Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

gratuluję serdecznie sukcesów Germaniki i grzywkom dogomaniackim w Jarosławiu!!

Bardzo proszę gdyby ktoś miał katalog z Jarosławia, żeby sprawdzić czy były zgłoszone greye ...

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: :lol: z niecierpliwoscia czekamy na foty i relacje EM-ka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mimo zmeczenia ANIA i MALGOSIA zmobilizujcie sie:lol: mysle ,ze wszyscy czekaja:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Bardzo dziękuję za gratulacje :lol: :lol: , było bardzo bardzo dłuuugo. Pan Boryczko oglądał pieski bardzo dokładnie, długo zastanawiał się przy porównaniach. Mojemu oglądnął chyba wszystkie zęby, z czym spotkałam się dopiero po raz drugi :cool1: . Opisik mamy bardzo ładny, a najbardziej zaskoczył mnie tym gdy powiedział że Radek jest duży / a niedawno w Rzeszowie od innego sędziego usłyszałam że jest malutki i powinien urosnąć :evil_lol: :evil_lol: , chyba wziął to sobie bardzo do serca i urósł :diabloti: ;) / i bardzo dobrze odżywiony :diabloti: :eviltong: .

Zdjęć niestety nie mam w dalszym ciągu nie potrafię obsługiwać swojego aparatu a na automacie wychodzą za ciemne :angryy: :angryy: . Trzeba poczekać na Em-kę. :lol:

Posted

Dobry wieczór,
dziekuję bardzo wszystkim za ciepłe słowa i oczywiscie dołączam sie do gratulacji dla AniW i Germaniki :):multi:

Matrix - greyów niestety nie było w Jarosławiu ;)

dopiero co wróciłam z dzisiejszych podróży - więc zaraz postaram kilka fotek zmniejszyc i wkleić;

Posted

W tym miejscu dziekuję tym wszystkim osobom, które mi bardzo pomogły, doradziły i podzieliły się swoim doświadczeniem i wiedzą :)

A to Radek AniW:
pies, klasa szczeniąt, ocena WO

Posted

Mam jeszcze sporo fotek - ale to chyba nie do tej galerii - pojawia się zapewne w galerii ozdóbek..... ;) wszystkie fotki sa psów z IX;
bardzo podobały mi się osobiście pudle z Ukrainy - piękne i wspaniale wystawione !

Zwycięzcy grupy IX:

Posted

Gratulacje dla wszystkich! Em-ka, proszę, daj jaśniejsze zdjęcie Tito, bo na tym się go trochę domyślam. Ijeszcze chociaż jedno zdjęcie Radka:lol:
Wiem, że Wilno daleko, ale proszę trochę więcej wiadomości.

Posted

Em-ka ,a ja widze ,że Ty (zgodnie z naukami na dgm) sędziego czarowałaś. Spódniczka mini , rozpierdaczek ......:eviltong: ;)

Posted

Jolka napisał(a):
Em-ka ,a ja widze ,że Ty (zgodnie z naukami na dgm) sędziego czarowałaś. Spódniczka mini , rozpierdaczek ......:eviltong: ;)

:eviltong: - a najwazniejszy ten rozpierdaczek........:grin:

Posted

Donio: problem w tym, ze wszytskie zdjęcia są bardzo ciemne........ tak jak on ;) to zdjęcie było robione z bardzo dużym zoomem - i dlatego takie ciemne, a pozostałe fotki są zruszone albo nic na nich nie widać;
ale mam jeszcze ładne zdjecia Radka z poza ringu:

Posted

Jolka napisał(a):
Ejjjjjjj, Laska !! A Ty spać nie możesz w niedzielny ranek ??;)

nio, jak widzę Ty też nie masz spania :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...