AnkaW Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='resuruss']AnkaW!Mam nadzieje ,ze Gizmo sie zachowa wlasciwie ,bo to pierwsza wystawa Quanda i nie chce zeby mi sie chlopak spalil.........:mad: Oj Ress ja też mam taką nadzieję :placz: :placz:
Donio Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nie wiadomo, co najsilniejsze:roll: Ale wygląda, że prawdziwe bitwy to psy - młodzież i suki - otwarta. Życzę wszystkim sukcesów.
maga18 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Donio napisał(a):Nie wiadomo, co najsilniejsze:roll: Ale wygląda, że prawdziwe bitwy to psy - młodzież i suki - otwarta. Życzę wszystkim sukcesów. taaaa a pozniej to wszystkie psy pojda w posrednia i otwarta, porodza sie nowe i tez w koncu wejda w posrednia i otwarta i grzywacze beda w czolowce jak goldeny, asty i yorki :placz:
onka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 a ja sobie popatrzę chętnie bardzo!!!!! bo mnie Jolka zabierze :) będę z Teddim żeby sie chłopak przyzywczajał bo potem Berlin:lol:
flashka-g Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ja nie powiem bo w sukach championach tesh bedzie gorąco;p ale bedzie beka jak zejdziemy bez lokaty jedyne:p :lol: :roll: Jeszcze w tak mocnej stawce nie byłysmy nigdy:)) ale az fajna adrenalina jest:)
onka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dudek nie pękaj:lol: a ja zamiast sie udzielać"rodzinnie" bom u cioci teraz to na komp siedze:lol:
Donio Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Fakt faktem Dudek, że masz wyjątkowo pod górę. Ale będę trzymał kciuki, może coś pomoże.
Dudek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Donio - nie dziękuję ale zawsze się przyda;) Już wiem, że w grach losowych to nie mam czego szukać:evil_lol: A właśnie... Onka - już wiem dlaczego nie mam obiecanego maila;) ciocia już Cię więcej nie zaprosi...:eviltong:
góral Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 onka napisał(a):a ja sobie popatrzę chętnie bardzo!!!!! bo mnie Jolka zabierze :) będę z Teddim żeby sie chłopak przyzywczajał bo potem Berlin:lol: No to Berlin zapowiada się dość ciekawie.To będzie pierwszy zagraniczny występ IDEALISTY Germanika vel.Liska:lol:
Germanika Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 W Berlinie zapowiada się mecz Polska:terazpol: :Reszta Świata. Arbitrem roztrzygającym będzie sędzia z Anglii(bardzo miła pani),nota bene sędziująca kiedyś w Warszawie.
resuruss Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Hasło :Polska - reszta Świata kojarzy mi sie z zawodami Strong Men.....;).
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 AnkaW napisał(a):Ale super, prawie zlot zagrzywionych dogomaniaków :multi: :multi: :multi: i nie tylko zagrzywionych :cool1: ahhh ale się nie mogę doczekać :multi:
AnkaW Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 malawaszka napisał(a):i nie tylko zagrzywionych :cool1: ahhh ale się nie mogę doczekać :multi: to, że u Ciebie w domciu nie mieszka taki zakręcony potffforek nie znaczy, że nie jesteś zagrzywiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Germanika Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Fakt, że to nie wiadomość o wystawie,ale wyniki z nich spowodowały,że dziś moje psy zdobyły tytuły: NABAB Germanika-I miejsce w Rankingu Wystawowym "Najpiękniejszy Pies Warmii i Mazur TOP TEN 2005" i II miejsce w Rankingu za 2005 Sasquehanna GERMANIKA-III miejsce w TOP TEN 2005
Gosia & c.o. Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Moje wielkie gratulacje po raz kolejny :) I trzymam mocno kciuki na kolejnych wystawach!!
maga18 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Brawo!! :klacz: a to kazdy zk ma taki ranking?? :hmmmm:
Germanika Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dzięki.Niestety nie każdy oddział to robi.Rok 2006 zapowiada się pracowicie,jestem szczęśliwy,że tak dobrze się zaczął.
Em-ka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Germanika napisał(a):Fakt, że to nie wiadomość o wystawie,ale wyniki z nich spowodowały,że dziś moje psy zdobyły tytuły: NABAB Germanika-I miejsce w Rankingu Wystawowym "Najpiękniejszy Pies Warmii i Mazur TOP TEN 2005" i II miejsce w Rankingu za 2005 Sasquehanna GERMANIKA-III miejsce w TOP TEN 2005 :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz::multi: :klacz: :multi: :klacz::multi: :klacz: :multi: :klacz:
resuruss Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Germanika!Gratuluje zaszczytnego tytułu!!!!:klacz:
Recommended Posts