paniMysza Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bravo orsini!:lol: ale ,ze was tak daleko powiało i ze wam sie chcialo tam jechac to podziwiam!!!!!:p
Iwona Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Gruca i Orsini- gratulacje za wyniki i wytrzymałość:cool2::cool2::cool2:
didi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Witam! Na prośbe właścicieli Nufiego wkejam zdjęcia z wystawy w Wilnie i w podanych wynikach nastąpił błąd: w drugim dniu wystawy Nufi zajął II miejsce a nie trzecie.
didi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 VOLSHEBNAJA LOSHADKA KROWN PRINCE OLSHEBNAJA LOSHADKA KROWN PRINCE I ZORRAZO CHIN-CIN VOLSHEBNAJA LOSHADKA KROWN PRINCE- dzień 2
Iwona Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 didi napisał(a):NUFI Super Ciapki: przed ringiem: na ringu: Śliczny Nufi:loveu:, ale chłopak wyrósł:-). Życzę mu dużo sukcesów na ringach i jeszcze raz gratuluję srebrnego krążka :klacz:-mam nadzieję,że właścicielka złapała bakcyla wystawowego:lol:. Dzięki również za fotorelację:cool2:
anna1 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 orsini jeszcze raz gratulacje (osobiscie juz bylo :) ) !!!!! gruca gratuluje :) Dudek - to sie wybyczylas;)) az ci zazdroszcze; pozdrowienia dla onki i malenstwa:loveu: no to sie ostatni weekend udal praktycznie wszystkim;
Em-ka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Didi: dziękuję za foteczki - miło pooglądać taką fotorelację :)
Nesjanna Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Em-ka napisał(a):i jeszcze jedno - to juz mój synek 5-cio letni robił :) Em-ka - miło było Cię poznać :loveu: gratuluję pierwszej oceny
Em-ka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nesjanka: wiem, wiem, ze miałam przyjechać :oops: , ale leżałam chora przez całą niedzielę i teraz niestety jeszcze mnie trzyma.......... :sad:
AnkaW Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nesjanka napisał(a):Em-ka - miło było Cię poznać :loveu: gratuluję pierwszej oceny To nie Em-ka to ja :p
Em-ka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No właśnie - też o tym pomyślałam - ze pomyliłaś mnie z AniąW!
Nesjanna Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 AnkaW napisał(a):To nie Em-ka to ja :p teraz już wiem !!! Anka - bardzo miło było Cię poznanć !!!!:loveu:
Nesjanna Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ja bardzo przepraszam, że Was pomyliłam - ale tak to jest jak umawiałam się na dogo z Em-ką, że mnie znajdzie, a na wystawie Ty Aniu mnie znalazłaś ...... (no chyba nie można mi się dziwić)
flashka-g Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ja tez nigdy nie pamietam...a tym bardziej nie rozpoznam nikogo po nicku:p
Dudek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 anna1 napisał(a):Dudek - to sie wybyczylas;)) az ci zazdroszcze; pozdrowienia dla onki i malenstwa:loveu: no to sie ostatni weekend udal praktycznie wszystkim; udał się, udał:lol: Aniu gratuluję nowej suczki w stadzie:loveu: :loveu: to teraz mała będzie mieszkała u Ciebie, czy u Asi??
orsini Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dzieki Kochani za gratulacje, ale polowa z nich nalezy sie Germanice, bo Wiktor jest tez i jego psem i wszystkie sukcesy, ktore do tej pory odniosl sa jego zasluga! Adam dzieki!!!!!!!!!!! Zreszta Wiktor sie nazywa GERMANIKA WINGED LOVE nawet:))))))
AnkaW Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nesjanka napisał(a):teraz już wiem !!! Anka - bardzo miło było Cię poznanć !!!!:loveu: Mnie również :multi: :multi: . Kręciłam się między yorkami z tym moim łysolem i miałam nadzieję, że to Ty pierwsza po psie mnie poznasz :eviltong: , ale podsłuchałam rozmowę :oops: :oops: i już wiedziałam że to Ty :p I mała niespodzianka :loveu: :loveu:
AnkaW Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 resuruss napisał(a):Alez sliczne to pierwsze zdjecie :loveu: a drugie to juz nie :mad: :cool3: ;)
Recommended Posts