Marta Chmielewska Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 No wiesz, sam fakt zgłoszenia Polinezji jest już aktem wiary :evil_lol: Dwóch sędziów, te same psy będzie interesująco ;)
maga18 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jest juz plan sedziowania na Opole Klub: przed chinczykami jest 56 psów, sedziowanie zaczyna się o 9:00, ring 4T http://www.zkwp.opole.pl/Wystawy/OZDOBNE_plan_sedziowania.rtf Cacib: chińczyki wchodzą na ring 10:45, ring 13 http://www.zkwp.opole.pl/Wystawy/CACIB_plan_sedziowania.rtf
Vitalea Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 sh_maniak napisał(a):no dokładnie ... a to doliczanie sobie euro przy płaceniu, bo sie kurs zmienił, chyba skoczyło euro to powinno potaniec, a nie podrożeć :mad: ( my nie miałyśmy nadmiaru, koron też tyle co kot napłakał, w kantorze się skończyły :shake: ... koszmar) I jakbym chciała pojezdzić na lodowisku z psem, zostałabym w Opolu :angryy: Klatke miałam ring dalej, bo do naszego się dopchać nie dało :shake: , zero mozliwości rozbiegania psa ( Sosiek musi gdyż jest jeszcze młody i nie obyty i sie wcale nie dziwię że się biedak spalił :shake: ). Wystawa porównywalna do tej walentynkowej w Bydgoszczy, na której rok temu byłam, też koszmar straszny i też więcej tam nie pojade, choc pieskom żle nie poszło. Na Ostrave jestem najbardziej zła, własnie na to, że mój plan obywania Sośka z wystawami sie nie powiódł :angryy: ... karty ocen tak nabazgrane, że się odczytać nie da :shake: , więc nie wiem co za co :shake: Reasumując - Sosiek lokata 1 bdb - Asanpi lokata 1 CAC Dawno mnie tu nie było - bo czytałam grzywaczowego offa - 2 tygodnie mi zeszło :) shmaniak - trochę się dziwię tobie, bo dopiero niedawno robilas przykrosc innym stosujac jakies dziwne chwyty - a teraz jak się tobie nie powiodlo to winne sa ringi, organizacja i sedziowie; fajna z ciebie osobka - nie ma co! Będę w Opolu - już sie nie mogę doczekać zeby zobaczyć niektore grzwacze - Maga18-szczególnie Twojego - bo bardzo mi się podoba :)
sh_maniak Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Vitalea napisał(a): shmaniak - trochę się dziwię tobie, bo dopiero niedawno robilas przykrosc innym stosujac jakies dziwne chwyty - a teraz jak się tobie nie powiodlo to winne sa ringi, organizacja i sedziowie; fajna z ciebie osobka - nie ma co! Dziwne chwyty, przykrości :crazyeye: coś ci się chyba miesza! Prosze o przykłady! Co ma organizacja do wyników, które wcale nie uwazam za złe, moja sunia drugi raz w Czechach i drugi CAC co daje jej juz połowe Championatu Czech to tak żle?:roll: Ja nie wiem ile ty czasu jeżdzisz na wystawy, bo ja 11 sezon i coś nie coś na temat organizacji i sędziowania wiem :razz: Pisałam takie same rzeczy po Walentynkowej wystawie w Bydgoszczy 2005, że było fatalnie z organizacją i co też się żaliłam, bo psy nie wygrały :roll: ( na marginesie Asanpi 1/4 Najlepsze szczenie w rasie, następnie BIS PUPPY na ok 40 szczeniąt, Rubinek 2/7 ze ślicznym opisem). Więc swoje wyssane z palca opinie, prosze zachować dla siebie. Jeżeli masz inne zdanie na temat organizacji wystawy w Ostravie, chętnie posłucham?
resuruss Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Z tego co czytalam na topicu o tej wystawie wiele osob bylo bardzo niezadowolonych z organizacji.....:roll:
Ania i Psy Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A to co, już nie można napisać,że wystawa źle zogranizowana ? :roll:
Donio Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Grudziądz: Idealista Germanika Zw.Mł Saphir Germanika CWC w kl.pośr. Wooli Armator zwyc. kl. otw. bez CWC Perspektywa Germanika CWC, NSwR i BOB Serdeczne gratulacje dla Germaniki.
