Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak napisał(a):
no dokładnie ... a to doliczanie sobie euro przy płaceniu, bo sie kurs zmienił, chyba skoczyło euro to powinno potaniec, a nie podrożeć :mad: ( my nie miałyśmy nadmiaru, koron też tyle co kot napłakał, w kantorze się skończyły :shake: ... koszmar)
I jakbym chciała pojezdzić na lodowisku z psem, zostałabym w Opolu :angryy:
Klatke miałam ring dalej, bo do naszego się dopchać nie dało :shake: , zero mozliwości rozbiegania psa ( Sosiek musi gdyż jest jeszcze młody i nie obyty i sie wcale nie dziwię że się biedak spalił :shake: ).

Wystawa porównywalna do tej walentynkowej w Bydgoszczy, na której rok temu byłam, też koszmar straszny i też więcej tam nie pojade, choc pieskom żle nie poszło.

Na Ostrave jestem najbardziej zła, własnie na to, że mój plan obywania Sośka z wystawami sie nie powiódł :angryy: ... karty ocen tak nabazgrane, że się odczytać nie da :shake: , więc nie wiem co za co :shake:

Reasumując - Sosiek lokata 1 bdb
- Asanpi lokata 1 CAC

Dawno mnie tu nie było - bo czytałam grzywaczowego offa - 2 tygodnie mi zeszło :)
shmaniak - trochę się dziwię tobie, bo dopiero niedawno robilas przykrosc innym stosujac jakies dziwne chwyty - a teraz jak się tobie nie powiodlo to winne sa ringi, organizacja i sedziowie; fajna z ciebie osobka - nie ma co!

Będę w Opolu - już sie nie mogę doczekać zeby zobaczyć niektore grzwacze - Maga18-szczególnie Twojego - bo bardzo mi się podoba :)

Posted

Vitalea napisał(a):

shmaniak - trochę się dziwię tobie, bo dopiero niedawno robilas przykrosc innym stosujac jakies dziwne chwyty - a teraz jak się tobie nie powiodlo to winne sa ringi, organizacja i sedziowie; fajna z ciebie osobka - nie ma co!

Dziwne chwyty, przykrości :crazyeye: coś ci się chyba miesza! Prosze o przykłady!

Co ma organizacja do wyników, które wcale nie uwazam za złe, moja sunia drugi raz w Czechach i drugi CAC co daje jej juz połowe Championatu Czech to tak żle?:roll:

Ja nie wiem ile ty czasu jeżdzisz na wystawy, bo ja 11 sezon i coś nie coś na temat organizacji i sędziowania wiem :razz:

Pisałam takie same rzeczy po Walentynkowej wystawie w Bydgoszczy 2005, że było fatalnie z organizacją i co też się żaliłam, bo psy nie wygrały :roll: ( na marginesie Asanpi 1/4 Najlepsze szczenie w rasie, następnie BIS PUPPY na ok 40 szczeniąt, Rubinek 2/7 ze ślicznym opisem).

Więc swoje wyssane z palca opinie, prosze zachować dla siebie. Jeżeli masz inne zdanie na temat organizacji wystawy w Ostravie, chętnie posłucham?

Posted

Grudziądz:
Idealista Germanika Zw.Mł
Saphir Germanika CWC w kl.pośr.
Wooli Armator zwyc. kl. otw. bez CWC

Perspektywa Germanika CWC, NSwR i BOB

Serdeczne gratulacje dla Germaniki.

Posted

Agama napisał(a):
DONIO kto sedziowal i czy wiesz jakie byly tam jeszcze inne grzywacze

Sędziowała p.Junikiewicz.
Mam parę zdjęć. Postaram się do jutra wkleić.

Posted

Krótka fotorelacja z Grudziądza:
Idealista Germanika Zw.Mł.
Saphir Germanika NPwR

Klasa otwarta

Suki młodzież, na pierwszym planie Belliza Aguna Boska Kate

Perspektywa Germanika NSwR, BOB

Posted

:crazyeye: :crazyeye: Oooo pani Junikiewicz z nieodłączną miarką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Donio napisał(a):
Grudziądz:
Idealista Germanika Zw.Mł
Saphir Germanika CWC w kl.pośr.
Wooli Armator zwyc. kl. otw. bez CWC

Perspektywa Germanika CWC, NSwR i BOB

Serdeczne gratulacje dla Germaniki.

Donio:lol: - masz może pełne wyniki? jeżeli tak to bardzo proszę o przesłanie na pw to uzupełnię w topiku o wynikach wystaw:-)

Posted

garvin napisał(a):
Heh widzę że nikt się nie obija i wystawianie idzie pełną parą!!!

BRAWA DLA WSZYSTKICH ŚMIAŁKÓW !!!!!

Heeeej- a kiedy będzie można Ciebie z Kenzem zobaczyć w gronie śmiałków???? bo jak na razie to się zgodnie obijacie:placz:

Posted

No niestety czekam na rodowód i się doczekać nie mogę grrrrrrr :mad:
Ale myślę że do lata się wyrobimy :lol:
Kiedyś w końcu nadejdzie przecież ta wiekopomna chwila :razz:

Posted

garvin napisał(a):
Iwonka a Kesi to już pewnie championa się dorobiła :cool3: :p
a Kenzo 100 lat za murzynami :shake:

Uuuuuu- kulą w płot:eviltong: my dopiero zaczynamy :cool3: . Co ty robisz,że nie masz jeszcze rodowodu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - poza tym w młodzieży możesz wystawiać bez rodowodu:cool3: po uprzednim uzgodnieniu z oddziałem organizującym wystawę:lol:

Posted

Łoj to ja niewiedziala :hmmmm: dzięki za oświecenie hehe :oops: :modla:
No to w takim razie mogę coś pokombinować z wystawieniem :cool3:

Posted

stawka na Inowrocław

ChIŃSKI GRZYWACZ

PSY
klasa młodzieży:
805.INTRYGANT Germanika
806.GRAF Słodkie Marzenie

klasa pośrednia:
807.HARRY POTTER Opławieckie Czary

klasa otwarta:
808.ŻWIREK Sakladir
809.DONOVAN Pastoral

klasa championów:
810.LITTLE PONY Pomarszczony Czar

SUKI
klasa młodzieży:
811.GAYA ITRECHART

klasa pośrednia:
812.FANTAGHIRO Zikkurat

klasa otwarta:
813.OLIWIA ORCA Amitycja
814.Sasquehanna FASCYNACJA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...