sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 malawaszka napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ress i Waszka ( ręce szczególnie :lol: ) poznajecie tego gagatka pewnie będę miała jutro zakwasy :lol: yeaaaa wiedziałam, że go chesz wystawiać :lol:
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 resuruss napisał(a):sh_maniak jasne ,ze poznaje....!!!ten to ma pociag..... :wink: AnkaW!Wlasnie zauwazylam ,ze na tym zdjeciu akurat wyglada ok,ale mozesz zapytac widzow naocznych,ze na prawde chudy jest.... Pociag do deerek :wink: :lol: No jest chudziutki, ale nabierze ciałka ... kwestia chwili :D
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 No deerka tez nie byla obojetna :wink: ,tylko Malenstwo sie burzylo....
Germanika Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Trochę późno,ale również przyłączam się do gratulacji!!!
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 resuruss napisał(a):No deerka tez nie byla obojetna :wink: ,tylko Malenstwo sie burzylo.... Sosiek by zawału biedak dostał, a ja zaraz po nim :lol:
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Nie ma co jak Malenstwo zabuczalo to ziemia zadrzala pod nogami....ale i tak go kocham i kiedys bede miala takiego "maluszka " u siebie :wink: .Grzywacze w koncu beda mialy na kim spac :lol: Germanika!W imienu wystawiajacych dziekuje ,bo ja raczej nie mam za co dziekowac :lol: :wink: :roll:
Germanika Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Każda wystawa jest inna,każdy sędzia jest inny,różne są oceny,sposoby ich przyznawania.Jednemu podoba się cacko,drugiemu ......Takie życie.Była ładna pogoda,spotkanie ze znajomymi,to się liczy.Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Tak :D bardzo miła wystawa była, choc bez pucharu :lol: :lol: Gratulacje dla Górala :angel:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Gratulacje dla zwycieżców:D nie ma co rozmpaczać po nieudanej wystawie będzie następna.......
orsini Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Goral gratulacje za staruche :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ogladales moze sznaucerki?
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Gratulacje należą się głównie Alutce i jej pełnej wigoru emerytce :lol: a oglądałem nawet całe czarno srebrne... :wink:
Nesjanna Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 GRATULUJĘ, GRATULUJĘ wszystkim wystawcom w Zabrzu !!! bardzo udane zdjęcia no i ośrodek rekreacyjno-sportowy chyba niczego sobie (był) ...
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Jak juz napisalam nam sie wystawa podobala ze wzgledu na towarzystwo i mila atmosfere!!! Jeszcze raz gratulacje dla Zwyciezcow!!!
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wkleiłam trochę fotek z Zabrza do Galerii grzywek - tyle topiców się narobiło że nie wiedzialam gdzie wklejać, a że to przeważnie portreciki to tam dałam :fadein: a resztę fot wysyłam do właścicieli obecnych na nich grzywek i teraz ich molestujcie o wstawianie :evilbat: :lol:
anna1 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 GRATULUJE WSZYSTKIM ZABRZA :))))) no nie jest to odpowiedni sedzia na debiut wystawowy niestety:) ja moge szczerze powiedziec ze u niego nie wystawuiam bo starszy wszystkie psy; jesli moj Zuczek sie go przestraszyl a nie jest w ogole psem strachliwym i az za bardzo do przodu to to samo za siebie mowi:) maluchy sliczne, fotki extra; ten ze szczeniat za morelem to advocat black dragon (po nemezis i zuczku) oc. w.ob.II; przykro ze vaco nie dostal zw.ml.(tez mi tlumaczenie)no ale lezy w woli sedziego wiec co tu komentowac; musze zalatwic aparat na poznan to wreszcie bede mogla spokojnie cykac fotki :)))
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Debiut Bulki bedzie na poczatku przyszlego roku,ale musze sprawdzic terminarz wystaw 2006.
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 wygrzebalam taka fotke grzywkow z Zabrza w galerii :D bodajze Don Juan i Corvette ??!! :lol: zaba14 napisał(a): tutaj grzywacze kozystały z darmowego solarium ;)
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 resuruss napisał(a):Debiut Bulki bedzie na poczatku przyszlego roku,ale musze sprawdzic terminarz wystaw 2006. to będziemy razem debiutować :wink:
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Maga!Tak to Don Juan I Corvette Goral!Wiem,w koncu miedzy naszymi maluchami jest tylko 15 dni roznicy :D
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 w takim razie szkoda ze Idealista to pp ;) ladna para by byla :lol: 8)
Recommended Posts