Agama Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 DONIO kto sedziowal i czy wiesz jakie byly tam jeszcze inne grzywacze
Iwona Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Wielkie brawa dla Germanika team:multi::multi::multi::multi: oraz Wooli`ego:multi::multi:
Donio Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Agama napisał(a):DONIO kto sedziowal i czy wiesz jakie byly tam jeszcze inne grzywacze Sędziowała p.Junikiewicz. Mam parę zdjęć. Postaram się do jutra wkleić.
Donio Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Krótka fotorelacja z Grudziądza: Idealista Germanika Zw.Mł. Saphir Germanika NPwR Klasa otwarta Suki młodzież, na pierwszym planie Belliza Aguna Boska Kate Perspektywa Germanika NSwR, BOB
AnkaW Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :crazyeye: :crazyeye: Oooo pani Junikiewicz z nieodłączną miarką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: :multi:
Magnolia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Wielkie gratulacje dla Germaniki i Górala !!!!!!!!!!! :laola: :laola::laola:
Iwona Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Donio napisał(a):Grudziądz: Idealista Germanika Zw.Mł Saphir Germanika CWC w kl.pośr. Wooli Armator zwyc. kl. otw. bez CWC Perspektywa Germanika CWC, NSwR i BOB Serdeczne gratulacje dla Germaniki. Donio:lol: - masz może pełne wyniki? jeżeli tak to bardzo proszę o przesłanie na pw to uzupełnię w topiku o wynikach wystaw:-)
garvin Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Heh widzę że nikt się nie obija i wystawianie idzie pełną parą!!! BRAWA DLA WSZYSTKICH ŚMIAŁKÓW !!!!!
Iwona Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 garvin napisał(a):Heh widzę że nikt się nie obija i wystawianie idzie pełną parą!!! BRAWA DLA WSZYSTKICH ŚMIAŁKÓW !!!!! Heeeej- a kiedy będzie można Ciebie z Kenzem zobaczyć w gronie śmiałków???? bo jak na razie to się zgodnie obijacie:placz:
garvin Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No niestety czekam na rodowód i się doczekać nie mogę grrrrrrr :mad: Ale myślę że do lata się wyrobimy :lol: Kiedyś w końcu nadejdzie przecież ta wiekopomna chwila :razz:
garvin Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Iwonka a Kesi to już pewnie championa się dorobiła :cool3: :p a Kenzo 100 lat za murzynami :shake:
Iwona Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 garvin napisał(a):Iwonka a Kesi to już pewnie championa się dorobiła :cool3: :p a Kenzo 100 lat za murzynami :shake: Uuuuuu- kulą w płot:eviltong: my dopiero zaczynamy :cool3: . Co ty robisz,że nie masz jeszcze rodowodu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - poza tym w młodzieży możesz wystawiać bez rodowodu:cool3: po uprzednim uzgodnieniu z oddziałem organizującym wystawę:lol:
Agama Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 garvin musisz w zgloszeniu podac numer rejestracji oddzialowej:lol: piesek piekny:loveu:
garvin Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Łoj to ja niewiedziala :hmmmm: dzięki za oświecenie hehe :oops: :modla: No to w takim razie mogę coś pokombinować z wystawieniem :cool3:
garvin Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Agama napisał(a):garvin musisz w zgloszeniu podac numer rejestracji oddzialowej:lol: piesek piekny:loveu: Eee to znaczy...?
gruca Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 stawka na Inowrocław ChIŃSKI GRZYWACZ PSY klasa młodzieży: 805.INTRYGANT Germanika 806.GRAF Słodkie Marzenie klasa pośrednia: 807.HARRY POTTER Opławieckie Czary klasa otwarta: 808.ŻWIREK Sakladir 809.DONOVAN Pastoral klasa championów: 810.LITTLE PONY Pomarszczony Czar SUKI klasa młodzieży: 811.GAYA ITRECHART klasa pośrednia: 812.FANTAGHIRO Zikkurat klasa otwarta: 813.OLIWIA ORCA Amitycja 814.Sasquehanna FASCYNACJA
Recommended Posts