Em-ka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Dziękuję :) :oops: Sama bardzo chętnie uściskała i wytarmosiłabym Titusia - juz tak mi sie tęskni za Nim!!! Kartrinka - dziękuję :buzi: i gratuluję!!! Brawo Irinka!!!:bigcool: Powodzenia jutro!
Agama Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 tesknij tesknij:lol: :lol: :lol: :lol: powinien byc noszony na rekach i spac zTOBA w satynowej pascieli:lol:
resuruss Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Gratulacje dla Katarinki!!!!!Slowa podziwu ,ze mialas odwage wybrac sie tak daleko!!!!!:klacz: :laola:
Em-ka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Agama napisał(a):tesknij tesknij:lol: :lol: :lol: :lol: powinien byc noszony na rekach i spac zTOBA w satynowej pascieli:lol: tak też śpi - jak już zasnę i nie czuję jak wskoczy do łóżka - to tak do rana zostanie :) A z tego co wiem Katka tez mu pozwala.......;)
Em-ka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='resuruss']Widze ,ze dzis mamy dobry dzien dla wystawcow!!!!! Miroku Grucy dzis skonczyla Ml.Ch.Pl i dostala BoB w Lesznie!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Brawo!!!! :multi:
vanessa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='sh_maniak']Bravo dla Miroku :multi: Piękne zwierzątko:multi: San Marino ... oj daleko was rzuciło, ale się opłacało :multi: , super ... nawet nie wiedziałam, że gdzieś jednym CACJ można dostać tytuł Mł. Ch. ... dobrze wiedzieć :razz: To prawda jak sie ma prawdziwych przyjaciół to mozna z nimi wszystko nawet po ten jeden CACJ jechać tak daleko. Jutro następna wystawa. Trzymam mocno kciuki za Hodowców POAROTT
Agama Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 GRUCA USCISKI DLA CIEBIE I OGROMNE MIZIANKO DLA MIROKU :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :klacz:
AnkaW Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wielkie gratulacje dla Titusia :loveu: :loveu: :loveu: , Em-ka strasznie się cieszę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Gruca brawo :klacz: :klacz: :klacz: - Miroku idzie jak burza :Rose: :Rose:
Iwona Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [SIZE="4"]Wielkie brawa dla Titusia i Irinki oraz Miroku:laola:
Magnolia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Są jakieś wieści z Leszna?? :confused: :confused: :confused:
Ania i Psy Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Grucusiu moja, gratulacje najśliczniejsze dla egzotycznej Miroku! I w ogóle to dla wszystkich wielkie DZIEŃ DOBRY!!!!! Wróciłam!!!!!!! :cool3: Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) I tu autentycznie rano piejo kury, tylko,że u mnie nie słychać, bo za daleko od prawdziwej wsi. Wracam w składzie wzmocnionym, jako ,że dołączył do nas malutki rudy kocurek Szyszek, ze schroniska w Józefowie. W domu nowy podział na Dużaki, Maluchy i Rudych.
Magnolia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ooooooo Myślałam, że dzisiaj..... :placz: :placz: :placz:
sh_maniak Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ania i Psy napisał(a):Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) skąd ja to znam :cool3:
Magnolia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA EM-KI, KATRINKI I GRUCY!!! :laola: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Ania i Psy']Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) I tu autentycznie rano piejo kury, tylko,że u mnie nie słychać, bo za daleko od prawdziwej wsi. Wracam w składzie wzmocnionym, jako ,że dołączył do nas malutki rudy kocurek Szyszek, ze schroniska w Józefowie. W domu nowy podział na Dużaki, Maluchy i Rudych. Witajjj :laola: w gronie wieśniaczek :cool1: :evil_lol: i pokazuj szybciutko kocurka :loveu: Gratulacje dla wszystkich za wspaniałe sukcesy :multi:
Savannah Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Życze powodzenia wszystkim wystawiającym jutro w Lesznie!!;)
Agama Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 SAVANNAH-TWOJ SUKCES DZISIEJSZY JEST OGROMNY GRATULUJE:laola: :laola: :laola: :laola:
resuruss Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Ania i Psy'] I w ogóle to dla wszystkich wielkie DZIEŃ DOBRY!!!!! Wróciłam!!!!!!! :cool3: Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) I tu autentycznie rano piejo kury, tylko,że u mnie nie słychać, bo za daleko od prawdziwej wsi. Wracam w składzie wzmocnionym, jako ,że dołączył do nas malutki rudy kocurek Szyszek, ze schroniska w Józefowie. W domu nowy podział na Dużaki, Maluchy i Rudych. Savannah!!!!A Wy zaszaleliscie w tym Lesznie na maxa!!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!!!!:multi:
Savannah Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Agama napisał(a):SAVANNAH-TWOJ SUKCES DZISIEJSZY JEST OGROMNY GRATULUJE:laola: :laola: :laola: :laola: Dziękuje:loveu: szczerze to było szaleństwo:cool3:
Savannah Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='resuruss'] Savannah!!!!A Wy zaszaleliscie w tym Lesznie na maxa!!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!!!!:multi: Res Dzięki!! To fakt czyste szaleństwo:loveu: swoja drogą nie mam nic przeciwko wiekszej ilosci takich szaleństw:razz: I każdemu życze takiego dnia jaki ja dzisiaj miałam:multi:
Recommended Posts