Em-ka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Iwona']:oops: :oops: :oops: :oops: mam cichutką :cool3: nadzieję, że jednak wybaczysz mi i nie zwisnę :grab: na pobliskim drzewie- oczywiście dla mamusi Titusia :Rose: :Rose: :Rose: w ramach przeprosin i i powinszowań:lol: Winy są Tobie odpuszczone.... :eviltong: :calus:
Em-ka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Iwonka - super relacja.... dziękuję, ze chociaż tyle mogłam zobaczyć :) poczekam jeszcze chwilę, pewnie coś jeszcze wkleisz...;) Jolka - jestem pod wrazeniem - Kosmuś stoi jak zaklęty...... ślicznie!
Iwona Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Em-ka napisał(a):Winy są Tobie odpuszczone.... :eviltong: :calus: Uffff- kamień spadł mi z serca:loveu:
resuruss Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 dzieki Iwona za super fotorelacje!!!!!Podziekowanie dla meza juz przekazalam!!!!! Mi osobiscie bardzo sie podoba Unessa favonius - dla mnie ma wielki potencjal ta sunka!!!!!Na razie nie widzialam jej na zywo ,ale na fotach robi swietne wrazenie.Kąciki super .nieduza,ładny grzbiecik,b.dluga szyjka,kształtna sucza głowa :loveu: - widac ,ze jeszcze młodziezowa ,ale moim zdanem powalczy na ringach!
Iwona Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Suki - klasa pośrednia. ALMEJA Cicero-bdb, IV miejsce FRASZKA z Gangu łysych- bdb, III miejsce: TESSALINA Favonius-dosk., I miejsce, CWC: WHITE ANGEL Sub-o-divo-dosk., II miejsce: Lokaty: TESSALINA Favonius- I miejsce:
Iwona Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Suki- klasa otwarta. Grzywacz CORVETTE- dosk. II miejsce: NEMEZIS Zikkurat-dosk., III miejsce: Vellar Pljus KRISTEL- dosk.,I miejsce,CWC, res CACIB: Lokaty: Suki- klasa championów: Stawka: E-SEXY Pastoral- dosk.II miejsce: EKSPOZYCJA Sasquehanna- dosk., III miejsce: ESPERANCA Sasquehanna- dosk., I miejsce, CWC, CACIB, NSwR: [SIZE="4"] BOB I to by było na tyle...:lol:
Nesjanna Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Iwona - zdjęcia I klasa !!! jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich !!!!
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Iwona :klacz: super relacja dzięki wielkie :multi: a wcale mi się nie podoba Esperanza BOB :shake:
resuruss Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Iwona!!!Super!!!!!!!:multi: Dzieki wielkie!!!! Tez mam mieszane uczucia co do BoB...........:roll:
miniaga Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja mam przejrzyste ucucia. Nie tylko co do BOB. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Donio Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jakbyście widziały to byście wiedziały. Nieraz tak jest, człowiek zna się na grzywkach, zna się, zna się i nagle się nie zna. A okazuje się, że się nadal zna, tylko coś tam przeoczył.
Donio Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Esperancy brakował zdaje się jeden CACIB do intera... No i ma.
resuruss Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Donio napisał(a):Jakbyście widziały to byście wiedziały. Nieraz tak jest, człowiek zna się na grzywkach, zna się, zna się i nagle się nie zna. A okazuje się, że się nadal zna, tylko coś tam przeoczył. Dobre ,dobre...chyba sie domyslam o co chodzi .......:evil_lol:
Nesjanna Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 kurde mi też brakuje ..... :cool3::cool3::cool3: ciekawe komu i co trzeba dać .... :lol::lol:
Donio Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Zresztą wielkie gratulacje. Można się nie zgadzać, ale trzeba docenić. Intera nie zdobywa się przypadkowo. A więc brawo Esperanca!!!
Marta Chmielewska Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 BOB Nie no suka bomba :diabloti: doskonałe kątowanie, proste plecki, jak stół, ładna skóra, proporcjonalna, zgrabna :cool3:
miniaga Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Donio ja jestem z tych co zawsze mówią to co myslą i jak mi zaczynasz szyfrem to nic nie rozumiem:crazyeye: A mówiąc dobitniej - nie pierwsza wystawa po której mi oczy na wieszch wyszły i nie ostatnia. Pies jaki jest każdy widzi, własciciel również, ale jezdzi dla przjemności czy z innych pobudek.... Ani do psa ani do właściciela pretensji miec nie można, że mu się slepy sedzia trafił - to tak by nikt mnie żle nie zrozumiał. Szczerze pogratuuje zawsze, ale do poziomu sedziowania w Polsce pretensje niestety zgłaszać trzeba. I najsmutniejsze wydaje mi się to, że owych wyborów nie powoduje tylko slepota czy brak czucia w rękach(o ile wogóle przy ocenie sedzia psa dotyka)ale równiez kolezeńskie układy i układziki. I niech tam moja wiedza bedzie znikoma, albo zerowa, ale golone pp rozróżnić potrafię i przykro mi że nie tylko takie nieładne zagrania zostaja zignorowane przez sędziów, ale jeszcze długoletni hodowcy grzywków zachwycaja się tymi perełkami:crazyeye:
Marta Chmielewska Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Kurde w ruchu nie miałam okazji podziwiać :diabloti:
beatkacg Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Iwona']Psy-klasa pośrednia: MOREL Maff-Staff- dosk., I miejsce, CWC, Res.CACIB Witam, ja za bardzo na grzywkach się nie znam, ale co ten pies ma na skórze na tylnej lewej łapie?
maga18 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 jak dla mnie BOB w tej stawce to jest fatalny - ale jak juz ktos na wystawach napisal "Wystawa Prestige dla pani Supranowicz" najlepsi byli panstwo od bernardynow - maja dwa mlode grzywki (za mlode na wystawy). ocene grzywaczy ogladali od suk z mlodziezy i byli zachwyceni wyborami :) do czasu... jak zaobczyli BOB`a to stwierdzili ze chyba swoich nie zaczna wystawiac "bo nie ma po co" - mysleli ze w tej rasie jest inaczej - niestety i tu nie patrzy sie na urodę psa :roll: Jak dla mnie w tej stawce to rase powinien wziasc albo Gremlin, albo E-Sexy albo Morel :cool1:
maga18 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 beatkacg napisał(a):Witam, ja za bardzo na grzywkach się nie znam, ale co ten pies ma na skórze na tylnej lewej łapie? syfki :evil_lol:
beatkacg Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 maga18 napisał(a):syfki :evil_lol: tak też mi się zdawało, ale czy na wystawę to się tego nie powinno "pozbywać", I-pierwsza lokata z takimi "ozdobami"
Recommended Posts