Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Na prośbe właścicieli Nufiego wkejam zdjęcia z wystawy w Wilnie
i w podanych wynikach nastąpił błąd: w drugim dniu wystawy Nufi zajął II miejsce a nie trzecie.

Posted

VOLSHEBNAJA LOSHADKA KROWN PRINCE

OLSHEBNAJA LOSHADKA KROWN PRINCE I ZORRAZO CHIN-CIN

VOLSHEBNAJA LOSHADKA KROWN PRINCE- dzień 2

Posted

didi napisał(a):
NUFI Super Ciapki:
przed ringiem:

na ringu:

Śliczny Nufi:loveu:, ale chłopak wyrósł:-). Życzę mu dużo sukcesów na ringach i jeszcze raz gratuluję srebrnego krążka :klacz:-mam nadzieję,że właścicielka złapała bakcyla wystawowego:lol:. Dzięki również za fotorelację:cool2:

Posted

orsini jeszcze raz gratulacje (osobiscie juz bylo :) ) !!!!!
gruca gratuluje :)

Dudek - to sie wybyczylas;)) az ci zazdroszcze; pozdrowienia dla onki i malenstwa:loveu:

no to sie ostatni weekend udal praktycznie wszystkim;

Posted

Nesjanka: wiem, wiem, ze miałam przyjechać :oops: , ale leżałam chora przez całą niedzielę i teraz niestety jeszcze mnie trzyma.......... :sad:

Posted

ja bardzo przepraszam, że Was pomyliłam - ale tak to jest jak umawiałam się na dogo z Em-ką, że mnie znajdzie, a na wystawie Ty Aniu mnie znalazłaś ...... (no chyba nie można mi się dziwić)

Posted

anna1 napisał(a):
Dudek - to sie wybyczylas;)) az ci zazdroszcze; pozdrowienia dla onki i malenstwa:loveu:

no to sie ostatni weekend udal praktycznie wszystkim;

udał się, udał:lol:
Aniu gratuluję nowej suczki w stadzie:loveu: :loveu: to teraz mała będzie mieszkała u Ciebie, czy u Asi??

Posted

Dzieki Kochani za gratulacje, ale polowa z nich nalezy sie Germanice, bo Wiktor jest tez i jego psem i wszystkie sukcesy, ktore do tej pory odniosl sa jego zasluga! Adam dzieki!!!!!!!!!!!
Zreszta Wiktor sie nazywa GERMANIKA WINGED LOVE nawet:))))))

Posted

Nesjanka napisał(a):
teraz już wiem !!!

Anka - bardzo miło było Cię poznanć !!!!:loveu:

Mnie również :multi: :multi: . Kręciłam się między yorkami z tym moim łysolem i miałam nadzieję, że to Ty pierwsza po psie mnie poznasz :eviltong: , ale podsłuchałam rozmowę :oops: :oops: i już wiedziałam że to Ty :p

I mała niespodzianka :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...