Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Ress i Waszka ( ręce szczególnie :lol: ) poznajecie tego gagatka

pewnie będę miała jutro zakwasy :lol:

yeaaaa wiedziałam, że go chesz wystawiać :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
sh_maniak jasne ,ze poznaje....!!!ten to ma pociag..... :wink:
AnkaW!Wlasnie zauwazylam ,ze na tym zdjeciu akurat wyglada ok,ale mozesz zapytac widzow naocznych,ze na prawde chudy jest....

Pociag do deerek :wink: :lol:

No jest chudziutki, ale nabierze ciałka ... kwestia chwili :D

Posted

Nie ma co jak Malenstwo zabuczalo to ziemia zadrzala pod nogami....ale i tak go kocham i kiedys bede miala takiego "maluszka " u siebie :wink: .Grzywacze w koncu beda mialy na kim spac :lol:

Germanika!W imienu wystawiajacych dziekuje ,bo ja raczej nie mam za co dziekowac :lol: :wink: :roll:

Posted

Każda wystawa jest inna,każdy sędzia jest inny,różne są oceny,sposoby ich przyznawania.Jednemu podoba się cacko,drugiemu ......Takie życie.Była ładna pogoda,spotkanie ze znajomymi,to się liczy.Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Posted

Wkleiłam trochę fotek z Zabrza do Galerii grzywek - tyle topiców się narobiło że nie wiedzialam gdzie wklejać, a że to przeważnie portreciki to tam dałam :fadein:

a resztę fot wysyłam do właścicieli obecnych na nich grzywek i teraz ich molestujcie o wstawianie :evilbat: :lol:

Posted

GRATULUJE WSZYSTKIM ZABRZA :)))))

no nie jest to odpowiedni sedzia na debiut wystawowy niestety:) ja moge szczerze powiedziec ze u niego nie wystawuiam bo starszy wszystkie psy; jesli moj Zuczek sie go przestraszyl a nie jest w ogole psem strachliwym i az za bardzo do przodu to to samo za siebie mowi:)

maluchy sliczne, fotki extra; ten ze szczeniat za morelem to advocat black dragon (po nemezis i zuczku) oc. w.ob.II;
przykro ze vaco nie dostal zw.ml.(tez mi tlumaczenie)no ale lezy w woli sedziego wiec co tu komentowac;

musze zalatwic aparat na poznan to wreszcie bede mogla spokojnie cykac fotki :)))

Posted

wygrzebalam taka fotke grzywkow z Zabrza w galerii :D

bodajze Don Juan i Corvette ??!! :lol:

zaba14 napisał(a):

tutaj grzywacze kozystały z darmowego solarium ;)

Posted

resuruss napisał(a):
Debiut Bulki bedzie na poczatku przyszlego roku,ale musze sprawdzic terminarz wystaw 2006.

to będziemy razem debiutować :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...