Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sie w tym roku nie zglaszałam nawet w moim oddziale...jakos stracilam ochote bo jakos w zeszłym roku mojej suce nie policzono kilkaset punktów...ale co tam:lol: dobrze ze chociaz zostalam najlepszym wystawcą roku:p W koncu to mało znaczący sie ranking.. Z reszta nie tylko z tym psem tak było. No ale nic jak nie usiadziesz i nie przypilnujesz to tak potem jest ze sie traci:roll:

Posted

tylko ze mialysmy miec 3 miesjce...a bysłymy gdzies na 20:((( najlpesze to ze jak przynioslam gotowo podliczone punkty i karty ocen to nie chcieli..i sami liczyli..a przeciez mogli sobie tylko sprawdzic czy sie zgadza z kartami ocen. I nie wiem po prostu polowy z karty zwiazkowej nie policzono:roll:

Posted

resuruss napisał(a):
Liczacy nie liczacy,zawsze milo taki tytul miec.Ja bym tam nie pogardzila.:eviltong:

ale byc drugim od konca to nie fajnie :eviltong:

Posted

to ja i wlascicielka Madeiry Sua Sponte tez sie pochwalimy- na miedzynarodowce w holandii Mandy ukonczyla Ml.Ch.Nl. , wygrywajac mlodziez, najleopszego juniora, najlepsza suke w rasie oraz BOB :))))

Posted

duzy i zasluzony:))) bardzo sie ciesze ze jest wystawiana bo mala ma potencjal:)
wlasnie opbejzalam stawke na katowice- no niedlugo bedzie tyle grzywek co yorkow i goldenow:)) to mi sie podoba:))
no ale za tydz(juz niecaly) wilnius:)))

Posted

W sumie naszła mnie taka myśl,że wciaż piszemy o młodym pokoleniu,jego osiągnięciach,niejednokrotnie zapominając o wcześniejszych dokonaniach rodziców,dziadków...Ja zaczynając od Rudi(Przemek's BANDAMA v Gingery-dziękuję pani Supronowicz)nie sądziłem,że to wszystko tak daleko zajdzie i będę w tej chwili odchowywał kolejne pokolenie GERMANIKI.Dlatego zawsze się cieszę jak wygrywają moje psy,lub szczenięta po nich np.gwiazdą ostatnich sezonów jest Żuczek,z którego sukcesów bardzo się cieszę.

Posted

Germanika mówiąc o starszym pokoleniu, chce powiedziec, że ostatnio odkryłam w rodowodzie jednego miotu z twojej hodowli moja ogromna miłość - Sol-Orr's Unicorn Legend . Uśmiałam sie wówczas, bo znajac psa tylko ze zdięcia szukałam jakiś informacji o nim i jego potomstwie i po przegrzebaniu całego internetu okazało się, że zamiast tracić tyle czasu mogłam wejść na rodowody twojch psów, bo już kilka razy znajdywałam interesujące mnie grzywki własnie tam:lol:

Posted

[quote name='Germanika']Miniaga-to wspaniały pies,ojciec slicznej suczki Pahlavi Tiramisu.

Germanika - nawet nie wiesz jak sie cieszę, że w Polsce są te geny. Rozmawiałysmy z resuruss kiedyś o psach, które wywarły na nas ogromne wrażenie i usmiałysmy się gdy okazało się że mi podoba się ojciec a jej córka. Tiramisu to piekna i bardzo dostojna suka. Gratuluję ci ogromnie wszystkich osiągnięc, wiedzy i niesamowitej intuicji.

Posted

Kesi jest praprapra wnuczką Sol-Orr`s Unicorn Legend, prawnuczką Pahlavi Tiramisu, wnuczką Pahlavi Will E Coyote :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...