AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 SengaSengana napisał(a):piszesz do mnie czy koło mnie? to może na priva napisz bo Cię zaraz Dzidka pogoni a ja nie rozumiem o czym Ty piszesz.... a z upadku nadal sie wielce cieszę !!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: ja do ciebie na priv :lol::lol::lol::lol: oszlalas !!!!!!!!!! az tak ci goraco do glowy juz w tym wieku:evil_lol: uderzylo:eviltong: ???????????????????????????????????????????????????????????? wiec oswiadczam tobie ze nie mam zamiaru korespondowac z toba na priv !! zreszta juz nie raz ci o tym napisalem a nie lubie sie powtarzac :roll: i pisze DO CIEBIE!!!!!!!!!
SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 AngelOfDeath napisał(a):ja do ciebie na priv :lol::lol::lol::lol: oszlalas !!!!!!!!!! az tak ci goraco do glowy juz w tym wieku:evil_lol: uderzylo:eviltong: ???????????????????????????????????????????????????????????? wiec oswiadczam tobie ze nie mam zamiaru korespondowac z toba na priv !! zreszta juz nie raz ci o tym napisalem a nie lubie sie powtarzac :roll: i pisze DO CIEBIE!!!!!!!!! to przeliteruj to Dzidce, ona powinna Ci już zwrócic uwagę, że to forum publiczne i tak dalej.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiła :crazyeye:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='SengaSengana']to przeliteruj to Dzidce, ona powinna Ci już zwrócic uwagę, że to forum publiczne i tak dalej.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiła :crazyeye: moze Dzidtka lubi czytac moje posty w przeciwienstwie to twoich :diabloti:
SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']moze Dzidtka lubi czytac moje posty w przeciwienstwie to twoich :diabloti: Angel to wszystko ???????????? słabiutko !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :crazyeye:
macsow1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Oboje zniżacie się do swojego poziomu. :angryy: ps. Mądrzejszy powinien chyba ustąpić..:eviltong:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 SengaSengana napisał(a):Angel to wszystko ???????????? słabiutko !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :crazyeye: raczej to tobie brakuje juz argumentow nie mi :lol::evil_lol::lol: o czym najlepiej mowi ten zacytowany przeze mnie twoj ostatni post:eviltong: jestes cienka jak przecinek :p:diabloti:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 macsow1 napisał(a):Oboje zniżacie się do swojego poziomu. :angryy: ps. Mądrzejszy powinien chyba ustąpić..:eviltong: Angel ustąp w takim razie:lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 orsini napisał(a):a gdzie jest wąski???? zapadl sie pod ziemie :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 orsini napisał(a):Angel ustąp w takim razie:lol: :lol: :lol: wlasnie juz z tym czyms skonczylem :lol: poprzez " przecinek ":diabloti:
SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']wlasnie juz z tym czyms skonczylem :lol: poprzez " przecinek ":diabloti: niestety to rozumu nie dodaje !!!!!!!!!!!!!! nie oszukujmy się !!!!!!!!!!!
macsow1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czy tu tak zawsze? jestem tu od niedawna a tyyyle sie dzieje... (tak sobie jada wszyscy):evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 macsow1 napisał(a):Czy tu tak zawsze? jestem tu od niedawna a tyyyle sie dzieje... (tak sobie jada wszyscy):evil_lol: norma , ale w zyciu nie mozna sie nudzic !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 chyba sobie kupie grzywacza... to sie zacznie :d :diabloti: :evil_lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Dzidtka napisał(a):chyba sobie kupie grzywacza... to sie zacznie :d :diabloti: :evil_lol: hahahahahhaha a ja BASENJI:)))))))))))
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 w Basenji łatwiej wygrać bo ich mniej , możesz mieć championa z 3 wystaw który wygrał bo był sam w klasie :)
macsow1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Dzidtka napisał(a):chyba sobie kupie grzywacza... to sie zacznie :d :diabloti: :evil_lol: hahaha ja mojego grzywka jeszcze musze spłacić do końca :eviltong:
