Gosia & c.o. Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Germanika napisał(a):Miniaga-to wielkie szczęście mieć takie szczęście:lol: To wielkie szczęście że są TACY Hodowcy :)
onka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 góral napisał(a):No to Berlin zapowiada się dość ciekawie.To będzie pierwszy zagraniczny występ IDEALISTY Germanika vel.Liska:lol: no i również pierwszy zagraniczny występ Secret Pani I Władca vel.Teddy :lol: ;) Lisek w szczeniakach?
onka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ;) ufff:lol: a ja nie wiem co mam zrobić,żeby Teddy nie urzadzał rodeo na ringówce:shake: :lol: chyba jakis pawulonik na rozluźnienie czy coooo?:) stoi cudownie ale że tak iść...
sh_maniak Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 każdy dobry handler, ma sposóby na niesforme zwierzątko ;)
góral Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Lisek też był niesforny,do dzisiaj go rozpiera temperament.
onka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 sh_maniak napisał(a):każdy dobry handler, ma sposóby na niesforme zwierzątko ;) ze mnie żaden niestety będziesz w Berlinie? :razz:
sh_maniak Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja nie :placz: Ale jedna z moich córeczek tam zadebiutuje :cool3: Ja musze pozbierać narazie gdzie indziej CACe i CWCe a potem ruszamy na podbój Niemcowni :eviltong:
onka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no to może tak jakąś poradę handlerską?:razz: chociaż?:lol:
sh_maniak Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 oj to handlerów musisz zapytać :), ja tylko czasem wystawim psy i sie nie znam :oops:
Ania i Psy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Germanika,najserdeczniejsze,choć spóżnione,gratulacje w pelni zasłużonego tytułu! Pozostając w temacie, chciałabym pogratulować Grucy tytułu najlepszej hodowli Opolszczyzny (już kolejny), Dafne z Gangu Łysych 3 miejsca w rankingu Najlepszego psa Opolszczyzny tudzież wielkiego pucharu dla Najaktywniejszego wystwacy Opolszczyzny:) Mam nadzieję,że nic nie przekręciłam:cool1:
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ania i Psy napisał(a):Pozostając w temacie, chciałabym pogratulować Grucy tytułu najlepszej hodowli Opolszczyzny (już kolejny), Dafne z Gangu Łysych 3 miejsca w rankingu Najlepszego psa Opolszczyzny tudzież wielkiego pucharu dla Najaktywniejszego wystwacy Opolszczyzny:) Mam nadzieję,że nic nie przekręciłam:cool1: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o :o :o :o :o :o
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Germanika napisał(a):Miniaga-to wspaniały pies,ojciec slicznej suczki Pahlavi Tiramisu. oj tak tak sliczna suczka macie racje!!!!Germanika GRATULUJE TAAAAAKICH genow!!!super!!!zreszta nie tylko w grzywaczach-Gryka tez ma super rodowod i wybitne psy w nim sa!super!!!:)))))))
Dudek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ania i Psy - nie przejmuj się jest ktoś kto ma jeszcze późniejszy zapłon;) Ale dzięki temu mogę gratulować wszystkim za jednym zamachem;) :lol: :evil_lol: Germanika:multi: :multi: :multi: :multi: WIELKIE GRATULACJE Anna 1 :multi: SUPER!!! Gruca :multi: GRATULUJĘ!!
Nesjanna Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja również WSZYSTKIM serdecznie gratuluję suksesy oszałamiające !!!:loveu: [SIZE=1]ja też tak chcę ....... :razz:
anna1 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Germanika napisał(a):W sumie naszła mnie taka myśl,że wciaż piszemy o młodym pokoleniu,jego osiągnięciach,niejednokrotnie zapominając o wcześniejszych dokonaniach rodziców,dziadków...Ja zaczynając od Rudi(Przemek's BANDAMA v Gingery-dziękuję pani Supronowicz)nie sądziłem,że to wszystko tak daleko zajdzie i będę w tej chwili odchowywał kolejne pokolenie GERMANIKI.Dlatego zawsze się cieszę jak wygrywają moje psy,lub szczenięta po nich np.gwiazdą ostatnich sezonów jest Żuczek,z którego sukcesów bardzo się cieszę. ach dziekuje za gratulacje:) to jeszcze popros prosze Tomka zeby uzupelnil tytuly ojca przy wirazu i wersecie takie jakie ma idealista:)))chodzi oczywiscie o katalogi:)bede wdzieczna; nadzieja to swietna suka hodowlana, zawsze to powtarzam; z zuczka jestem bardzo dumna bo to rewelacyjny pies wystawowy, zwlaszcza pod wzgledem charakteru- pierwszy raz zalozona ringowka i polecial jak burza; z dzieci z drugiego miotu jestem podwojnie dumna i zadowolona bo jest to w polowie nowa krew, mimo ze co niektorzy mieli zastrezenia co do cebbiego czyli ich ojca, a na zywo to przepiekny pies i ciesze sie ze moja hodowla poszla wlasnie w tym kierunku; zreszta jestem nadal bardzo wdzieczna Sannie jego wlascicielce ze zgodzila sie pokryc nadzieje bo nie kryje wszytskich suk; co nie znaczy ze uciekne od amerykancow bo to one podstawa mojej niewielkiej hodowli:)
anna1 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Gratualcje dla wszytskich; Campari Sua Sponte zostal bodajze 5 w rankingu Top Ten ale nie bylo mnie na walnym wiec nie wiem do konca:))
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 anna1 napisał(a):Gratualcje dla wszytskich; Campari Sua Sponte zostal bodajze 5 w rankingu Top Ten ale nie bylo mnie na walnym wiec nie wiem do konca:)) uuuu to zaluje ze Santiny jednak nie zglosilam:)))))bo ona ma wiecej cacibkow i innych *******ek, i by byla tak wysoko:)))to ile tam psow bylo zgloszonych?5???:o :o :o
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 anna1 napisał(a):nie byl ostatni:) no ale 5ty????qrcze normalnie zaluje ze sie nie zglosilam-cacibki tam bardzo duzo platne, a Santina ma ich 11:))))plus Inter i championaty polski, slowacki i ukrainski plus inne jakies syfki:)))))))cholera no!ale myslalam, ze MW zglosi swoje sznaucery a one maja tego od czorta wiec wtedy po co moja Santinka?
SengaSengana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):no ale 5ty????qrcze normalnie zaluje ze sie nie zglosilam-cacibki tam bardzo duzo platne, a Santina ma ich 11:))))plus Inter i championaty polski, slowacki i ukrainski plus inne jakies syfki:)))))))cholera no!ale myslalam, ze MW zglosi swoje sznaucery a one maja tego od czorta wiec wtedy po co moja Santinka? WM zgłosił swoje i owszem, a wszystkich zgłoszonych było chyba 13 sztuk :lol:
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 SengaSengana napisał(a):WM zgłosił swoje i owszem, a wszystkich zgłoszonych było chyba 13 sztuk :lol: no to jakim cudem Zuczek 5ty???:otoc te jego to maja milion cacibow, bisow, championatow itd.
SengaSengana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):no to jakim cudem Zuczek 5ty???:otoc te jego to maja milion cacibow, bisow, championatow itd. zależy o jakim rankingu mówimy, bo byl TOP TEN i Warmii i Mazur za 2005
Recommended Posts