Jolka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 didi napisał(a):Suki klasa szczeniat: Iwonka - Kesi śliczna, ale jak widać na pierwszym zdjęciu pan sędzia jej się wyjątkowo nie spodobał i nie zależało jej na pokazaniu mu całości swoich wdzięków. Są gusta i guściki a on sie jej po prostu odgryzł. :wink:
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Maga- wśród znajomych psów- a mamy ich sporo- też nie ma problemu :lol: Może z wiekiem okrzepnie i nabierze pewności siebie :lol: a jak nie to przecież ktoż musi stawkę zamykać :lol: :lol: :lol: Anka W- a może je "sparujemy" :lol:
maga18 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Iwona napisał(a):Maga- wśród znajomych psów- a mamy ich sporo- też nie ma problemu :lol: to z obcymi pora zaczac :lol:
Agama Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 PANI GRUCO nie prosze o opinie o p. ZIABCE ale bardzo prosze podac mi choc 2 pieski ,ktore dostaly lokatowe miejsca to sie zorientuje .pozdrawiam.
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 To zamieszczę parę zdjęć Kesi z wystawy :-) Ratunku!!!!-co ten Pan ode mnie chce????? Uffff :-)- wreszcie bezpieczna odległość:-) A tu pańcia "ciucia" z Panem :-)
gruca Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Pani Małgorzata Ziabek jest bardzo miła i myślę że będziecie zadowolone z oceny swoich psów. Agama wystawiałam w Kaliszu MONTEZUMĘ i dostała ZW.MŁ. i AMARYLISA, też miał ZW.MŁ. w JArosławiu wystawiałam AMARYLISA dostał CWC,MONTEZUMA lokata II za suczką p.Supronowicz ale nie pamiętam jaką .
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 maga18 napisał(a):Iwona napisał(a):Maga- wśród znajomych psów- a mamy ich sporo- też nie ma problemu :lol: to z obcymi pora zaczac :lol: Kurcze :lol: - 3/4 osiedlowych psów jest znajomych- reszta niereformowalna :lol:
gruca Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Pani Małgorzata Ziabek jest bardzo miła i myślę że będziecie zadowolone z oceny swoich psów. Agama wystawiałam w Kaliszu MONTEZUMĘ i dostała ZW.MŁ. i AMARYLISA, też miał ZW.MŁ. w JArosławiu wystawiałam AMARYLISA dostał CWC,MONTEZUMA lokata II za suczką p.Supronowicz ale nie pamiętam jaką .
maga18 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Hahaha ale Kesi mierzy sedziego :laugh2_2: Az strach sie bac :lol: :evilbat:
matrix..... Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Gratuluję zwycięzcom i tym trochę pokonanym, przed nami kolejne wystawy ... Iwona Twoja suczka na pewno przyzwyczai się do wystaw i nie będzie problemu, dużo, bardzo dużo zależy też od podejścia samego sędziego do ocenianych psów. Ten wydaje mi się zbyt władczy w ringu :) / ale sobie to określiłem / i nawet moja siberianka, która lubi wystawy i zachwycona jest całym otaczającym ją światem, tego Pana po prostu się bała :( Nie o grzywkach ale gratuluję bis weteranów Uncji wystawianej przez Górala. Uncja to pudel :)
Agama Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Bardzo dziekuje podobno te jesienne wystawy w Kielcach sa b. udane i dodatkowo w tym samym czasie Targi Zoologiczne .W 2006 w listopadzie Kielce dostaly zgode na wystawe miedzynarodowa :D .