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 miniaga napisał(a):Jeżeli dobrze wszystko zrozumiałam: Anna 1 usuneła zdięcie na którym pies z jej hodowli wisiał na ringówce. Agama stwierdziła, że dosyć to brutalne, bo ona stosuje inne metody. Zostala uznana za nienormalną i za zazdrosnice. Góral jak zwykle na wystawie stosował słynne juz zagrywki z tupaniem, syczeniem itp. Gosia i Kropki przekonywała wszystkich, ze sa zadrosni o "klase" psów Germaniki i że my Biedaki nigdy takiego sukcesu nie osiegniemy. Ja w standardzie robię zadyme. Angel dogaduje Sendze i śmietance - inni Angelowi. No przeciez mówię ze nic szczególnego:shake: Wystarcczjaco nie zawoalowane Ress? w celu uscislenia- nie ja zdjeclam zdjecie bo nie ja bylam jego autorem i bardzo dzikkuje M.chmilewskiej za ogromna zyczliwosc; AGAMA nie zostala uznana za nienormalna i za zazdroscnice- idiotycznie wysnute- tylko po co takie komentarz z jej strony skoro moje psy sa nauczone takiego handlingu i nie jest to metoda silowa- jedne sa uczone tak inne inaczej a kazdy pies ma inne predyspozycje do innego wystawiania; nikt przynajmniej z moich znajomych nie jest zazdrosny o klase psow germaniki bo tak sie sklada ze ja mam to samo, te same papiery , lisek jest po moim psie i suce germaniki wiec o co ten szum??? a te psy to nie sa jedyne ladne grzywki i swiat nie konczy sie na germanice. mioch psach(bardzo niewielkiej hodowli) czy sasquehannie( z ktorej sie wszystcy z Gingerysow wywodzimy jak by na to nie patrzec), co widac na wystawach, tylko nbie wiem czemu inni tego nie zauwazaja i nadal robiz zadyme; moj komentarz nie dotyczyl Gorala bo on umie zachowac sie w ringu i jeszzce do konca sie nie zesnobowal czego mu z calego serca zycze aby pozostal nadal soba; i jeszcze raz dziekuje Waniowi za super handling bo ja niestety nie moglam uczestniczyc w szczecinskiej wystawie;
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Anna 1 Napisałam o ile dobrze zrozumiałam.... Sformułowanie to miało na celu pokazanie, że moje wnioski mogą byc błędne. I chetnie się dowiem o kim pisałas - po co te aluzje - postaw kropke nad i i powiedz o kogo chodzi - inaczej siejesz ylko zamęt . Wiesz moja Tasmina ma w dużej części zbiezny rodowód z psami z Germaniki, ale nie powiedziałabym aby to było to samo. Co do snobizmu... zwykle jest tak Anno, że nie zauważamy własnego.
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 miniaga napisał(a): Co do snobizmu... zwykle jest tak Anno, że nie zauważamy własnego. dobrze ze wczoraj zauwazylas swoje samouwielbienie :evil_lol:
anna1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 miniaga napisał(a):Anna 1 Napisałam o ile dobrze zrozumiałam.... Sformułowanie to miało na celu pokazanie, że moje wnioski mogą byc błędne. I chetnie się dowiem o kim pisałas - po co te aluzje - postaw kropke nad i i powiedz o kogo chodzi - inaczej siejesz ylko zamęt . Wiesz moja Tasmina ma w dużej części zbiezny rodowód z psami z Germaniki, ale nie powiedziałabym aby to było to samo. Co do snobizmu... zwykle jest tak Anno, że nie zauważamy własnego. no jeslio znasz mnie osobiscie to mozesz cos na ten temat powiedziec; ja tu nie rzycam nazwiskami bo po co; ta osoba doskonale wie o co chodzi; jesli uwazasz ze jestem snobka to no problem- jakos nie mam problemu z nawiazywaniem kontaktow na wystawach z innymi wystawcami; mylse ze jeszzce snobizm mi do glowy nie uderzyyl mimo wszystko:)) a ty myslisz ze wszystkie zwierzeta w tych hodowlach sa wystawowe?? nie ma takich hodowli:) nie ja zaczelam siac zamet jesli tego nie zauwazylas:) zparaszam do rozmowy na nastepnej wystawie , bardzo chetnie cie poznam i sama ocenisz ile we mnie snobizmu:)
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 AngelOfDeath napisał(a):dobrze ze wczoraj zauwazylas swoje samouwielbienie :evil_lol: hahahahahaaha
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Bartek Mi wolno się uwielbiac. Człowiek tak cudowny jak ja ma wręcz taki obowiązek:evil_lol: A snobiz pojmuje jednak troche inaczej niz narcyzm.
Recommended Posts