Toffika, nie zmienie mojej oceny o nim...

Posted

SengaSengana napisał(a):
niestety mówie co myśle i nic tego nie zmieni nawet 1000 sędziów, którzy będa sedziowali Toffika, nie zmienie mojej oceny o nim...

wiec zachowaj to dla siebie :p

Posted

[quote name='resuruss']Szkoda ,ze ta dziewczyna wystawiajaca Mikiego nie ma juz tej fajnej fryzurki ,ktora miala w Krakowie

i jeszcze gdzieś ich widziałam - strasznie fajna parka :razz: :cool1:

Posted

[quote name='maga18']wiec zachowaj to dla siebie :p
i swoich najblizszych .... :eviltong:

twoja ocena nikogo z nas nie obchodzi i masz zapedy na super ukierunkowanego ukladowego sedziego [ jesli oczywisciue w koncu uda ci sie zdac egzamin ]

plotka o czyms niesie a ty sie tego kurczowo trzymasz

pozazdroscic :evil_lol::lol::lol::diabloti:

Posted

Senga pamietaj ze zadne pies nie jest idealny ani Toffik, ani Lisek ani moja Kc..kazdemu by mozna było coś dac do zastrzezenia..ale ja pozostawiam to sędziom..bo bynajmniej oni maja na to licencje. A pozatym głowna rola w tym handlera zeby ukryl wady a wyeksponował zalety, niketorych sie nie da no ale taki urok danego psa.

Posted

maga18 napisał(a):
wiec zachowaj to dla siebie :p

a niby dlaczego???? czy tylko Ty masz licencje na wyrażanie swojej opinii ???? np. Morelu ????
zacytuj posta, w którym napisałam coś o Toffiku, co mi sie w nim nie podoba, na wystawie w katowicach ???? :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
ładny ten pies to prawda, ale co on ma na udach??? :roll: jeszcze jakiś pies wystawiany przez P. Supronowicz miał takie coś - cóż to jest bo nie wygląda za ładnie :shake:

tez na to zwrocilam uwage , wyglada to jak jakies pryszcze ? krowy w oborach takie maja :evil_lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
a niby dlaczego???? czy tylko Ty masz licencje na wyrażanie swojej opinii ???? np. Morelu ????
zacytuj posta, w którym napisałam coś o Toffiku, co mi sie w nim nie podoba, na wystawie w katowicach ???? :roll:

wiesz co nie badz śmieszna! kazdy wie co Cie boli
a co ja o Morelu napisalam??????????????????????????????????????????? ze ma zapalenie skóry??????????????????????????????????? nie trzeba miec licencji by zobaczyc ze ma nie fajną skóre na udach

Posted

Elitesse napisał(a):
tez na to zwrocilam uwage , wyglada to jak jakies pryszcze ? krowy w oborach takie maja :evil_lol:

ooo, nastepna osoba uprawniona do wyrażania opiniii... :roll:
gdzieś trzeba wykupowac licencje???? bo nie wszystkim wolno tu się wypowiadać...?:roll:

Posted

[quote name='maga18']wiesz co nie badz śmieszna! kazdy wie co Cie boli
a co ja o Morelu napisalam??????????????????????????????????????????? ze ma zapalenie skóry??????????????????????????????????? nie trzeba miec licencji by zobaczyc ze ma nie fajną skóre na udach
no, a ja nie jestem ślepa patrząc na Twojego psa...

Posted

maga18 napisał(a):
to musisz zdac ten egzamin na sedziego - cos czuje ze bedziesz jedyną widzącą :lol:

myślę, że sie mylisz ...ale cóż...
nawet gdyby tak było nic tego nie zmieni...moja ocena, jest moja ocena a Ty nie musisz się z nią zgadzać ale widać bardzo Cie boli bo nie mozesz odpuśić...

Posted

no tak mnie boli ze szok... ja tego nie zaczelam :p

nie mozesz przebolec tego ze nagle pojawila sie taka Kućkowa i ni z gruszki ni z pietruszki jej sie powodzi z kociubem

Posted

Ewa a według Ciebie Lisek był lepszy tym razem od Toffika? Dlaczego? Juz powiedzialam ze ani Lisek ani Toffik nie sa idealne..widocznie sędzinie barzdiej sie spodobał Toffik..ja np. bym mogla miec zastrzeenia do innych lokat..ale po co. Sędzia ocenia tak jak mu sie widzi. Zachowam to dla siebie..z reszta nie zawsze wygrywaja te same psy:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...