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 matrix..... napisał(a):Gratuluję zwycięzcom i tym trochę pokonanym, przed nami kolejne wystawy ... Iwona Twoja suczka na pewno przyzwyczai się do wystaw i nie będzie problemu, dużo, bardzo dużo zależy też od podejścia samego sędziego do ocenianych psów. Ten wydaje mi się zbyt władczy w ringu :) / ale sobie to określiłem / i nawet moja siberianka, która lubi wystawy i zachwycona jest całym otaczającym ją światem, tego Pana po prostu się bała :( Nie o grzywkach ale gratuluję bis weteranów Uncji wystawianej przez Górala. Uncja to pudel :) Dziękuję Matrix :D -świetnie to określiłeś. Trochę mnie pociesza fakt, że nie tylko moja mała tak reagowała, ale większość psów była "trochę" :lol: spięta. Wracam do wrażeń z wystawy w Chorzowie, gdzie sędziował P. Ostrowski-delikatność, spokój,uczucie dla piesków sprawiało,że psy zupełnie inaczej reagowały- nie widziało się strachu i obawy wśród piesków :lol: a z pewnościa nie wszystkie były "starymi" wyjadaczami ringowymi :D Przyłączamy się do gratulacji dla Uncji i Górala :BIG: :BIG: :BIG: :klacz: :klacz: :klacz:
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Anka W- a może je "sparujemy" :cunao: :cunao: :cunao: Iwona nie wątpie że Gizmo byłby zachwycony :wink:
didi Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A teraz reszta zdjęć :D Pozdrowienia dla Wszystkich
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A ja bardzo lubie Pana Kozbera i u niego wystawiać :D przemiły sędzia :angel: Ress i Waszka ( ręce szczególnie :lol: ) poznajecie tego gagatka :wink:
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 didi super. Ress na tym zdjęciu Harley nie wygląda tak strasznie chudo. Mogę Cię pocieszyć że w Warszawie widziałam znacznie chudsze :roll:
matrix..... Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 SH maniak w takim razie i tu gratulacje dla Sośka !!
malawaszka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Kochanie było mi baaardzo miło (jak zwykle zresztą) Was spotkać :angel: Dzionek zaliczam do udanych mimo spóźnienia i mało co zapłacenia mandaciq (ale wiadomo - wdzięk i urok osobisty robią swoje :roflt: ) Fotki będą ciutkę później bo wyczerpały mi się baterie i muszę podładować, żeby wydostać zdjęcia :oops:
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sh_maniak jasne ,ze poznaje....!!!ten to ma pociag..... :wink: AnkaW!Wlasnie zauwazylam ,ze na tym zdjeciu akurat wyglada ok,ale mozesz zapytac widzow naocznych,ze na prawde chudy jest....
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 sh_maniak napisał(a):A ja bardzo lubie Pana Kozbera i u niego wystawiać :D przemiły sędzia :angel: Nikt nie napisał,że nie lubi Pana Kozbera :lol: , dla wystawców jest miły i sympatyczny :lol: zobacz na zdjęciu jak sobie posyłamy spojrzenia i uśmiechy :lol: , nasze psiaki jednak miały przed nim respekt :wink: , może to kwestia wielkości :hmmmm: :lol:
malawaszka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 sh_maniak napisał(a):Ress i Waszka ( ręce szczególnie :lol: ) poznajecie tego gagatka pewnie będę miała jutro zakwasy :lol:
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Malawaszko kochana!!!!!!!Jak zwykle pieknie dziekujemy za opieke nad nami,za transport i najmilsze towarzystwo!!!!!! Nastepnym razem postaramy sie nie lamac przepisow drogowych :wink: Dziekuje tez Wszystkim za mile i przyjemnie spedzony czas!!!!!dzieki Wam nawet ta wystawa zaliczona jest do udanych! Dziekuje za foteczki Onka!Nie gadaj glupot!!!!Bardzo dobrze wygladasz w ciazy!!!!!Brzunio bardzo sympatyczny i bardzo twarzowy!!!!Po prostu promieniejesz!
didi Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 resuruss napisał(a):sh_maniak jasne ,ze poznaje....!!!ten to ma pociag..... :wink: AnkaW!Wlasnie zauwazylam ,ze na tym zdjeciu akurat wyglada ok,ale mozesz zapytac widzow naocznych,ze na prawde chudy jest.... To prawda co piszesz!! Jest chudziutki, to zdjęcie było chyba robione na wdechu, mam jeszcze jedno:
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Iwona napisał(a):sh_maniak napisał(a):A ja bardzo lubie Pana Kozbera i u niego wystawiać :D przemiły sędzia :angel: Nikt nie napisał,że nie lubi Pana Kozbera :lol: , dla wystawców jest miły i sympatyczny :lol: zobacz na zdjęciu jak sobie posyłamy spojrzenia i uśmiechy :lol: , nasze psiaki jednak miały przed nim respekt :wink: , może to kwestia wielkości :hmmmm: :lol: Przecież nic takiego wam nie sugerowałam :roll: , ja tylko wyraziłam swoja opinie o tym sędzim, jako osoba juz wielokrotnie u niego wystawiająca :D
Recommended Posts