Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

aga KLIKASZ GDYNIA HOTEL OLIMP-WSZYSTKO JEST PODANE-STANDART WYSOKI PATRZAC CO OFERUJA-I JAKIE MAJA CENY-JEST TAM WZMIANKA ZE ZWIERZAT NIE PRZYJMUJA CHYBA ZE MALUTKIE-NIE WIEM CO DLA NICH ZNACZY MALUTKIE:crazyeye:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama zresztą co tam standart..... Zamiast siedziec w hotelu będę latac po Gdyni i szukać butow na płaskim obcasie, bo jedyne jakie miałam poszarpała dzis Jagoda:loveu:
Znalezienie butów w rozmiarze 35 graniczy z cudem - nio chyba że w sklepie z obuwiem dziecięcym.
Postanowiłam jednak uniknąć powtórki z Warszawy i zakładam spódnice. Przymierzyłam 6 - zmiesciłam się w jedną, więc powtórka całkiem możliwa:evil_lol:

Posted

buuuu a ja właśnie wróciłam z Władysławowa :placz: szkoda, że nie mogłam zostać dłużej bo wpadłabym na wystawkę do Gdyni - no ale cóż będę trzymać :kciuki: i czekam na fotki WSZYSTKIE :p

Posted

Bravo dla Ivee :klacz::klacz: :multi::multi::multi:

[SIZE=2]a ja wiem , ze Dorota z Gilbertem dostali [SIZE=5] WO 1 [SIZE=2]i chyba best puppy !!

[SIZE=2][SIZE=5]Brovo Dorta !!!!! :klacz::klacz::multi::multi::multi::multi: bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze na BIS Puppy tez cos bedzie :cool3::multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...